I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket


gazelle-cityzen-speed-s10-hmb-t.png
Gazelle Cityzen Speed S10 HMB | Sporty City Speed Pedelec | 45 kmt elcykel | EBIKECENTER Gazelle Cityzen Speed S10 HMB | Sporty City Speed Pedelec | 45 kmt elcykel | EBIKECENTER
Gazelle Cityzen Speed S10 HMB | Sporty City Speed Pedelec | 45 kmt elcykel | EBIKECENTER

Ugens elcykel tilbud

Print

Salesprice with discount
DKK 25.000,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 25.680,00
DKK 20.000,00
Variant pris modificerer:
Førpris inkl. moms: DKK 32.100,00
DU SPARER: DKK -7.100,00
DKK 5.000,00
Størrelse
Batteri
Levering
Ugens elcykel tilbud. Hver uge udvælger EBIKECENTER en elcykel hvor du kan gøre et super køb.
Beskrivelse

Ugens elcykel tilbud

Hver uge udvælger EBIKECENTER en elcykel hvor du kan gøre et super køb. Elcyklen udvælges mellem vores store udvalg af højkvalitets elcykler eller som en speciel model vi hiver ind til netop dette tilbud. Elcyklen kan ikke nødvendigvis afprøve

Sporty City Speed Pedelec - Kom frem med op til 45 km/t

Denne sporty Speed elcykel er berømt for sit design, kvaliteten og den høje fart. Gazelle Cityzen Speed S10 HMB er den perfekte pendlercykel. Du kommer lynhurtigt og ubesværet frem med den stærke Bosch centermotor. Og når du stiger af cyklen, er du frisk og fuld af energi. Batteriet er diskret skjult i stellet, så cyklen fremstår i et elegant robust look.

Gazelle er også med på top niveau med deres nyeste Speed-skud - Gazelle Cityzen Speed S10 HMB monteret med den kraftige Bosch Performance 36V / 350W centermotor og det tradtionelle Bosch Intuvia display. Centermotoren sørger for at kraften ledes direkte ud i kranken og gør det nemmere at føle den kraft motoren yder. På Gazelle Cityzen Speed kan du sætte et 14Ah stort batteri, hvor du kan køre op til 60 km på en opladning - alt afhængig af vej-/vindforhold og din egen ydelse.

På en Bosch Performance elcykel kan du nemt vedligeholde det meste af cyklen selv. Det meste af elektronikken er samlet i centermotoren. Alle de vitale dele er dermed samlet ét sted, for minimal vedligeholdelse og størst sikkerhed. Du kan selv (eller din lokale forhandler) skifte både dæk, slange, kæde, skærme m.v. uden specialværktøj, og uden at skulle have den ind til en Gazelle forhandler.

Gazelle Cityzen Speed S10 HMB har friløb i sin motor, og er bl.a. udstyret med aluminiumsforgaffel med indvendig kuglehovedaffjedring, Magura MT4e Hydrauliske skivebremser, LED forlygte med 150 LUX kørelys, der altid er tændt og horn samt Toplight Line E baglygte med bremselys - og 10 Shimano Deore udvendige gear.

BEMÆRK modellen er en Speed Pedelec! Vælges modellen som en såkaldt "Speed pedelec" der assisterer op til 45 km/t - er den iøvrigt udstyret med nummerpladeholder (skal ikke indregistreres), sidespejl og lovpligtige reflekser.

Du kan læse mere om Bosch elcykel motoren her, og om hvordan du finder den rigtige størrelse på din elcykel.
Læs også vores elcykel guides om hvordan du vælger den rigtige elcykel.
 

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

 

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev