Hinterher

Hinterher

Hinterher - en sofistikeret elcykel trailer. Design og Funktionalitet i en og samme cykel trailer.

Hinterher - betyder på tysk noget så simpelt som "bagefter" - som når du trækker noget efter dig. Hinterher cykel trailer er en "multi cykel anhænger" i det absolut mest gennemførte design og bedste kvalitet. Hinterher har tænkt på næsten alt det du kan tænke på, og så har de lavet det funktionelt i en kvalitet som selv Tyskland kan stå inde for. Med en Hinterher cykel anhænger kan du transportere din last på 3 måder: Som en cykel trailer, Som en trækvogn og eller som en trolly....ja trolly. Det kræver ikke mange klik for dig at ændre din Hinther cykel anhængers funktion fra trailer til trolly - og så er den nem at adskille og hænge på væggen, eller ind i skabet.

Hinterher er lavet til at kunne klare de tunge opgaver og er produceret efter højeste standart i München, hvor Hinterher konstant arbeder på at fintune designet for at sikre maksimal stabilitet samt holdbarhed - alle dele er designet og konstrueret til at kunne holde til din tunge last - helt op til 80 kg som trækvogn på trods af at selve traileren er lavet i 4mm letvægts aluminium.

{youtube}T9Qdl46OttU{/youtube}

En Hinterher fås i flere forskellige størrelser, og i mange farver. Ønsker du en Hinterher Cykel trailer løsning til din virksomhed, så kan den også males i dit logo's farve.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.