Ortlieb

Ortlieb

87 resultater

Ortlieb-cykeltaske – når det skal være helt vandtæt

Hos EBIKECENTER har vi fremragende cykeltasker til ethvert formål. Cykeltaskerne kommer i nogle forskellige udgaver som sidetasker, der kan monteres ved forhjulet, bagtasker, der monteres på bagagebæreren (det skal dog nævnes, at der også findes bagtasker, der ikke kræver bagagebærer) og sadeltasker, der sidder bagved eller under sadlen. Uanset hvilken type cykeltaske du vælger, så er formålet med dem dog klart. De skal kunne bruges til at opbevare alle dine medbragte ejendele, når du er afsted på cykel.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 87

Side
pr. side
 1. Ortlieb Saddle-Bag Two
  Fra 340,00  kr.  
 2. Ortlieb Accessory-Pack
  Fra 460,00  kr.  
 3. Ortlieb Ultimate Six Classic styrtaske
  Fra 500,00  kr.  
 4. Ortlieb Sport-Roller Classic sidetaske
  Fra 510,00  kr.   Fra 450,00  kr.
 5. Ortlieb Sport-Roller Free sidetaske
  Fra 540,00  kr.   Fra 475,00  kr.
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 87

Side
pr. side

Ortlieb cykeltasker - Tasker til ethvert formål

Ortlieb-cykeltaskerne er unikke, idet de er 100 procent vandtætte, samt at de kommer med en fem års garanti. Ortlieb er et tysk mærke, der er anerkendt over hele verden for deres utrolig gode kvalitet – noget, der understreges, ved at deres cykeltasker er vandtætte og har fem års garanti. Og dette gør dem perfekte til cykelferien, eller hvis du transporterer følsomt udstyr som f.eks. en bærbar computer til og fra arbejde eller universitetet på cykel.

Ortlieb-cykeltaskerne har med god grund et flot og internationalt rygte. Alle Ortlieb-cykeltasker – uanset pris – kommer i en førsteklasses kvalitet og er fremstillet i slidstærke og vandtætte materialer, og de er måske nok verdens bedste cykeltasker.

Og Ortlieb har altid haft som mål at producere de bedste cykeltasker, der altid vil være i stand til at holde vandet ude. I 1981 opdagede grundlæggeren af Ortlieb, Hartmut Ortlieb, nemlig, hvad der sker, når man ikke har en cykeltaske, der er god nok.

Hartmut Ortlieb, der var en passioneret cyklist, var på cykelferie gennem det sydlige England, og han var åbenbart ikke bekendt med det engelske sommervejr. Vi kan afsløre, at det er meget lig det danske, og Hartmut fik en meget våd oplevelse. Faktisk oplevede han, at han flere dage i træk måtte sove i en våd sovepose og næste dag iføre sig vådt tøj.

Noget han svor aldrig skulle ske igen, da han kom tilbage til Tyskland. Her gik han straks i gang med at udvikle sine egne cykeltasker, der blev til vha. en presenning til en lastbil og hans mors symaskine. Og efter han havde fået fastgjort sin opfindelse til sin cykel, fandt han meget hurtigt ud af, at han havde gjort det rigtig fornuftigt.

Når Hartmut var på cykeltur med sine nye Ortlieb-cykeltasker, så mødte han ofte folk, der opfordrede ham til at sælge sine tasker grundet deres smarte design. Og det gjorde han så. Han oprettede sin virksomhed i forældrenes garage og begyndte at producere Ortlieb-cykeltasker til salg i den lokale by. Og hurtigt blev flere og flere produkter tilføjet til udvalget.

Blot ét år efter var efterspørgslen efter Ortlieb-cykeltasker så stor i lokalområdet, at Hartmut måtte hyre hjælp. Han grundlagde officielt Ortlieb Sportartikel GmbH, som virksomheden stadig hedder, og dette var også tidspunktet, hvor han fandt på at svejse syningerne, således at Ortlieb-cykeltaskerne nu blev helt vandtætte.

Ortlieb Sportartikel GmbH er siden vokset meget, og det er i dag en verdensomspændende virksomhed, der producerer over 500 produkter til f.eks. cykling og bjergbestigning. Og hos EBIKECENTER er vi godt tilfredse med at kunne tilbyde dig flere forskellige Ortlieb-cykeltasker, der vil være med til at sikre, at det, du transporterer på cykelferien eller i hverdagen, vil forblive helt og aldeles tørt.

Så køb netop din Ortlieb-cykeltaske hos EBIKECENTER i dag.