VÆRDIKUPONER OG MÆNGDERABTTER PÅ EBIKECENTER.DK

Det sker at vi laver forskellige kampagner på EBIKECENTER.DK, hvor du har mulighed for at benytte forskellige værdikuponer som giver dig fede rabatter på vores produkter - her på siden oplyser vi altid om offentlig tilgængelig EBIKECENTER.DK rabatkoder - se dem sidst på siden.

Hvordan får man en værdikupon til EBIKECENTER?

Du kan f.eks.tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du blandt andet vil modtage mails, når vi kører nogle af de forskellige kampagner eller udsteder en værdikupon. Derudover kan du holde øje på denne side, som vil blive opdateret, når laver nye kuponer.

Hvad er en værdikupon?

En værdikupon er en tekst / værdi, som fortæller repræsentere et nedslag i prisen på et givent sortiment. Nedslaget / rabatten er oftest en procentsats, som fratrækkes din ordresum, men en værdikupon kan også give dig en besparelse på at fast beløb som fx. 50, 100 eller 500 kr.

Hvem udsteder værdikuponerne?

Det er kun EBIKECENTER.DK der udsteder kuponerne - modtager du en kode et andet sted fra, og den ikke er på denne side - så er den ikke gældende. Der findes desværre mange hjemmesider, som reklamerer med værdikuponer / rabatkoder til forskellige sider m.v. Mange af disse hjemmesider tjener penge på at besøgende klikker på knapper og links på deres sider - også selvom at der ikke er nogen gyldige koder. Andre bruger denne form for sider til mere ondsindede formål, såsom at sprede virus.

Sådan bruger du en værdikupon

Når du har valgt de og puttet de varer i kurven du ønsker, og dermed er klar til at afslutte dit køb, så skal du gå til kurven. Lige under varelinierne / de tilføjede produkter i kurven er et indtastningsfelt med teksten "indtast kuponkode" - her indtastes koden og efterfølgende trykker du på knappen "Save". Den tilknyttede vil blive fratrukket totalbeløbet.

Bemærk!! at du kun kan bruge en kode af gangen, og de kan KUN bruges på hjemmesiden. Værdikuponer kan ikke benyttes på i forvejen nedsatte varer. 

Hvor længe virker koderne?

De fleste af vores værdikuponer virker i begrænset tid - så det gælder om at være hurtig.

Aktive rabat koder:

Vi har p.t. ikke nogle aktive rabatkoder