I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Siden grundlæggelsen af Cratoni Helmets GmbH i 1985, har Cratoni hjelme været præget af høj sikkerhed.

Cratoni har ligeledes været kendt for sin innovativitet, som tilbage i 1991 gjorde at Cratoni var det første firma i verden som kom med spænde systemet der gjorde muligt at tilpasse en hjelm til alle størrelser. Dette system dannede basis for spænde systemet som vi kender det i dag.

I samarbejde med professionelle atleter gennem mange år, har Cratoni opnået den høje kvalitet og de mange finesser som præger hjelmene i dag.

 

Cratoni er beliggende i Rudersberg-Steinenberg tæt på Stuttgart, herfra er alt koordineret til de mere end 70 distributøre rundt omkring i verden.

Det 5000 m2 store område, dækker over en udviklings afdeling, salg og marketing, en ny test afdeling som blev introduceret i 2010/2011 og selvfølgelig moderne logistik faciliteter.

 

Som en af de førende hjelm producenter på markedet, er det Cratonis mål at assistere cykellister, uanset om der køres væddeløb og man har brug for en let hjelm, eller som for de fleste af os, bare sætter pris på sikkerhed.

 

Vi har hos EBIKECENTER valgt at skifte vores tidligere hjelm leverandør ud med Cratoni, ikke fordi produktet var dårligt, men fordi det blev solgt hos enhver cykelhandler.

Det kan man jo så sige var et kvalitets stempel, men absolut ikke ensbetydende med at der ikke findes lige så gode alternativer og da vi hos EBIKECENTER ikke er bange for at skille os ud fra mængden, så længe vi kan stå inde for produktet, valgte vi at gå andre veje og introducere Cratoni for vores kunder.

Så næste gang du skal have ny hjelm, kig gerne forbi og se om du ikke også bliver ligeså begejstret for Cratonis kvalitet, funktionalitet og design, som vi er blevet.

 

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

 

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev