I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket


bulls-e-stream-evo-2-275-black-yellow.jpg_product
Bulls E-Stream EVO 2 27,5+ | ZEBRA EDITION | EBIKECENTER Bulls E-Stream EVO 2 27,5+ | Black and Yellow | EBIKECENTER
Bulls E-Stream EVO 2 27,5+ | ZEBRA EDITION | EBIKECENTER

Ugens elcykel tilbud

Print

Salesprice with discount
DKK 21.000,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 21.599,20
DKK 16.800,00
Variant pris modificerer:
Førpris inkl. moms: DKK 26.999,00
DU SPARER: DKK -5.999,00
DKK 4.200,00
Størrelse
Batteri
Farver
Ugens elcykel tilbud. Hver uge udvælger EBIKECENTER en elcykel hvor du kan gøre et super køb.
Beskrivelse

Ugens elcykel tilbud

Hver uge udvælger EBIKECENTER en elcykel hvor du kan gøre et super køb. Elcyklen udvælges mellem vores store udvalg af højkvalitets elcykler eller som en speciel model vi hiver ind til netop dette tilbud. Elcyklen kan ikke nødvendigvis afprøves i forretningen, men vi har ofte en model der giver tilsvarende oplevelse. Den udvalgte elcykel sælges i begrænset antal, i en begrænset periode, størrelser, farver og kan ikke finansieres - så det er med at være hurtig.

UGENS ELCYKEL TILBUD ER I BEGRÆNSET ANTAL I BEGRÆNSET PERIODE - LEVERINGSTID PÅ ELCYKLER FOREKOMMER FRA BESTILLING TIL LEVERING. DENNE UGES ELCYKELTILBUD GÆLDER ALLE STØRRELSER SÅ LÆNGE LAGERET HAVES I TILBUDSPERIODEN. . NEDSATTE MODELLER KAN IKKE FINANSIERES

Lækker 27r med 18Ah Batteri til super pris

Vil du have en lækker 27,5" mountainbike med "chubby-tires" og størst muligt batterikapacitet - så nup den flotte Bulls e-Stream EVO 2 27,5+ fra den populære E-Stream serie fra Bulls - et frækt mix af landevejscykel og mountainbike som er adræt selv uden motor assistance. Bulls Bulls e-Stream EVO 2 27,5+ er en all-round mountainbike elcykel med alle de rigtige kvaliteter, og udstyret til vej og by. Den integreret Brose centermotor på 36 V / 250 W med skrårørsbatteri og lækkert stort centralt display, gør den til en alt i alt velkørende og vel designet elcykel. Brose's krankdrevne motor giver dig en god føling med motorens kraft, der kommer ud i selve trådet, med de 4 assistance niveauer.

Bulls e-Stream serie kendetegnes ved de ultrafede designet mountainbikes med den nye 36V / 250W kraftige Brose Centermotor - motoren er nærmest fuldintegreret i designet og har et smukt integeret batteri i skrårøret. Bulls e-Stream EVO 2 27,5+ er det et 18 Ah / 650 Wh stort aftageligt batteri som nemt kan låses op og vippes ud til opladning, men kan ligeledes oplades monteret på elcyklen. Batteriet er produceret af europa's største batteriproducent BMZ, og kan supportere dig helt op til 220 km på en fuld opladning, alt afhængig af vej-/vindforhold og din egen ydelse. Hele herligheden styres fra det centralt monteret display som kan erstattes med en Teasi Volt GPS med fuld navigation. Den krankdrevne Brose motor giver dig en direkte føling med motorens kraft, der kommer ud i selve trådet med sine 4 assistance niveauer - du har dermed rigelig mulighed for at finde netop din egen kørestil til turen til og fra arbejde, skole eller hvor du nu skal hen - med rækkevidden op til 210 km (Batteri: 18 Ah / 650 Wh), alt afhængig af vej-/vindforhold og din egen ydelse.

Bulls e-Stream EVO 2 27,5+ er bl.a. udstyret med SR Suntour XCM 32 RL affjedret forgaffel, Tektro HD-M285 hydrauliske skivebremser, 20 udvendige Shimano Deore XT Shadow gear og 27,5" (70-584) Nobby Nick Performance "chubby-tires".

Du kan læse mere om Brose elcykel motoren her, og om hvordan du finder den rigtige størrelse på din elcykel.

Læs også vores elcykel guides om hvordan du vælger den rigtige elcykel.

Specifikationer

        Pris
alt   46, 51 cm   26.999,-
Batteri   Li-Ion 36V / 18 Ah / 650 Wh < 220 km Incl.
Farve   Black/White, Black/Yellow
Vaegt   fra 223,7 kg
Gear  

Shimano Deore XT Shadow 20 udvendige gear

Motor   Brose Center motor 36 V / 250 W
Display   Brose LED display, med 4 niveauer og usb-interface
alt   Tektro HD-M285 Hydrauliske Skivebremser
alt   SR Suntour XCM 32 RL
  I/R

 

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | SHIMANO STEPS EBIKE EXPERT | SHIMANO STEPS EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev

 

 
Start chat
1
Close chat
Hejsa! Klik på Start for at skrive med os :)

Start