Høvding

Høvding

1 resultater

Høvding cykelhjelm

 

Den seneste Høvding 3 cykelairbag er en god opgradering af den populære forgænger. Den nye og tilpasset version af Høvding airbag har et mere strømlinet og forbedret design hvor selve kraven blevet smallere, så hele elektronikken, der er stadig er placeret i nakken, ikke virker tung og generende under kørsel. Høvding 3 er fuld af nye features som smart BOA-lukning, Bluetooth opkobling, større batteri og nemmere lukning.


Til Høvding 3 medfølger der også et vandafvisende cover, som kan udskiftes med en af de andre lækre designet Høvding airbag covers. Du kan også se hele vores udvalg af cykelhjelme her.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
 1. sale
  Hövding v3 - Airbag Cykelhjelm Vejl.: 2.699,00  kr.
  2.295,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side

Høvding cykelhjelmen er en innovativ og nytænkende måde at tænke på cykelhjelme til alle de urbane cyklister. Det er nemlig en ‘usynlig’ cykelhjelm, der automatisk registrerer, hvis du falder, hvorefter den puster den indbyggede airbag op. Airbaggen danner en beskyttende hætte om dit hoved på kun 0.1 sekund.

 

Med Høvding bærer du ikke din cykelhjelm på hoved som en klassisk cykelhjelm. I stedet bærer du airbaggen om halsen som en krave. Det betyder også, at du ikke behøver at tænke på, om din frisure bliver ødelagt.

 

Høvding 2 og 3 - hvad er det nye?

I modsætning til sin forgænger så har Høvding 3 et meget smallere design, og den kommer nu kun i en enkelt størrelse, som du kan justere med BOA-spænden. Dette er med til at gøre airbaggen både lettere og mere behagelig at have på, idet du har mulighed for at tilpasse kraven helt præcist til din pasform. Airbaggen i Høvding 3 har en batterilevetid på 15 timer, og det er seks timer længere end version 2.

 

Derudover har Høvding også fokuseret på at gøre selve kraven på airbaggen endnu mindre end de tidligere versioner - uden at gå på kompromis med den høje grad af sikkerhed. Det betyder, at Høvding 3 er endnu mindre synlig, og den er også blevet mere behagelig at have på. Dette skyldes nemlig, at hjelmen både fylder mindre og samtidig er blevet lettere. Høvding 3 er faktisk hele 170 gram lettere -  nemlig fra 970 gram til de nuværende 800 gram. Det er også noget, som du kan mærke.

 

En anden ny funktion er, at du har mulighed for at forbinde Høvding 3 til deres egen app på din smartphone via Bluetooth. Her kan du blandt andet se batteristatus, og du kan få en påmindelse, når den skal lades op.

 

Hvordan virker Høvding cykelhjelm?

Høvding 3 er den tredje version af denne populære airbag-cykelhjelm, og ifølge Hövding selv beskytter en oppustelig cykelhjelm op til otte gange bedre end traditionelle cykelhjelme. Årsagen hertil er, at airbaggen ikke kun beskytter dit hoved, men også at den fikserer din nakke sikkert, og lader hætten absorbere stødet fra dit fald. Der er dermed en god grund til, at airbaggen bliver omtalt som verdens sikreste cykelhjelm.

 

Med en indbygget airbag, der fungerer som en halskrave, kan sensorerne i kraven registrerer bevægelsesmønstre, hvor de kan genkende mønstret for et styrt. Når systemet registrerer tegn på, at du falder, bliver airbaggen automatisk udløst, så den omkranser og beskytter dit hoved.

 

Høvding cykelhjelmens størrelse

Hövding airbaggen er beregnet til personer over 15 år med en hovedstørrelse mellem 52-59 centimeter i omkreds og en halsomkreds på maksimalt 45 centimeter. Dette er nemlig med til at give dig optimal pasform samt den bedste sikkerhed.

 

Den oppustelige cykelhjelm er nem at tilpasse med det nye BOA-drejehjul, og den er designet til at give dig en god pasform til alle over 15 år. Det er kun muligt at få Høvding 3 i én universel størrelse. Det gør det tilmed nemt og overskueligt, når du skal beslutte dig, om en Høvding cykelhjelm er noget for dig.

 

Du får som standard et basis cover med til din Hövding cykelhjelm, men hvis du kan også tilpasse din hjelm med et personligt cover i forskellige materialer og designs. Det er dog værd at bemærke, at covers fra tidligere versioner af hjelmen ikke kan bruges på Hövding 3.

 

Hvad nu hvis cykelhjelmen pludselig puster sig op?

Hvis din Hövding cykelhjelm pludselig puster sig op, så kan du ikke bruge den igen på samme måde, som du ikke må bruge en almindelig cykelhjelm, hvis du har været ude for et styrt, hvor hjelmen har taget fra i faldet.

