Opladere

Opladere

Elcyklen er et glimrende valg til dig, som ønsker mere fart for mindre sved. Dog skal du være opmærksom på, at ikke enhver lader passer til enhver elcykel. Husk at vælge den oplader der passer til din elcykel

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

11 varer

pr. side
 1. Promovec 3-Benet Oplader
  600,00  kr.  
 2. Promovec 4-Benet Oplader
  600,00  kr.  
 3. Gazelle Innergy 36V oplader
  700,00  kr.  
 4. Bosch Oplader compact 2A
  750,00  kr.  
 5. Panasonic 36V oplader (4Ah)
  1.000,00  kr.  
 6. Bosch oplader standard 4A
  1.100,00  kr.  
 7. Shimano STEPS oplader (EC-E6000/6010)
  1.250,00  kr.  
 8. Bosch oplader til Classic+ 4A
  1.350,00  kr.  
 9. Yamaha Oplader
  1.400,00  kr.  
 10. Bosch oplader fastcharger 6A
  1.450,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

11 varer

pr. side

Find den perfekte oplader til lige netop din elcykel

Elcyklen er et glimrende valg til dig, som ønsker mere fart for mindre sved. Dog skal du være opmærksom på, at ikke enhver lader passer til enhver elcykel. For at finde den optimale elcykel oplader er det vigtigt at overveje to overordnede faktorer, nemlig dit elcykel batteris spænding i volt og mærket af din elcykel. Har du endnu ikke fået købt dig selv en elcykel, kan du se vores udvalg her.

De ting, du skal holde øje med, når du skal have oplader til din elcykel

Det vigtigste at være opmærksom på, når du vil have ny lader til din elcykel, er, at du få en elcykel oplader, hvor ladestikket passer til dit batteri, samt at opladeren passer til dit batteris spænding (Volt). Synes du, det lyder lidt overvældende, eller kommer du nemt i tvivl, når det kommer til batterier, er det rigtig nemt at finde ud af. Hvis du eksempelvis har et 36V batteri, skal du bruge en elcykel oplader, som også er 36V. Er det vigtigt for dig, at din oplader til elcykel lader hurtigt, skal du gå efter en oplader, som har en høj Ampere (A). Jo højere Ampere, jo hurtigere vil opladeren kunne oplade dit batteri. Standarden for de fleste elcykel opladere er 4A, men man kan få såkaldte ’fast-chargers’, der har 6A. Hvis du er i tvivl om, hvilket batteri du behøver, kan du læse specifikationer på bagsiden af dit batteri.

Hvilken type oplader skal du bruge?

Hos Ebikecenter har vi opladere, der passer til alle de mest populære elcykel-systemer. Du kan her finde elcykel oplader til Ansmann, Bosch, BH Emotion, Bafang, Brose, Gazelle Innergy, GoSwiss drive, Impulse, Promovec, Panterra, Raleigh, Shimano, TransX, Winther, Xion og NeoDrives. Skulle du være i tvivl om, hvad du har brug for, eller om en specifik oplader virker til din elcykels batteri, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.