I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket


hovding-airbag-cykelhjelm.png
Høvding 3 Cykelhjelm | Hövding 3 Airbag cykelhjelm Høvding 3 Cykelhjelm | Hövding 3 Airbag cykelhjelm Høvding 3 Cykelhjelm | Hövding 3 Airbag cykelhjelm
Høvding 3 Cykelhjelm | Hövding 3 Airbag cykelhjelm

Hövding 3.0 - Airbag cykelhjelm

Print

Salesprice with discount
DKK 2.295,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 1.836,00
DKK 1.836,00
Variant pris modificerer:
DU SPARER:
DKK 459,00
Størrelse
Forventet på lager: 10-14 dage
8 x mere sikker end traditionelle hjelme, og så ødelægger den ikke frisuren
Beskrivelse

Hövding v3.0  - nu er den på markedet

Den nye og tilpasset version af den fantastiske og populære Hövding cykelairbag! Hövding 3 er kommet i et nyt og forbedret design hvor selve kraven blevet smallere, så hele elektronikken, der er stadig er placeret i nakken, ikke virker tung og generende under kørsel.

En af de nye feature med Hövding 3.0 er at den kun kommer i en onesize model med BOA-skruejustering i kraven, der gør at du kan spænde kraven ud og ind så cykelairbaggen kommer til at godt. BOA-skruejusteringen sidder under coveret og foretages første gang - så den sidder dejlig behageligt

På Hövding 3.0 har batteriet ligeledes fået en opgradering så du kan kører meget længere pr. opladning! ( op til 15 timers aktiv cykling). Der følger et vandafvisende basis cover med kraven. Din Hövding airbag skal nemlig altid have et cover på når den anvendes. 

Airbaggen er godkendt til personer over 15 år med hovedstørrelse (omkreds) 52-59 cm og et halsmål på maks. 45 cm i omkreds.

Alle de lækre features i Hövding 3.0

8 x sikrere end traditionelle cykelhjelme. Airbaggen beskytter ikke bare dit hoved og din nakke, men sørger også for at give dig den mest optimale stødabsorbering, til forskel fra en traditionel cykelhjelm

Sensorerne i airbag-systemet er ekstremt præcise og læser dine bevægelser hele 200 gange i sekundet, for at kunne registrere et eventuelt fald, så airbaggen kan udløses.

Airbaggen udløses på bare ét øjeblik. Helt præcist tager det kun hjelmen 0,1 sekund fra registrering af et uheld, til hætten udløses.

Med det nye BOA tilpasningssystem får du den bedste pasform hurtigt og nemt. Ved at skrue på hjulet kan du tilpasse størrelsen på kraven, så den sidder tæt, selv hvis du har en tyk trøje på.

Verdensklasse teknologi – legende let at benytte. Det kræver ingen ingeniørgrad at benytte hjelmen. Tag bare kraven på, lyn lynlåsen op og aktivér airbaggen ved at klikke knappen på. Så er du klar til at køre afsted.

Det nye og forbedrede batteri holder til 15 timers aktiv cykling, hvilket er en opgradering på 6 timer fra den tidligere model.

Forbind med din smartphone for at sende automatisk meddelelse til udvalgte kontakter i forbindelse med en cykelulykke, samt påmindelser om batteriopladning.

Tilpas dit look med dit helt eget cover. Med Hövding har du mulighed for at tilkøbe ekstra covers til airbag-kraven, så du kan skille dig ud fra mængden.

 

Sådan virker Hövding Airbag cykelhjelmen

Høvding Airbag cykelhjelmen sidder på dig som en krave, der sidder rundt om halsen, og i tilfælde af en ulykke puster den sig selv op som en airbag rundt om hovedet. Hövding er en intelligent hjelm som - ved hjælp af sensorer - fornemmer dine bevægelsesmønstre og reagerer i tilfælde af en ulykke. Hvis du er ude for en ulykke vil airbaggen blive pustet op og fiksere din nakke, så du får den bedste stødabsorbering. Trykket i airbaggen forbliver konstant i flere sekunder, på den måde kan den nå at tage imod flere stød. Derefter punkteres airbaggen langsomt.

