Elcykel tilbud

Elcykel tilbud

De bedste tilbud på elcykler

En ny elcykel kan gøre en kæmpe forskel for din livskvalitet og kondition, men det kan være en dyr investering. Hos Ebikecenter kan du finde gode tilbud på billige elcykler i alle størrelser, farver og mærker. Så om du mangler en billig elcykel til hverdagen eller ønsker noget nyt og spændende, skal du nok kunne finde noget her hos os.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-11 af 13

Side
pr. side
 1. sale
  Tilbud; Victoria Tresalo 5, Grå, 58cm
  Fra 25.299,00  kr. Fra 18.999,00  kr.
 2. sale
  Tilbud; Victoria Tresalo 5, Grå, 53cm
  Fra 25.299,00  kr. Fra 18.999,00  kr.
 3. sale
  Tilbud; Riese & Müller UBN seven touring, Lyserød, 51cm
  Fra 43.852,00  kr. Fra 35.000,00  kr.
 4. sale
  Tilbud; Riese & Müller UBN Five Silent, Sort, 57cm
  Fra 42.799,00  kr. Fra 35.000,00  kr.
 5. sale
  Ugens cykel; Riese & Müller UBN Five Singlespeed, 51cm
  Fra 41.099,00  kr. Fra 34.500,00  kr.
 6. sale
  Tilbud; Riese & Müller UBN six silent, Hvid, L51
  Fra 42.799,00  kr. Fra 35.000,00  kr.
 7. sale
  Tilbud; Riese & Müller Roadster Vario, Sort, 51cm
  Fra 40.299,00  kr. Fra 36.000,00  kr.
 8. sale
  Tilbud; Riese & Müller Roadster Vario, Grå, 51cm
  Fra 40.299,00  kr. Fra 36.000,00  kr.
 9. sale
  Tilbud; Riese & Müller Roadster Vario, Sort, 51cm
  Fra 40.299,00  kr. Fra 36.000,00  kr.
 10. sale
  Tilbud; Riese & Müller Charger4 GT Vario, Sort, 56cm
  Fra 47.299,00  kr. Fra 39.900,00  kr.
 11. sale
  Tilbud; Riese & Müller Delite GT Touring HS, Sort, 51cm
  Fra 53.550,00  kr. Fra 45.130,00  kr.
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-11 af 13

Side
pr. side

Vi leverer også fragtfrit i hele Danmark på alle ordrer over 500 kroner – og det er ligegyldigt, om du køber tilbehør, reservedele eller en helt ny elcykel. Bemærk, at vi også leverer til Sverige og Norge, såfremt cyklen er købt til gave eller blot skal leveres til andet sted i Skandinavien. Du kan læse mere om vores fragt og levering her, hvis du søger mere information om, hvordan din nye, billige elcykel skal komme hjem til dig.

Et bredt udvalg giver bredt udsalg

Ebikecenter har været i branchen i mange år, og det kan mærkes på udvalget. Ebikecenter specialiserer sig i elcyker, så du kan finde mange forskellige typer elcykler på tilbud hos os. At finde en god elcykel til billige penge kan være en udfordring, og derfor har vi samlet alle vores tilbud på elcykler i én kategori, så du nemt kan få overblik. Du skal blot benytte vores filterfunktioner til venstre, så du kan finde lige netop den billige elcykel, som du mangler.

Så ligegyldigt om du mangler en ny mountainbike, en klassisk elcykel til hverdagen, en citybike eller noget helt fjerde, har vi højst sandsynligt noget for dig. Såfremt du ikke finder lige præcis det, du leder efter, blandt vores billige elcykler, kan du kigge i ovennævnte kategorier. Ellers kan det altid betale sig at holde øje med vores tilbud på elcykler med jævnligt mellemrum, da der ofte kommer nye tilbud på elcykel herinde.

 Køb den perfekte elcykel på tilbud til dine behov

Det er vigtigt at overveje, hvad du skal bruge en elcykel til, inden du kigger vores tilbud igennem. Ebikecenter har udelukkende solgt elcykler siden 2012, så derfor har vi masser af forskellige modeller. Er du den aktive type, hvis perfekte weekend involverer en mountainbike og et idyllisk stisystem gennem skoven, så vil en citybike nok ikke være det bedste valg til dig. Ligeledes bør du nok holde dig fra en mountainbike, hvis du ønsker noget nemt at køre på, når børnene skal i skole.

Foruden model er det også vigtigt at overveje antal gear, batteriets styrke og maks hastighed. Typisk kan en elcykel ikke køre hurtigere end 25 km/t, men særlige modeller kaldet Speed Pedelecs kan komme op på 45 km/t. Hvis du eksempelvis er træt af trafikpropper i bilen, og samtidig ønsker at få bevæget dig noget mere, er en Speed Pedelec den perfekte løsning. Du kommer hurtigt afsted på arbejde, slipper for at lede efter parkeringsplads, og gør noget godt for miljøet, alt sammen på én gang!

Bemærk at der er særlige reglementer for Speed Pedelecs i forhold til Færdselsloven. Du skal eksempelvis være mindst 15 år og have en godkendt cykelhjelm på. Derudover er denne type ikke god til familiebrug, da barnesæde og anhænger ikke må tilkobles eller installeres på en Speed Pedelec. Vi vil i stedet anbefale at se på vores mere hverdagsvenlige elcykler, så du kan finde gode tilbud på lige her på denne side.

Elcykler til damer – samme kvalitet på gode tilbud

I Danmark har der altid været godt med lighed mellem kønnene, når det kommer til cykling. Kvinder har altid cyklet lige så meget som mændene, og derfor giver det også god mening, at man som dame også gerne vil have en elcykel på et godt tilbud. Hos Ebikecenter har vi masser af damemodeller, så du er sikret at finde en god elcykel på tilbud til lige netop dine behov og ønsker. Kan du ikke finde lige den elcykel, du leder efter i vores tilbudskategori, kan du også tage et kig i vores overordnede kategori til damecykler.

Vil du benytte din nye billige elcykel til hverdagsting som at køre børnene i skole, dig selv på arbejde eller lignende, så er den klassiske hverdagscykel vejen frem. I vores elcykeludsalg skal du nok kunne finde et par stykker af denne type, da klassiske cykler er de bedst kendte og mest allround anvendelige cykler.

Elcykler til herrer – fartglad eller familiefar?

Selvfølgelig kan man sagtens være fartglad og familiefar på én gang, men så skal man nok investere i to forskellige elcykler. De fleste hurtige cykler, du kan finde, er ganske enkelt ikke lavet til barnesæder, og junior vil nok også foretrække en tur til børnehaven uden insekter i tænderne. I vores tilbudskategori kan du nemt finde en billig elcykel til hverdagens sysler, og så kan du efterfølgende se vores udvalg af Speed Pedelecs, som nævnt ovenfor, til når det bare er dig og vennerne, som skal ud at køre.

Søger du både cykel til dig selv og hustruen eller kæresten, er det især en rigtig god idé at kigge i vores tilbud på elcykler. Således kan man nemt spare et par tusinde kroner i ét køb, og vores billige elcykler i er præcis samme kvalitet, som dem vi har til fuldpris. Ligegyldigt behov og ønske har Ebikecenter dog masser af forskellige modeller af billige elcykler at byde på – både til damer og herrer!

Alt det med småt

Her finder du vores elcykeludsalg, hvor vi har rigtig gode tilbud på elcykler. Bemærk venligst, at alle de elcykler, du finder på tilbud hos Ebikecenter, er i begrænset antal og i begrænsede størrelser, så tøv ikke med at købe din nye, billige elcykel – det kunne være, nogen blev glad for lige netop den billige elcykel, du gerne vil have! I vores udsalg af elcykler kan du altid spare flere tusinde kroner på de viste elcykel-tilbud.

Husk at se vores købsguides igennem for at finde inspiration til og information om din næste elcykel. Bemærk også, at vores tilbud på elcykler ikke kan benyttes i forbindelse med finansiering eller udnyttes sammen med andre former for rabataftaler. Til gengæld er vores elcykel-tilbud gældende for hele prisen på cyklen, inklusive batteri. Vi tager forbehold for udsolgte varianter, igen i forhold til størrelse, farve, og så videre.