I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

hovding-logo.jpgHövding - Airbag cykelhjelm

 

Træt af den traditionelle cykelhjelm? Så er Hövding løsningen. Høvding er en Airbag cykelhjelm som folder sig ud på 0,1sekund, hvis uheldet er ude - og så er den 8 gange så sikker som den traditionelle cykelhjelm.

Anna Haupt og Terese Alstin - 2 fantastiske kvinder har opfundet den populære Høvding - Airbag cykelhjelm, som en del af deres speciale på Industrielt design-linien på universitetet i Lund. Ideen om at udvikle en ny type cykelhjelm var en reaktion på indførelsen af ​​en lov om obligatorisk brug af cykelhjelm for børn op til 15 år i Sverige, som udløste en debat om, hvorvidt cykelhjelme bør være obligatorisk for voksne også. Anna og Terese så deres speciale som en mulighed for at finde ud af, om det ville være muligt at udvikle en cykelhjelm, at folk ville være glade for at bære - uanset om de måtte eller ikke.

Projektet resulterede i begrebet airbag hjelm, der vandt Innovationsbron idea Grant i 2005 - Hövding Airbag cykelhjelmen vandt herefter Venture Cup i 2006, og blev kimen til at Airbag cykelhjelm kom på markedet i 2006.

Sådan virker Høvding Airbag cykelhjelmen

Høvding Airbag cykelhjelmen sidder på dig som en krave, der sidder rundt om halsen, og i tilfælde af en ulykke puster den sig selv op som en airbag rundt om hovedet. Hövding er en intelligent hjelm som - ved hjælp af sensorer - fornemmer dine bevægelsesmønstre og reagerer i tilfælde af en ulykke. Hvis du er ude for en ulykke vil airbaggen pustes op og fiksere din nakke, så du får den bedste stødabsorbering. Trykket i airbaggen forbliver konstant i flere sekunder, på den måde kan den nå at tage imod flere stød. Derefter punkteres airbaggen langsomt. Airbag-hjelmen er formet som en hætte og er lavet i ekstra stærkt nylon stof, så den ikke går i stykker når den rammer jorden.

Hövding Airbag cykelhjelmen fås i 3 størrelser, og man kan købe flere forskellige covers til at danne sit eget look.

Sorter efter
Resultater 1 - 1 ud af 1

Hövding - Airbag cykelhjelm

Hövding 3.0 - Airbag cykelhjelm

8 x mere sikker end traditionelle hjelme, og så ødelægger den ikke frisuren

Pris med rabat:
DKK 2.295,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 1.836,00
DKK 1.836,00
Variant pris modificerer:
DU SPARER:
DKK 459,00
Størrelse

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

 

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev