Klickfix

Klickfix

50 resultater

KLICKfix-cykelkurv – den bedste kvalitet fra Tyskland

Hos EBIKECETER har vi et stort udvalg af cykelkurve til gode priser. KLICKfix og deres cykelkurve holder en imponerende høj standard inden for en del af tilbehøret til din cykel, som andre er ret ligeglade med. Man mærker med det samme, at disse cykelkurve er fremstillet i den bedst mulige kvalitet og med design og brugervenlighed for øje. De kan holde til alt, hvad du kunne tænke dig at bruge dem til, og så kan de lynhurtigt afmonteres takket være deres vartegn – den unikke klikmekanisme – hvor du blot skal trykke på en enkelt knap for at få cykelkurven fri. Smart og nemt!

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 50

Side
pr. side
 1. sale
  Klickfix Vario Rack
  Fra 499,00  kr. Fra 569,00  kr.
  Click n collect
 2. sale
  Klickfix Rackpacker bagagebærer
  Fra 449,00  kr. Fra 749,00  kr.
  Click n collect
 3. sale
  Klickfix Freerack Plus bagagebærer
  Fra 499,00  kr. Fra 649,00  kr.
  Click n collect
 4. sale
  Klickfix Freerack bagagebærer
  Fra 449,00  kr. Fra 549,00  kr.
  Click n collect
 5. sale
  Klickfix cykelkasse Werkhaus forkurv
  Fra 429,00  kr. Fra 549,00  kr.
  Click n collect
 6. sale
  Klickfix cykelkasse Werkhaus bagkurv
  Fra 549,00  kr. Fra 639,00  kr.
  Click n collect
 7. sale
  Klickfix cykelkurv Alumino
  Fra 575,00  kr. Fra 650,00  kr.
  Click n collect
 8. sale
  Klickfix cykelkurv Structura EF Pileflet
  Fra 449,00  kr. Fra 539,00  kr.
  Click n collect
 9. sale
  Klickfix cykelkurv Structura Pileflet
  Fra 449,00  kr. Fra 539,00  kr.
  Click n collect
 10. Klickfix cykelkurv Structura Oval
  Fra 529,00  kr.  
  Click n collect
 11. Klickfix cykelkurv Structura Retro
  Fra 529,00  kr.  
  Click n collect
 12. sale
  Klickfix cykelkurv Uni
  Fra 200,00  kr. Fra 250,00  kr.
  Click n collect
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 50

Side
pr. side

En cykelkurv man kan stole på

KLICKfix startede deres produktion under navnet Rixen & Kaul GmbH i 1988, og deres første produkt var ikke overraskende en særlig nippelnøgle, der stadig er yderst populær blandt de professionelle. KLICKfix-navnet kom til året efter, da virksomheden udviklede sin første quick release-enhed i form af en styradapter.

I dag kendes KLICKfix som mærke, som en specialist i løsninger med quick release til din cykel, og det gælder også inden for cykelkurve og andet tilbehør. KLICKfix-produkterne fra Rixen & Kaul GmbH er designet og produceret af virksomheden selv med fokus på den anerkendte tyske kvalitet og ingeniørkunst. Dette resulterer i cykelkurve og andet tilbehør til din elcykel, som er af den allerbedste kvalitet. Noget, der også tilkendegives, ved at KLICKfix-monteringsløsningerne også bruges af mange andre producenter af cykeltilbehør.

KLICKfix-cykelkurve holder den samme høje standard, når det kommer til kvalitet, design og kompatibilitet, som gælder for quick release-løsningerne, der gjorde mærket verdensberømt. Derfor er du med en KLICKfix-cykelkurv ikke blot sikret en cykelkurv i den bedste kvalitet, men også en cykelkurv, der er let at montere på enhver cykel eller elcykel.

Rixen & Kaul GmbH, der står bag KLICKfix-cykelkurvene, har modtaget flere priser for deres fremragende design og overlegne kvalitet. Virksomhedens designere og ingeniører er selv passionerede omkring cykler og cykeltilbehør, og de går ikke på kompromis med nogen del – lige meget hvor lille denne måtte være. Og takket være denne erfaring og passion er de i stand til at drive udviklingen frem, så vi kan nyde så brugervenligt udstyr som muligt.

På denne side finder du EBIKECENTERs store udvalg af cykelkurve og tilbehør fra KLICKfix.