Tilbud

Tilbud

Elcykel tilbud og tilbud på cykeludstyr i lange baner.

Alle tilbud er i begrænset antal/størrelser, og kan ikke kan ikke benyttes i forbindelse med finansiering eller udnyttes sammen med andre former for rabataftaler. Til gengæld kan du altid gøre et kup og spare mange penge på vores tilbud og udsalgs varer.

Husk at læse vores elcykel guides som hjælper dig med at finde den rette elcykel.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 30

Side
pr. side
 1. sale
  Pris
  match
  Tilbud; Centurion Zero E-Turkis, 51cm
  Fra 18.999,00  kr. Fra 15.999,00  kr.
 2. sale
  Pris
  match
  Tilbud; Centurion Zero E-Grøn, 55cm, Herrecykel
  Fra 18.999,00  kr. Fra 15.999,00  kr.
 3. Pris
  match
  Gazelle Paris C7 HMB
  Fra 17.499,00  kr. Fra 16.499,00  kr.
 4. Pris
  match
  Gazelle Paris C7 HMB
  Fra 17.499,00  kr. Fra 16.499,00  kr.
 5. sale
  Pris
  match
  Tilbud; Victoria Tresalo 5, Grå, 53cm
  Fra 25.299,00  kr. Fra 16.999,00  kr.
 6. sale
  Pris
  match
  Tilbud; Centurion Roadie
  Fra 18.999,00  kr. Fra 16.999,00  kr.
 7. sale
  Pris
  match
  Tilbud; Victoria Tresalo 5, Grå, 58cm
  Fra 25.299,00  kr. Fra 16.999,00  kr.
 8. Pris
  match
  Gazelle Arroyo C7+ HMB
  Fra 20.499,00  kr. Fra 18.499,00  kr.
 9. Pris
  match
  Gazelle Arroyo C7+ HMB
  Fra 20.499,00  kr. Fra 18.499,00  kr.
 10. Pris
  match
  Centurion Challenger E Cargo
  Fra 24.499,00  kr. Fra 21.999,00  kr.
 11. Pris
  match
  Gazelle Chamonix C7 HMS
  Fra 25.999,00  kr. Fra 23.999,00  kr.
 12. Pris
  match
  Gazelle Chamonix C7 HMS
  Fra 25.999,00  kr. Fra 23.999,00  kr.
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 30

Side
pr. side

Vi leverer også fragtfrit i hele Danmark på alle ordrer over 500 kroner – og det er ligegyldigt, om du køber tilbehør, reservedele eller en helt ny elcykel. Bemærk, at vi også leverer til Sverige og Norge, såfremt cyklen er købt til gave eller blot skal leveres til andet sted i Skandinavien. Du kan læse mere om vores fragt og levering her, hvis du søger mere information om, hvordan din nye, billige elcykel skal komme hjem til dig.

Et bredt udvalg giver bredt udsalg


Ebikecenter har været i branchen i mange år, og det kan mærkes på udvalget. Ebikecenter specialiserer sig i elcyker, så du kan finde mange forskellige typer elcykler på tilbud hos os. At finde en god elcykel til billige penge kan være en udfordring, og derfor har vi samlet alle vores tilbud på elcykler i én kategori, så du nemt kan få overblik. Du skal blot benytte vores filterfunktioner til venstre, så du kan finde lige netop den billige elcykel, som du mangler.
Så ligegyldigt om du mangler en ny mountainbike, en klassisk elcykel til hverdagen, en citybike eller noget helt fjerde, har vi højst sandsynligt noget for dig. Såfremt du ikke finder lige præcis det, du leder efter, blandt vores billige elcykler, kan du kigge i ovennævnte kategorier. Ellers kan det altid betale sig at holde øje med vores tilbud på elcykler med jævnligt mellemrum, da der ofte kommer nye tilbud på elcykel herinde.

Køb den perfekte elcykel på tilbud til dine behov

Det er vigtigt at overveje, hvad du skal bruge en elcykel til, inden du kigger vores tilbud igennem. Ebikecenter har udelukkende solgt elcykler siden 2012, så derfor har vi masser af forskellige modeller. Er du den aktive type, hvis perfekte weekend involverer en mountainbike og et idyllisk stisystem gennem skoven, så vil en citybike nok ikke være det bedste valg til dig. Ligeledes bør du nok holde dig fra en mountainbike, hvis du ønsker noget nemt at køre på, når børnene skal i skole.

Foruden model er det også vigtigt at overveje antal gear, batteriets styrke og maks hastighed. Typisk kan en elcykel ikke køre hurtigere end 25 km/t, men særlige modeller kaldet Speed Pedelecs kan komme op på 45 km/t. Hvis du eksempelvis er træt af trafikpropper i bilen, og samtidig ønsker at få bevæget dig noget mere, er en Speed Pedelec den perfekte løsning. Du kommer hurtigt afsted på arbejde, slipper for at lede efter parkeringsplads, og gør noget godt for miljøet, alt sammen på én gang!
Bemærk at der er særlige reglementer for Speed Pedelecs i forhold til Færdselsloven. Du skal eksempelvis være mindst 15 år og have en godkendt cykelhjelm på. Derudover er denne type ikke god til familiebrug, da barnesæde og anhænger ikke må tilkobles eller installeres på en Speed Pedelec. Vi vil i stedet anbefale at se på vores mere hverdagsvenlige elcykler, så du kan finde gode tilbud på lige her på denne side.

