Thule / Yepp

Thule / Yepp

Yepp-cykelstole til børn fra Thule

Hos EBIKECENTER kan du udelukkende finde cykelstole til børn, der er blevet grundigt testet under og efter deres udvikling, og som lever 100 procent op til alle danske standarder og krav til sikkerheden.

Vi har din og dit barns sikkerhed som vores førsteprioritet, og det er uanset, om det drejer sig om en cykelstol eller andet sikkerhedsudstyr som cykelhjelme. Kun det bedste er godt nok. Og derfor finder du kun de bedste cykelstole til dit barn hos EBIKECENTER. Herunder selvfølgelig Yepp-cykelstole fra Thule.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 18

Side
pr. side
  1. Yepp Maxi Easyfit beslag
    Fra 350,00  kr.  
  2. Urban Arrow Bagagebærer
    Fra 700,00  kr.  
  3. Yepp Mini cykelstol
    Fra 800,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 18

Side
pr. side

Yepp er blevet danskernes favorit

Danmark er en cykelnation, og vi cykler rundt som aldrig før. Dette gælder for både voksne såvel som for børn, og derfor er det kun naturligt, at vi i Danmark går rigtig meget op i sikkerhed, når vi cykler rundt i trafikken.

Yepp-cykelstolene er hurtigt blevet danskernes favorit. Og dette er ikke overraskende, når man tager Yepps fremragende kvalitet i betragtning. Yepp er produceret af firmaet Thule, der ellers er mest kendt for deres fremragende cykelholdere. Men deres sans for kvalitet har de problemfrit overført fra deres cykelholdere til Yepp-cykelstolene.

Et barnesæde eller en cykelstol fra Yepp er et kvalitetsbevidst og oplagt valg, hvis du ønsker at have dit barn med ud at cykle i en tidlig alder – uanset om det er en hyggetur eller turen om morgenen til vuggestuen eller børnehaven. Yepps design sikrer ikke kun kvalitet og sikkerhed, men er også meget brugervenligt. Igen en kvalitet, som Thule har overført fra deres cykelholdere. Dette betyder, at en Yepp-cykelstol er meget nem at montere og afmontere, samt at det er utrolig nemt at placere dit barn komfortabelt og sikkert i cykelstolen. 

Og der er tænkt over detaljerne. Yepp-cykelstolene er holdbare og slidstærke, så du kan bruge dem i mange år frem – måske skulle der komme et barn nummer to. Derfor er Yepp-cykelstolene bygget med justerbare dele, så du kan bruge cykelstolen i mange år, mens dit barn vokser.

Faktisk er de Thule-producerede Yepp-cykelstole designet og testet til at kunne håndtere børn, fra de er ni måneder, til de er seks år. Og de kan klare en maks. vægt på hele 22 kg. Dog anbefaler vi, at du forhører dig hos en børnelæge først, hvis du ønsker at anvende en hvilken som helst cykelstol til børn under et år. Dette er, fordi barnet på dette tidspunkt stadig kan have svært ved at sidde oprejst selv i længere tid.

Hos Thule ved man, at cykelstolen er til din mest dyrebare last

Alle Yepp-cykelstole udviklet af Thule bliver grundigt gennemtestet på Thules Test Center, for at sikre at sikkerheden og kvaliteten er af højeste karakter. Thules egne krav til deres Yepp-cykelstole er faktisk endnu strengere end alle internationale sikkerhedskrav og -standarder. Så med en Yepp-cykelstol får du virkelig den bedste kvalitet.

Dette bliver også understreget af, at Yepp flere gange er blevet kåret som bedst i test af cykelstole – bl.a. af det danske forbrugerråd Tænk. Så du kan slappe helt af og vide dig sikker på, at dit barn får den mest sikre og mest behagelige oplevelse med en Yepp-Cykelstol, for denne er designet med ét mål for øje, nemlig din mest dyrebare last – dit barn. Og når det kommer til vores børn, så er kvalitet og sikkerhed ikke noget, vi går på kompromis med.

Yepp Maxi – En af testvinderne fra Thule

Yepp Maxi-cykelstolen er endnu en af testvinderne fra Thule. Maxi er designet i en version til placering bag på din cykel og i en version til placering foran på din cykel. Og de er begge testvindere. Det fortæller lidt om den kvalitet, man får med Yepp Maxi-cykelstolen.

Begge Yepp Maxi-cykelstole har gennemgået og bestået den strengeste europæiske sikkerhedstest, og de er derfor begge EN 14344-certificerede. Yepp Maxi får naturligvis megen ros for sin overlegne kvalitet og for en sikkerhed i absolut topklasse, men også for sin brugervenlighed og komfort. Hos EBIKECENTER kan vi derfor på det kraftigste anbefale Yepp Maxi og de andre Yepp-cykelstole fra Thule. 

Yepp-cykelstol til montering bagpå eller foran

Cykelstole, der skal monteres bag på din cykel, har den store fordel, at de meget ofte kan benyttes af barnet i længere tid – ofte helt op til de er seks eller syv år. Det er dog ikke alle cykelstole, der har de justeringsmuligheder, som er nødvendige for, at stolen kan bruges af dit barn fra helt lille og til og med, at barnet bliver 6 til 7 år. Yepp-cykelstolene fra Thule kan som hovedregel bruges til og med seksårsalderen, da de altid har justeringsmuligheder, der tillader, at du tilpasser dem til dit barns udvikling.

Selve cykelstolen monteres ikke overraskende bag på din cykel på dennes bagagebærer. Og når barnet sidder bagved dig, så er det naturligvis også i højere grad i læ for vind og vejr. Til gengæld har barnet ikke den mest interessante oplevelse, da det kun kan kigge til siderne, hvis ikke det vil kigge på dig.

Med en cykelstol, der monteres foran på din cykel – dette kan være på selve styret, eller det kan være på stellet lige bag styret – har barnet naturligvis en helt fri og væsentlig mere interessant udsigt. Men her er det så også i højere grad udsat for vind og vejr, da du ikke skærmer for barnet.

Cykelstolen til montering på stellet er ofte lidt mindre og giver dit barn mindre støtte end cykelstolen, der monteres på styret. Til gengæld giver denne monteringsplads en mere behagelig cykeltur for barnet, da det vil opleve færre rystelser og bump. Dette er, fordi stellet på en moderne cykel bl.a. er designet til at minimere rystelser og stød.

Korrekt brug er afgørende uanset mærke

Yepp tilbyder en imponerende kvalitet og sikkerhed, men faktum er bare, at når det kommer til cykelstole og dit barn i trafikken, så kan de aldrig være 100 procent sikre. Men ved at bruge en cykelstol korrekt, ved at overholde færdselsloven og ved at bære cykelhjelm så kommer man heldigvis rigtig langt.

En Yepp-cykelstol kan desuden have vundet alle de test, den vil; det hjælper ikke, hvis ikke man er i stand til at montere og bruge den korrekt. Ved at følge monteringsvejledningen fra producenten og følge de sikkerheds- og bespændingshenstillinger, som producenten kræver, gør man dog meget for at sikre, at et evt. uheld ikke er ens egen skyld. Så brug hovedet, følg vejledningen nøje, brug cykelhjelm, og følg færdselsreglerne.