Klickfix

Klickfix

29 resultater

KLICKfix-cykelkurv – den bedste kvalitet fra Tyskland

Hos EBIKECETER har vi et stort udvalg af cykelkurve til gode priser. KLICKfix og deres cykelkurve holder en imponerende høj standard inden for en del af tilbehøret til din cykel, som andre er ret ligeglade med. Man mærker med det samme, at disse cykelkurve er fremstillet i den bedst mulige kvalitet og med design og brugervenlighed for øje. De kan holde til alt, hvad du kunne tænke dig at bruge dem til, og så kan de lynhurtigt afmonteres takket være deres vartegn – den unikke klikmekanisme – hvor du blot skal trykke på en enkelt knap for at få cykelkurven fri. Smart og nemt!

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 29

Side
pr. side
 1. sale
  Klickfix BottleFix Flaskeholder adapter
  Fra 125,00  kr. Fra 75,00  kr.
 2. sale
  Klickfix Bottle Klick Flaskeholder adapter
  Fra 150,00  kr. Fra 100,00  kr.
 3. sale
  Klickfix styradapter Vejl.: 170,00  kr.
  140,00  kr.  
 4. sale
  Klickfix cykelkurv Uni Vejl.: 250,00  kr.
  Fra 200,00  kr.  
 5. sale
  Klickfix styradapter (med lås) Vejl.: 240,00  kr.
  200,00  kr.  
 6. sale
  Klickfix Phonepad Loop Smartphone holder
  Fra 250,00  kr. Fra 220,00  kr.
 7. sale
  Klickfix cykelkurv Oval Plus
  Fra 289,00  kr. Fra 249,00  kr.
 8. sale
  Klickfix styradapter til elcykler Vejl.: 300,00  kr.
  250,00  kr.  
 9. sale
  Klickfix Box
  Fra 399,00  kr. Fra 299,00  kr.
 10. sale
  Klickfix cykelkurv Uni til fastspænding Vejl.: 370,00  kr.
  300,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 29

Side
pr. side

En cykelkurv man kan stole på

KLICKfix startede deres produktion under navnet Rixen & Kaul GmbH i 1988, og deres første produkt var ikke overraskende en særlig nippelnøgle, der stadig er yderst populær blandt de professionelle. KLICKfix-navnet kom til året efter, da virksomheden udviklede sin første quick release-enhed i form af en styradapter.

I dag kendes KLICKfix som mærke, som en specialist i løsninger med quick release til din cykel, og det gælder også inden for cykelkurve og andet tilbehør. KLICKfix-produkterne fra Rixen & Kaul GmbH er designet og produceret af virksomheden selv med fokus på den anerkendte tyske kvalitet og ingeniørkunst. Dette resulterer i cykelkurve og andet tilbehør til din elcykel, som er af den allerbedste kvalitet. Noget, der også tilkendegives, ved at KLICKfix-monteringsløsningerne også bruges af mange andre producenter af cykeltilbehør.

KLICKfix-cykelkurve holder den samme høje standard, når det kommer til kvalitet, design og kompatibilitet, som gælder for quick release-løsningerne, der gjorde mærket verdensberømt. Derfor er du med en KLICKfix-cykelkurv ikke blot sikret en cykelkurv i den bedste kvalitet, men også en cykelkurv, der er let at montere på enhver cykel eller elcykel.

Rixen & Kaul GmbH, der står bag KLICKfix-cykelkurvene, har modtaget flere priser for deres fremragende design og overlegne kvalitet. Virksomhedens designere og ingeniører er selv passionerede omkring cykler og cykeltilbehør, og de går ikke på kompromis med nogen del – lige meget hvor lille denne måtte være. Og takket være denne erfaring og passion er de i stand til at drive udviklingen frem, så vi kan nyde så brugervenligt udstyr som muligt.

På denne side finder du EBIKECENTERs store udvalg af cykelkurve og tilbehør fra KLICKfix.