Sadelpinde

Sadelpinde

Sadelpinde kommer i forskellige størrelser og varianter: Fast sadelpind, Affjederet Sadelpind, Carbon Sadelpind. Husk at din sadelpind skal have den rette dimension, du kan med fordel tilkøbe er passende afstandsstykke

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
 1. Contec Tour affjedret sadelpind
  Fra 300,00  kr.  
 2. Suntour SP12-NCX affjedret sadelpind
  Fra 800,00  kr.  
 3. Contec Parallelogram affjedret SP060 Slim sadelpind
  Fra 900,00  kr.  
 4. By.Schulz G.2 affjedret sadelpind
  Fra 1.400,00  kr.  
 5. By.Schulz G.2 LT affjedret sadelpind
  Fra 1.550,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side

Affjedret Sadelpinde til din elcykel.

Rigtig mange elcykler er efterhånden udstyret med en affjedret sadelpind, af en eller anden form. Det giver en bedre komfort, når du nu tager alle hullerne på din vej. Affjedret sadelpinde fås - lige som alt andet - i forskellige kvaliteter og varianter, alt lige fra sadelpinde der bevæger sig op og ned til dem der bevæger sig "sammen" med cyklens bevægelser - lidt lige som en fuld affjedret cykel. Hvad er bedst? uden tvivl en af de sidst nævnte affjedret sadelpinde - også kaldet parallello gram sadelpinde, men afhængig af hvad du ønsker så kan en standart affjedret sadelpind også give dig en rigtig god tur.

VÆLG DEN RIGTIGE SADELPIND

Når du nu udskifter din sadelpind med en affjedret (eller ikke affjederet sadelpind), så husk at være opmærksom på størrelsen på sadelpinden kontra størrelsen på dit sadelrør. På den gamle sadelpind, står der typisk en størrelse, f.eks. 27,2mm eller lign. Hvis den sadelpind du ønsker dig ikke kommer i samme størrelse, så kan du med fordel benytte et såkald afstandsstykke - det sørger for at du kan spænde din sadelklampe nok til at din sadelpind ikke falder ned, når du sætter dig på din cykelsadel.