Til dig

Til dig

Cykeludstyr - til dig

Når man er på udkig efter cykeludstyr så kan man både kigge efter udstyr til ens elcykel, men man må aldrig glemme sig selv.  

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 207

Side
pr. side
 1. sale
  WOWOW eger reflekser
  Fra 75,00  kr. Fra 50,00  kr.
 2. Ortlieb Compression-Straps
  Fra 59,00  kr.  
 3. Ortlieb Packing Cube
  Fra 79,00  kr.  
 4. Ortlieb Seat-Pack Support-Strap
  Fra 79,00  kr.  
 5. Abus Pedelec 2.0 Earpads / Winterkit
  120,00  kr.  
 6. Racktime toptaske cover/overtræk
  125,00  kr.  
 7. Refleks Cover / Overtræk til bagkurv
  Fra 125,00  kr.  
 8. Bikepartner Refleks Cover / Overtræk til forkurv
  Fra 125,00  kr.  
 9. Klickfix styradapter
  140,00  kr.  
 10. Ortlieb Dry-Bag PS10
  Fra 149,00  kr.  
 11. Bikepartner Refleks Cover / Overtræk til bagkurv
  Fra 150,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 207

Side
pr. side

En stor del af ens cykelglæde er også at man føler sig godt tilpas når man cykler, og her hjælper det virkelig at man har det helt rigtige udstyr til at hjælpe denne følelse på vej. Hvad enten der er tale om en ny cykelhjelm, nyt cykeltøj, en taske til din computer så har vi hos Ebikecenter noget som kan opfylde dine behov.

Cykelcomputere - få hjælp til navigationen

Vi kender det alle, man er hoppet på cyklen og skal mødes vennerne et nyt sted og så er man lidt usikker på præcis hvilken rute er den hurtigste. Med en cykelcomputer der har indbygget navigation så er dette ikke længere et problem! Borte er dagene hvor man skal stoppe op på cyklen, finde sin smartphone frem og kigge på kortet for præcis at finde ud af hvor man er i forhold til hvor man skal hen. Med en cykelcomputer kan du hele tiden se om du er på rette vej når du er ude og cykle. Se alle vores cykelcomputere her.

Cykelholdere - transporter din cykel sikkert

Står du og skal på bilferie, i sommerhus eller generelt bare skal transportere din cykel med bilen så er en cykelholder et must. Hos Ebikecenter syntes vi at det er vigtigt at man passer godt på sin elcykel, også når man ikke selv cykler rundt på den. Se alle vores cykelholdere her.

Cykeltøj - bliv klædt på til alt slags vejr

Vi kender det alle godt. Vi skal til at ud af døren og så begynder det at regne! Hos Ebikecenter elsker vi at cykle året rundt, og det vil vi også gerne have at vores kunder syntes. Vi har derfor et godt udvalg af regntøj og ponchoer sådan så vind og vejr ikke skal afholde dig for at gøre det du elsker, netop at cykle. Se vores cykeltøj her.

Cykelhjelme - sikkerhed frem for alt

Det er vigtigt at passe på sit hovedet det ved vi alle. Vi har hos Ebikecenter et bredt udvalg af cykelhjelme så du kan finde en hjelm der passer til din hovedform og stil. Vi fører kendte mærker såsom Abus, Lazer og Hövding. Så er der ingen undskyldning for ikke at køre uden cykelhjelm længere. Se vores cykelhjelme her.

Cykeltasker - til når du har brug for lidt ekstra oppakning

Nogle gange har man bare brug for lidt ekstra oppakning når man skal ud og cykle. Hvad enten det er en rygsæk du har brug for eller en taske du kan sætte på siden af din cykel til din arbejdsmappe, så har vi hos Ebikecenter et bredt udvalg af cykeltasker fra b.la. Ortlieb og Racktime. Se vores cykeltasker her