 

Hvis airbaggen dog er udløst ved en fejl, selv om du har brugt cykelhjelmen korrekt, så vil Hövding i langt de fleste tilfælde kigge på din airbag, så de kan vurdere, om der er eventuelle fejl i systemet ud fra den sorte boks, der sidder inde i airbaggen. Denne garanti gælder i to år fra købsdatoen.

 

Faktisk vil flere forsikringsselskaber gerne forsikre din Hövding i dag. Dette kan også indgå automatisk i din egen indboforsikring. Det er derfor en god idé først at tjekke, om din egen forsikring dækker til en ny hjelm, før du køber en ny med det samme.

 

Opdag alle de lækre features i Høvding 3

 

 • Sikkerhed: Hövding minimerer risikoen for hovedskader med otte gange i forhold til en traditionel cykelhjelm. Hövding beskytter ikke kun dit hoved og din nakke, men sørger også for at give dig den mest optimale stødabsorbering.

 

 • Sensorer: Hövding er udstyret med en masse sensorer, der udgør airbag-systemet. For at kunne registrere et eventuelt fald før det sker, er sensorerne med hele 200 registreringer i sekundet ekstremt præcise. De mange registreringer sikrer, at airbaggen udløses rettidigt.

 

 • Hurtig: Det går hurtigt, når en Hövding Airbag udløses: 0.1 sekund fra registrering af et uheld til hætten udløses.

 

 • Størrelse: Hövding 3.0 er en unisize krave og med det nye BOA tilpasningssystem, tilpasser du den nemt og hurtigt, så den sidder behageligt. Skru på hjulet og kraven tilpasses. Kraven passer til en halsomkreds på maksimalt 45 centimeter.

 

 • Nem: Den er lige så nem at tage på som en traditionel cykelhjelm - tag kraven på, luk og lyn op, Høvdingen aktiveres ved at klikke knappen på. Så er du klar til at køre afsted.

 

 • Aktiv: Med Hövding 3.0 får du over 60 procent længere batterilevetid end den tidligere model - det nye og forbedrede batteri giver op til 15 timers aktiv cykling.

 

 • Connect: Lad din Hövding give dine nærmeste besked hvis der er sket noget - du kan forbinde Hövding med din smartphone via Bluetooth og Hövdings app. I Appen opsætter du dine kontakter og får påmindelser om batteriopladning.

 

 • Design: Design din Hövding med en af de smarte ekstra covers der kan tilkøbes. Husk altid, at din Hövding skal have sit cover på, når du cykler - det beskytter den og giver dig lidt mere synlighed.

 

Har du ellers brug for andet tilbehør til din cykel? Så kan du tage et kig på vores sortiment af cykeludstyr her.

 

 

 

 

Høvding størrelse

Hövding airbaggen er beregnet til personer over 15 år med en hovedstørrelse mellem 52-59 cm i omkreds, og en halsomkreds på maks. 45 cm.

Alle de lækre features i Høvding 3.0

Sikkerhed

Hövding minimere risikoen for hovedskader med 8 gange i forhold til en traditionel cykelhjelm. Hövding beskytter ikke kun dit hoved og din nakke, men sørger også for at give dig den mest optimale stødabsorbering

Sensorer

Hövding er udstyret med en masse sensorer, der udgør airbag-systemet. For at kunne registere et eventuelt fald før det sker er sensorerne med hele 200 registeringer i sekundet ekstremt præcise. Den høje registeringering sikrer at udløses rettidigt.

Hurtig

Det går hurtigt med når en Hövding Airbag udløses: 0,1 sekund fra registering af et uheld til hætten udløses.

Størrelse

Hövding 3.0 er en unisize krave og med det nye BOA tilpasningssystem, tilpasser du den nemt og hurtigt, så den sidder behageligt. Skru på hjulet og kraven tilpasses. Kraven passer til en halsomkreds på maks 45 cm.

Nem

Den er lige så nem at tage på som en traditionel cykelhjelm - tag kraven på, luk og lyn op, Høvdingen aktiveres ved at klikke knappen på. Så er du klar til at køre afsted.

Aktiv

Med Hövding 3.0 får du over 60% længere batterilevetid end den tidligere model - det nye og forbedrede batteri giver op til 15 timers aktiv cykling.

Connect

Lad din Hövding give dine nærmeste besked hvis der er sket noget - du kan forbind Hövdingen med din smartphone via Bluetooth og Hövdings app. I Appen opsætter du dine kontakter og får påmindelser om batteriopladning.

Design

Design din Hövding med en af de smarte ekstra covers der kan tilkøbes. Husk altid at din Hövding skal have sit cover på når du cykler - det beskytter den, og giver dig lidt mere synlighed..