I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket


Yepp_Mini_4fe0f1ce6c2b7.jpg
Yepp_Mini_4fe0f1ce6c2b7.jpg

Yepp Mini

Print

Salesprice with discount
DKK 800,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 640,00
DKK 640,00
Variant pris modificerer:
DU SPARER:
DKK 160,00
Farver
Monteringsbeslag
Front stol med beslag til cyklen som fastgøres på cyklens styrstamme og passer til langt de fleste cykler på markedet.
Beskrivelse

Barnestol Yepp Mini ® er en innovativ barnestol med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i og sædet er monteret til selve stolens stel således at den er stødabsorberende. Stolen er forsynet med en lås således at svage sjæle ikke kan låne denne. Der er 2 nøgler med til stolen.

Barnestolen monteres på styrstammens, hvis diameter skal være mellem 20 og 28mm. Foran barnet er der en beskyttelsesbøjle, som kan forsynes med en beskyttelses pude, som skal bestilles separat. Der følger puder og alt nødvendig beslag med for at kunne montere og for at bruge stolen. Hvis stolen skal bruges på mere end en cykel skal der tilkøbes ekstra monteringsbeslag.

Barnestolen er forsynet med en 5 punkts sele som kan justeres i livvidden og længden. Selen fastgøres i en click system hvor du kan udløse den med et enkelt tryk på begge sider af denne.
Barnestolen er forsynet med fodstøtte på barnestolen, som kan justeres i højden og der er remme så barnets fod kan blive fastspændt.

Yepp Mini har gennemgået den strengeste Europæiske sikkerhedstest og bærer derfor kvalitetsstemplet Europæiske standard EN 14344 og TNO fra Holland.

Passer til børn op til ca. 3 års alderen eller max 15kg.

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

 

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev