Weldtite Cykel Olie og Rengøringsprodukter

Weldtite Cykel Olie og Rengøringsprodukter

Weldtite Pure Eco's eksperter har lavet et enestående rengørings og smøringsproduker der alle er 100% biologisk nedbrydelige og i genanvendeligt materiale.

Med kun en lille ændring har Weldtite Pure Eco's eksperter været i stand til at lave et sortiment, der ikke kun fungerer rigtig godt - det er også helt miljøvenligt. Selvom du godt kan finde billigere smøre og rengøringsprodukter til din elcykel, så værdsætter EBIKECENTER, det mindre aftryk på vores alle sammens miljø.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side

Weldtite Pure-serien er fremstillet i Storbritannien og henvender sig til cyklister, der kræver seriøs ydeevne fra deres cykelvedligeholdelsesprodukter. Hvis den måde, du behandler jorden på, er lige så vigtig for dig som den måde, du behandler din cykel på, er Weldtite Pure Bike Lube og rengøringsmidler det naturlige valg.

Med kun små ændringer har Weldtite været i stand til at lave et sortiment, der ikke kun fungerer rigtig godt, det er helt miljøvenligt. Selvom det kan være lidt dyrere (miljøprodukter synes at være dyrere at fremstille - hvorfor er det?), Værdsætter Weldtite, at nogle måske foretrækker det på den måde.
Alt, hvad Weldtite laver, maksimerer brugen af bæredygtige ingredienser, der stammer fra naturlige og vedvarende ressourcer, 100% fri for oliebaserede opløsningsmidler.