Elcykler til damer – samme kvalitet på gode tilbud


I Danmark har der altid været godt med lighed mellem kønnene, når det kommer til cykling. Kvinder har altid cyklet lige så meget som mændene, og derfor giver det også god mening, at man som dame også gerne vil have en elcykel på et godt tilbud. Hos Ebikecenter har vi masser af damemodeller, så du er sikret at finde en god elcykel på tilbud til lige netop dine behov og ønsker. Kan du ikke finde lige den elcykel, du leder efter i vores tilbudskategori, kan du også tage et kig i vores overordnede kategori til damecykler.

Vil du benytte din nye billige elcykel til hverdagsting som at køre børnene i skole, dig selv på arbejde eller lignende, så er den klassiske hverdagscykel vejen frem. I vores elcykeludsalg skal du nok kunne finde et par stykker af denne type, da klassiske cykler er de bedst kendte og mest allround anvendelige cykler.

Elcykler til herrer – fartglad eller familiefar?

Selvfølgelig kan man sagtens være fartglad og familiefar på én gang, men så skal man nok investere i to forskellige elcykler. De fleste hurtige cykler, du kan finde, er ganske enkelt ikke lavet til barnesæder, og junior vil nok også foretrække en tur til børnehaven uden insekter i tænderne. I vores tilbudskategori kan du nemt finde en billig elcykel til hverdagens sysler, og så kan du efterfølgende se vores udvalg af Speed Pedelecs, som nævnt ovenfor, til når det bare er dig og vennerne, som skal ud at køre.
Søger du både cykel til dig selv og hustruen eller kæresten, er det især en rigtig god idé at kigge i vores tilbud på elcykler. Således kan man nemt spare et par tusinde kroner i ét køb, og vores billige elcykler i er præcis samme kvalitet, som dem vi har til fuldpris. Ligegyldigt behov og ønske har Ebikecenter dog masser af forskellige modeller af billige elcykler at byde på – både til damer og herrer!

Alt det med småt

Her finder du vores elcykeludsalg, hvor vi har rigtig gode tilbud på elcykler. Bemærk venligst, at alle de elcykler, du finder på tilbud hos Ebikecenter, er i begrænset antal og i begrænsede størrelser, så tøv ikke med at købe din nye, billige elcykel – det kunne være, nogen blev glad for lige netop den billige elcykel, du gerne vil have! I vores udsalg af elcykler kan du altid spare flere tusinde kroner på de viste elcykel-tilbud.

 
Fang fantastiske tilbud på elcykler hos Ebikecenter

Vores tilbuds side er stedet, hvor du kan finde utrolige tilbud på elcykler i topkvalitet, der giver dig mulighed for at opleve den ultimative cykelglæde til en overkommelig pris.

 • Kvalitet uden Kompromis: Hos Ebikecenter tror vi ikke på at gå på kompromis med kvaliteten, selv når vi tilbyder tilbud. Vores udvalg af elcykler i tilbudssektionen omfatter kun mærker og modeller, som vi står inde for, og som har bevist deres værdi.
 • Stort Udvalg: Udforsk vores alsidige sortiment af nedsatte elcykler. Uanset om du leder efter en city elcykel, en trekking elcykel eller en mountain elcykel, har vi noget, der passer til dine behov og præferencer.
 • Pålidelige Mærker: Vores tilbudssektion omfatter elcykler fra velrenommerede mærker som: Riese & Müller, Gazelle, CUBE mm. der alle er kendt for deres pålidelighed og ydeevne. Du kan stole på, at din nye elcykel vil levere hver gang.
 • Overkommelig køreglæde: Vi mener, at alle skal have mulighed for at opleve den utrolige køreglæde, som elcykler kan tilbyde. Derfor arbejder vi hårdt på at bringe de bedste tilbud til vores kunder.

Hvorfor vælge Ebikecenter?

 • Ekspertise: Vores team af elcykeleksperter står klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste nedsatte elcykel, der passer til dine behov.
 • Kundeservice: Vi sætter vores kunders tilfredshed i højsædet og stræber efter at give en enestående købsoplevelse fra start til slut.

Drømmer du om at cruise gennem byen eller udforske landskabet på din helt egen elcykel? Nu er chancen her! Uanset om du er nybegynder eller erfaren cyklist, har vi den perfekte elcykel til dig til en pris, der vil få dig til at smile. Udforsk vores tilbud i dag og kom et skridt nærmere en fantastisk køreoplevelse.