I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket


7664_orangec7hmbaluminumgreymat_221-1_mpsvs.png

Ugens elcykel tilbud

Print

Salesprice with discount
DKK 15.000,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 14.799,20
DKK 12.000,00
Variant pris modificerer:
Førpris inkl. moms: DKK 18.499,00
DU SPARER: DKK -3.499,00
DKK 3.000,00
Størrelse
Batteri
Ugens elcykel tilbud. Hver uge udvælger EBIKECENTER en elcykel hvor du kan gøre et super køb.
Beskrivelse

Ugens elcykel tilbud

Hver uge udvælger EBIKECENTER en elcykel hvor du kan gøre et super køb. Elcyklen udvælges mellem vores store udvalg af højkvalitets elcykler eller som en speciel model vi hiver ind til netop dette tilbud. Elcyklen kan ikke nødvendigvis afprøves i forretningen, men vi har ofte en model der giver tilsvarende oplevelse. Den udvalgte elcykel sælges i begrænset antal, i en begrænset periode, størrelser, farver og kan ikke finansieres - så det er med at være hurtig.

UGENS ELCYKEL TILBUD ER I BEGRÆNSET ANTAL I BEGRÆNSET PERIODE - LEVERINGSTID PÅ ELCYKLER FOREKOMMER FRA BESTILLING TIL LEVERING. DENNE UGES ELCYKELTILBUD GÆLDER ALLE STØRRELSER SÅ LÆNGE LAGERET HAVES I TILBUDSPERIODEN. . NEDSATTE MODELLER KAN IKKE FINANSIERES

Der tages forbehold for udsolgte varianter

Lækker basis komfort elcykel med Bosch Purion display

På den komfortable og problemfri Orange C7 HMB cykler du ubesværet fra A til B, og Bosch sidedisplayet i luksusudgave giver dig alle de vigtige oplysninger, du skal bruge, lige ved hånden. Bosch centermotoren giver cyklen optimale køreegenskaber. Du cykler nemt masser af kilometer på denne Orange elcykel til en god pris.
 
Gazelle Orange C7 HMB har en Bosch 2.nd Gen. Active Line centermotor, hvor motorens placering er en af de bedste løsninger med et optimal tyngdepunkt, hvor vægten er placeret lige dér hvor du i forvejen har din vægt - elcyklen har køreegenskaber som en almindelig cykel, bare med medvind - og den giver dig mulighed for at køre op til 160 km (v. 13,4 Ah / 482 Wh), afhængig af vej-/vindforhold og din egen ydelse. Batteriet er placeret i bagagebæreren.
 
Hvis uheldet er ude og du punkterer, så kan du på Gazelle Orange C7 HMB selv klare de fleste reparationer (dog ikke de elektriske dele), da elektronikken er indkapslet i centermotoren. Du har ikke brug for nogen form for special værktøj, eller behov for altid at skulle have den ind til en Gazelle forhandler. Cyklen er nem at vedligeholde takket være den elegante lukkede kædekasse.
 
Du kan vælge Gazelle Orange C7 HMB både som dame- eller herrecykel (læs mere her) og i flere størrelser. Gazelle Orange C7 HMB er bl.a. monteret med en Fendervision forgaffel med teleskopaffjedring, kraftig AXA Defender lås og batterilås med One Key System, det kendte Gazelle støtteben og lukket kædekasse. Den leveres med Magura HS11 fælgbremser for og bag, sikkerhedslys for og bag (det lyser når du holder stille) og 7 indvendige Shimano Nexus gear, og så har den gearsensorteknik, der gør det muligt at skifte gear medens du træder i pedalerne.
 
### DEMO MODEL ###
 
Du kan læse mere om Bosch elcykel motoren her, og om hvordan du finder den rigtige størrelse på din elcykel.
Læs også vores elcykel guides om hvordan du vælger den rigtige elcykel.

Specifikationer

        Pris
alt   57 cm   18.499,-
Batteri   Li-Ion 36V / 8 Ah / 300 Wh < 110 km Incl.
    Li-Ion 36V / 11 Ah / 400 Wh < 130 km +1.000,-
    Li-Ion 36V / 14 Ah / 500 Wh < 180 km +2.500,-
Farve  

Aluminium Grey

Vaegt   fra 25,9 kg
Gear  

Shimano Nexus 7 indvendige gear med friløb

Motor   Bosch Active 2nd Gen. 36 V / 250 W center motor
Display   Bosch Purion display med 4 niveauer
alt   Magura HS 11 Hydraliske fælgbremser
alt   Fendervision forgaffel med teleskopaffjedring
  Gazelle Alu Bosch

 

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | SHIMANO STEPS EBIKE EXPERT | SHIMANO STEPS EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev