Abus

Abus

Abus-cykelhjelme og låse

ABUS er en forkortelse for August Bremicker und Söhne. Virksomheden blev grundlagt i Tyskland i 1924 med produktion og salg af hængelåse ud fra devisen: Sikkerhed er afhængig af kvalitet! Siden da er virksomheden vokset kraftigt, og dækker nu salg i hele verden med produkter, der alle udspringer af grundideen omkring sikkerhed. Man har altid husket de grundlæggende principper om sikkerhed og kvalitet, der gav virksomheden succes fra starten af - pricipper som også mærkes og ses i hele deres hjelm udvalg. ABUS laver nogle af de bedste cykelhjelme og låse til dig og din elcykel - mangler lige den ABUS hjelm eller lås du ønsker dig?, så gør vi vores bedste for at skaffe den til dig.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 38

Side
pr. side
 1. ABUS Basico ST 5200 Steltaske
  Fra 169,00  kr.  
 2. ABUS ST 2012 til kæde, steltaske
  Fra 219,00  kr.  
 3. ABUS oryde ST 2250 steltaske
  Fra 249,00  kr.  
 4. ABUS Oryde ST 2200 Steltaske
  Fra 225,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 38

Side
pr. side

Abus-cykelhjelme

Det er bogstaveligt talt hul i hovedet at cykle uden cykelhjelm. Uanset om du er almindelig cyklist eller konkurrencerytter er det alfa og omega at have en god, stabil og kvalitetsorienteret cykelhjelm, der kan beskytte dig mod hoved- og hjerneskader, hvis uheldet skulle være ude. Hvilken cykelhjelm, der er den rette og bedste, er dybt individuelt og afhænger af en lang række faktorer.

Står du og mangler en ny og kvalitetssikret cykelhjelm, og er du i tvivl om, hvilken der passer bedst til dig og dine brugsbehov? I så fald er du landet det helt rette sted. Her på siden finder du et kæmpe sortiment af Abus-cykelhjelme i alle tænkelige størrelser, modeller og designs. Du vil således uden tvivl kunne finde en Abus-cykelhjelm, der matcher dine behov, smagspræferencer og ikke mindst dit hoved. 

Hos EBIKECENTER forhandler vi et af landets største udvalg af elcykler og diverse tilbehør til elcykler – herunder cykelhjelme og dertilhørende udstyr. Som førende specialister på området kan vi tilbyde dig de bedste og mest opdaterede produkter på markedet – ikke mindst når det kommer til cykelhjelme. Tag et kig på vores flotte udvalg af Abus-cykelhjelme nedenfor, og bestil allerede i dag.

Et væld af Abus-cykelhjelme – kvalitet og sikkerhed går hånd i hånd

Abus er et anerkendt og verdenskendt brand, der har årelang erfaring med udvikling og produktion af sikkerhedsudstyr i form af cykellåse og cykelhjelme. Samtlige Abus-cykelhjelme her på siden er således udviklet ud fra en stålsat ambition om at forene kvalitet og sikkerhed i samme produkt. Dette kommer blandt andet til udtryk i cykelhjelmenes solide konstruktioner, der er opbygget af slidstærke kvalitetsmaterialer. Dette sikrer dig en modstandsdygtig hjelm, der er lavet til hverdagslig brug, og som tåler vind, vejr og andre udefrakommende påvirkningsfaktorer.

Kort sagt: Med en Abus-cykelhjelm får du tysk kvalitet i verdensklasse, der yder dit hoved optimal sikkerhed.

Abus-cykelhjelme i alle størrelser, farver og modeller – med perfekt pasform

Vores brede sortiment af Abus-cykelhjelme afspejler en lang række forskellige modeller – til alle brugsbehov. Uanset om du står og mangler en solid standard-cykelhjelm til daglig bykørsel og hverdagslig transport, eller om du er på udkig efter en mere avanceret og smart model til mountainbiking på amatørplan eller professionelt, kan du med sikkerhed finde en optimal løsning her på siden.

Vi forhandler Abus-cykelhjelme i mange størrelser til både voksne og børn såvel som mænd og kvinder. Hjelmens størrelse og form er afgørende for, hvordan den sidder på hovedet og dermed også hvilken grad af sikkerhed, hjelmen yder. Det er vigtigt, at du vælger en model, der matcher din hovedform og omkredsmålet bedst muligt, så hjelmen sidder stabilt og skridsikkert. Netop dette er du garanteret med en Abus-cykelhjelm, da samtlige modeller er udformet et fleksibelt og justerbart design, der gør det nemt at tilpasse hjelmens størrelse nøjagtig efter dit hoved – i et 1:1-forhold. På den måde undgår du, at hjelmen rutsjer frem og tilbage, sidder skævt eller for løst, hvilket er blandt de typiske årsager til hovedskader i forbindelse med stød eller fald på cyklen.

Med andre ord: Du kan med garanti finde en Abus-cykelhjelm, der har perfekt pasform.

Sikkerhedsgodkendte Abus-cykelhjelme – garanti for optimal beskyttelse

Foruden et ekstremt højt kvalitetsniveau, afspejler alle Abus-cykelhjelmene i vores online sortiment et tilsvarende højt sikkerhedsniveau. Alle vores modeller bliver løbende gennemtestet og afprøvet i praksis med henblik på at kunne garantere dig den bedst mulige beskyttelse og mest forsvarlige kørsel på cyklen.

Denne beskyttelsesgaranti kan du blandt andet vide dig sikker på, da samtlige Abus-cykelhjelme er sikkerhedsgodkendte efter den europæiske sikkerhedsstandard CE EN 1078. Det betyder, at du uanset model vil få en cykelhjelm, der lever 100 % op til de nyeste standarder for og strengeste krav til sikkerhed.

Cykelhjelmene er desuden udviklet på baggrund af den absolut førende og mest avancerede beskyttelsesteknologi på markedet. Deres robuste konstruktioner består af sikkerhedsoptimerede materialer, der absorberer og omdirigerer påvirkningsenergi fra stød, tryk og slag ekstremt effektivt. Dette er således din garanti for et optimalt sikkerhedsniveau og en perfekt beskyttelse af dit hoved.

Med en Abus-cykelhjelm kan du altså ganske trygt og roligt hoppe op på cyklen og nedlægge selv den mest stejle nedkørsel i høj fart – uden at frygte for din sikkerhed.

Smarte og designrigtige Abus-cykelhjelme – med højt komfortniveau

Er du typen, der hverken ønsker at gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet eller det æstetiske udtryk, når du skal vælge cykelhjelm? Rigtig mange fravælger cykelhjelmen af æstetiske årsager, fordi de synes, at den ikke er pæn og præsentabel. Denne problemstilling er du ude over med en Abus-cykelhjelm.

Hos EBIKECENTER forhandler vi en lang række flotte og smarte Abus-cykelhjelme, der er produceret specifikt med øje for det moderigtige og diskrete udtryk, og hvor der er kælet for den mindste detalje. Her på siden kan du vælge mellem mange forskellige designudtryk i forskellige flotte farver, og du har derfor rig mulighed for at finde en udgave, der passer nøjagtig til dine smagspræferencer og din personlige stil.

Trods det moderne og strømlinede designudtryk går Abus-cykelhjelmene på ingen måde ned på komfort og ergonomisk korrekthed. Samtlige cykelhjelme er konstrueret med lækre og behagelige materialer i, der former sig naturligt efter dit hoved, så de rent faktisk er komfortable at bære – selv på de lange cykelstrækninger på landevejen.

De komfortoptimerede designs modvirker, at hjelmene presser unødigt på pande, ved tindingerne eller i nakken, og de fleste modeller kommer med tilpasningsdygtige systemer, der giver dig mulighed for nemt og hurtigt at indstille, hvor tæt hjelmen skal sidde til hovedet, og justere, hvor stramt stropperne skal sidde til hagen. De smarte lukkesystemer er yderst funktionelle og sikre, og de gør det ubesværet og praktisk at tage hjelmene af og på i en snæver vending.

Vores udvalg af Abus-cykelhjelme rummer altså noget for alle typer hovedforme og enhver (god) smag. På den måde er du garanteret et produkt, der både er en fryd for øjet rent æstetisk og en fryd at bære rent komfortmæssigt – helt uden at det bliver på bekostning af det høje sikkerheds- og kvalitetsniveau.

Køb din Abus-cykelhjelm online hos EBIKECENTER – for din sikkerheds skyld

Hvis du er på jagt efter en ny cykelhjelm, der både performer ekstremt højt i forhold til kvalitet, komfort og sikkerhed, bør du uden tvivl overveje at investere i en Abus-cykelhjelm.

Hos EBIKECENTER forhandler vi et af landets største og absolut mest velassorterede udvalg af Abus-cykelhjelme til mænd og kvinder såvel som drenge og piger. Samtlige produkter forhandles til yderst favorable og konkurrencedygtige lavpriser, og du vil altid kunne finde et godt tilbud blandt vores billige Abus-cykelhjelme.

Vi leverer til hele Skandinavien og tilstræber altid at yde vores kunder den optimale kundeservice. Dette betyder blandt andet, at vi kan garantere dig hurtig, effektiv og pålidelig levering med GLS eller Post Danmark – enten lige til din hoveddør eller nærmeste posthus/Pakkeshop efter din præference. Du kan således forvente dine varer inden for 5-10 arbejdsdage, og vi tilbyder dig desuden gratis fragt ved bestilling af varer, der samlet set overstiger 500 kroner pr. ordre.

Som e-mærket forhandler behøver du aldrig frygte for, at dine oplysninger og din transaktion bliver behandlet uforsvarlig. Du er garanteret en god, billig og pålidelig handel hver gang.

Skynd dig at bestille din nye Abus-cykelhjelm online lige her på siden. Det er nemt og hurtigt – og ikke mindst for din egen sikkerheds skyld. 

Abus-kædelås

Har du lidt for ofte oplevet, at din elcykel er blevet stjålet, eller udskifter du med alt for korte tidsintervaller din kædelås, fordi den er af dårlig kvalitet og konstant ruster eller går i stykker? I så fald er det et tydeligt tegn på, at du bør investere i en ny, kvalitetssikret og solid kædelås, der kan sikre, at din elcykel aldrig bliver stjålet.

Elcykler er blevet ekstremt populære, og de repræsenterer stor værdi, hvilket betyder, at de også udgør attraktive værdigenstande for cykeltyve. At miste sin elcykel kan være en bekostelig affære, og netop derfor er det altafgørende, at du har det rette sikkerhedsudstyr og de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger på plads. Netop en sådan optimal sikkerhedsforanstaltning er du garanteret med en Abus-kædelås til cyklen fra EBIKECENTER. 

Som fagspecialister på området har vi årelang erfaring med såvel rådgivning som salg af elcykler samt dertilhørende tilbehør, og du kan her på siden finde et kæmpe og velassorteret udvalg af stærke og kvalitetsorienterede Abus-kædelåse. Vi forhandler kædelåse i mange forskellige modeller, der er fuldt ud kompatible med og kan anvendes til de fleste typer elcykler. Vi bestræber os på løbende at holde udvalget opdateret og udvider med nye produkter, så du altid kan vide dig sikker på at få en Abus-kædelås, der er up-to-date med den nyeste sikkerhedsteknologi, og som efterlever alle de gældende sikkerhedskrav og -standarder på markedet.

Tag et kig på vores flotte sortiment af Abus-kædelås nedenfor på siden, og køb din nye cykellås allerede i dag – nemt og hurtigt.

Kædelåse i mange størrelser og modeller – til ethvert brugs- og sikkerhedsbehov

Står du og mangler ny cykellås, fordi den gamle er gået i stykker, eller fordi du mener, at din eksisterende lås ikke yder tilstrækkelig sikkerhed mod potentielle forsøg på tyveri? Netop en sådan sikkerhedsoptimering kan du opnå ved at investere i en kædelås, der kan fastgøre din cykel ude i offentligheden når og hvor som helst.

Hos EBIKECENTER kan vi tilbyde dig et væld af forskellige Abus-kædelåse i mange forskellige længdemål, designs og modeller. Fælles for samtlige produkter er, at de alle er produceret af slidstærke og robuste kvalitetsmaterialer af bedste skuffe, der tåler hverdagslig slitage og brug. Du er således sikret kædelåse, der er super modstandsdygtige og langtidsholdbare, så du ikke skal ud og generhverve dig nye cykellåse hele tiden.

En Abus-kædelås er med andre ord direkte udtryk for sikkerhed og tysk kvalitet i verdensklasse.

Få optimal beskyttelse af din cykel med en forsikringsgodkendt Abus-kædelås 

Der er meget stor forskel på kædelåses kvalitets- og sikkerhedsniveau, og det kan være vanskeligt at finde ud af, hvilke der er bedst og lever op til de nødvendige standarder. Dette behøver du ikke hverken at tvivle på eller bekymre dig om med en Abus-kædelås.

De fleste af vores modeller her på siden er 100 % forsikringsgodkendte, hvilket bogstaveligt talt er din (og din cykels) personlige sikkerhed, der muliggør, at du kan udnytte din forsikring og blive kompenseret, hvis nu uheldet skulle være ude. Samtidig er forsikringsgodkendelsen din garanti for, at låsene er gennemtestede og lever 100 % op til de skrappeste krav og højeste standarder, hvad angår kvalitet og sikkerhed.

Du kan derfor roligt efterlade din cykel eller elcykel i offentligheden, når den er beskyttet af en Abus-kædelås.

Abus-kædelåse med ”YourPlus” – låsesystemer på den smarte og nemme måde

Foruden det høje kvalitetsniveau er vores Abus-kædelåse karakteriseret ved at være produkter af den førende sikkerheds- og låseteknologi på markedet. Dette kommer blandt andet til udtryk i det smarte og patenterede låsesystem Abus YourPlus One-Key Konfiguration, der giver dig unik mulighed for at skræddersy og sammensætte dit helt eget låsesæt – tilpasset nøjagtig efter dine låse og cykler.

De teknisk avancerede Plus-cylindere giver din cykel (eller flere cykler) ekstra sikkerhed mod tyveri. YourPlus-låsesystemet gør det praktisk, nemt og bekvemt at betjene dine kædelåse kun ved hjælp af én enkelt nøgle, der er 100 % kompatibel. En brugervenlig ”one-key”-løsning, hvor du således ikke behøver at bøvle med flere separate nøgler, der let kan blive væk eller forveksles.

Dét kalder vi låsesystemer på den smarte og nemme måde.

Bestil din Abus-kædelås hos EBIKECENTER til favorabel lavpris

Er du på jagt efter en ny kædelås til din elcykel eller cykel, og vil du hverken gå på kompromis med den høje sikkerhed, den gode kvalitet eller det funktionelle og brugervenlige design? I så fald er du landet det helt rette sted.

Hos EBIKECENTER forhandler vi et stort udvalg af Abus-kædelåse til nogle af landets absolut laveste og mest konkurrencedygtige priser. Her på siden kan du således altid finde et supergodt tilbud blandt vores mange billige Abus-kædelåse – uden at det bliver på bekostning af det høje kvalitets- og sikkerhedsniveau.

Køb din nye Abus-kædelås online lige allerede i dag, og få sikret din cykel mod tyveri – mange år frem.