Høvding

Høvding

1 resultater

Den seneste Høvding 3 cykel airbag er en god opgradering af den populære forgænger. Den nye og tilpasset version af Høvding airbag har et mere strømlinet og forbedret design hvor selve kraven blevet smallere, så hele elektronikken, der er stadig er placeret i nakken, ikke virker tung og generende under kørsel. Høvding 3 er fuld af nye features som smart BOA-lukning, Bluetooth opkobling, større batteri og nemmere lukning.

Til Høvding 3 medfølger der også et vandafvisende cover, som kan udskiftes med en af de andre lækre designet Høvding airbag covers.  

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side

Høvding størrelse

Hövding airbaggen er beregnet til personer over 15 år med en hovedstørrelse mellem 52-59 cm i omkreds, og en halsomkreds på maks. 45 cm.

Alle de lækre features i Høvding 3.0

Sikkerhed

Hövding minimere risikoen for hovedskader med 8 gange i forhold til en traditionel cykelhjelm. Hövding beskytter ikke kun dit hoved og din nakke, men sørger også for at give dig den mest optimale stødabsorbering

Sensorer

Hövding er udstyret med en masse sensorer, der udgør airbag-systemet. For at kunne registere et eventuelt fald før det sker er sensorerne med hele 200 registeringer i sekundet ekstremt præcise. Den høje registeringering sikrer at udløses rettidigt.

Hurtig

Det går hurtigt med når en Hövding Airbag udløses: 0,1 sekund fra registering af et uheld til hætten udløses.

Størrelse

Hövding 3.0 er en unisize krave og med det nye BOA tilpasningssystem, tilpasser du den nemt og hurtigt, så den sidder behageligt. Skru på hjulet og kraven tilpasses. Kraven passer til en halsomkreds på maks 45 cm.

Nem

Den er lige så nem at tage på som en traditionel cykelhjelm - tag kraven på, luk og lyn op, Høvdingen aktiveres ved at klikke knappen på. Så er du klar til at køre afsted.

Aktiv

Med Hövding 3.0 får du over 60% længere batterilevetid end den tidligere model - det nye og forbedrede batteri giver op til 15 timers aktiv cykling.

Connect

Lad din Hövding give dine nærmeste besked hvis der er sket noget - du kan forbind Hövdingen med din smartphone via Bluetooth og Hövdings app. I Appen opsætter du dine kontakter og får påmindelser om batteriopladning.

Design

Design din Hövding med en af de smarte ekstra covers der kan tilkøbes. Husk altid at din Hövding skal have sit cover på når du cykler - det beskytter den, og giver dig lidt mere synlighed..