Sikkerhed og kvalitet

Airbag-hjelmen er formet som en hætte, som er produceret i et ekstra stærk nylon stof, som ikke går i stykker, når det rammer jorden. Trykket i airbaggen vil forblive konstant i op til flere sekunder, og på den måde kan den nå at tage imod flere stød. Hövding er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø og sundhedskrav - EN 1078.
Skulle du være uheldig at blive indblandet i et uheld, så er det muligt at få udbetalt erstatning for din brugte Hövding Airbag cykelhjelm gennem dit forsikringsselskab, hvis airbaggen udløses, og du dermed skal have en ny hjelm.

Vedligeholdelse

Selve Høvding Airbag cykelhjelm (den inderste krave) kan ikke vaskes, da der er komponenter, som er meget følsomme over for fugt. Pletter på kraven kan evt. tørres af med en fugtig klud. Desuden skal Hövding jævnligt kontrolleres for synlige skader. Til at beskytte din Hövding Airbag cykelhjelm kan du med fordel tilkøbe en af de lækre Hövding Airbag cykelhjelm covers.

Justering og anvendelse

Hövding kraven placeres rundt om din hals, derefter trækkes lynlåsen op under hagen. For at kraven skal fungere korrekt skal lynlåsen være lukket helt til. BOA-justeringen drejes så Hövding 3.0 sidder behageligt på dig. Hövding aktiveres via flappen som tilkobles over lynlåsen på on/off knappen. Der er en lysdiode som indikerer batteriniveauet og om Hövding kraven er tændt eller slukket. Derudover er der også et lydsignal, som indikere om Hövdings batteri er ved at være tomt. Der medfølger et USB-kabel til opladning fra en compujter. Du kan også anvende en oplader fra en mobiltelefon til opladning af din Hövding Airbag cykelhjelm. Airbag-hjelmen er velegnet til pendlere og hverdagscylister, der ikke ønsker at køre med en cykelhjelm, som kan ødelægge deres frisure.

Features:

 • Farve: Sort
 • Vægt: 800 gram
 • Stødabsorberende
 • Sensor
 • Designet som en hætte
 • Lithium Polymer genopladeligt batteri
 • USB-kabel til opladning
 • Størrelse: Unisize hovedstørrelse (omkreds) 52-59 cm og et halsmål på maks. 45 cm i omkreds.
 • CE EN 1078 godkendt
 • v. 3.0
   

Ofte stillede spørgsmål (FAQ):

 • Må jeg benytte Hövding 3 på min elcykel? Ja. Hövding fraråder kørsel på alle andre cykler end standard tohjulede cykler i bymiljøer og på landevej. En elcykel anses dog som en almindelig cykel, da motoren kun hjælper dig op til 25 km/t, før den slår fra. Du må derfor gerne benytte airbag-hjelmen på din elcykel. Vi fraråder dog at benytte Hövding 3 på Speed Pedelec elcykler, der kan give motorhjælp op til 45 km/t.
 • Kan jeg bruge den på min mountainbike eller racercykel? Nej, det kan du ikke. Teknologien bag airbag-systemet er designet specifikt til den urbane cyklist og de følsomme sensorer er derfor ikke beregnet til de bevægelser en landevejs- eller mountainbikerytter møder er i hver af deres terræner.
 • Kan jeg bruge den på min ladcykel? Nej, hjelmen er ikke testet på ladcykler, da dette er en speciel cykel som giver nogle bump under kørsel som de følsomme sensorer i hjelmen ikke er beregnet til.
 • Min Hövding er blevet udløst. Hvad gør jeg? Hvis din Hövding puster sig op, kan den desværre ikke bruges igen, ligesom du ikke må bruge din traditionelle hjelm, hvis du har været ude for et styrt, hvor hjelmen har taget fra i faldet. Er airbaggen dog udløst ved en fejl, selvom den har været brugt korrekt, så vil Hövding i de fleste tilfælde kigge på din airbag, for at finde frem til eventuelle fejl i systemet ud fra den sorte box der sidder i airbaggen. Garantien gælder i 2 år fra købsdato. Husk at flere forsikringsselskaber forsikrer gerne din Hövding i dag, og nogle gange indgår det automatisk i din indboforsikring. Tjek derfor først om din egen forsikring dækker til en ny hjelm, før du køber en med det samme.

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

 

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev