Cykelstole og tilbehør til børn

Cykelstole og tilbehør til børn

Hos EBIKECENTER har vi valgt det bedste til vores kæreste eje - børnene. Vi fører de populære "Bedst i Tænk" Yepp cykelstole fra svenske Thule, der roses for at være en sikker, let og brugervenlig cykelstol.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 13

Side
pr. side
 1. Yepp Mini beslag til frempind
  180,00  kr.  
 2. Urban Arrow Fidlock Sele
  275,00  kr.  
 3. Vindskærm Yepp Mini / Nexxt front
  400,00  kr.  
 4. Urban Arrow Yepp Mini beslag
  700,00  kr.  
 5. Yepp Mini cykelstol
  Fra 800,00  kr.  
 6. Yepp Nexxt Front cykelstol
  Fra 800,00  kr.  
 7. Urban Arrow Shorty Yepp Maxi beslag
  950,00  kr.  
 8. Thule Chariot Babysæde
  1.099,00  kr.  
 9. Yepp Maxi Cykelstol (Stelmontering)
  Fra 1.100,00  kr.  
 10. Yepp Maxi cykelstol (bagagebærermontering)
  Fra 1.100,00  kr.  
 11. Thule Yepp Nexxt Maxi cykelstol
  Fra 1.300,00  kr.  
 12. Urban Arrow Ekstra bænk
  1.390,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 13

Side
pr. side

Børn kan komme med en tur på din cykel, når de selv kan sidde op. I gennemsnit fra de er 9 måneder, til de er 10 år gamle. Thule Yepp har en cykelstol til enhver aldersgruppe. Og en cykelstol, som passer perfekt til forældrenes og børnenes behov. 

For rigtig mange mennesker i Danmark er en cykelstol en helt uundværlig del af den daglige transport af deres børn. Selve stolen vejer blot ganske få kilo, og hos EBIKECENTER er sikkerheden i top, når det kommer til vores cykelstole. 

Nyere testresultater viser, at der findes en meget stor forskel på brugervenlig og ikke mindst på sikkerheden imellem de forskellige cykelstole på markedet. Cykelstolen har som vigtigste formål at beskytte dit barn på bedste vis, hvis uheldet er ude. Derfor er vi hos EBIKECENTER dedikerede til at føre sikkerhedsgodkendte cykelstole, der lever op til danske og internationale standarder og lovkrav.

Typer af cykelstole

Når du skal investere i en cykelstol, så skal du være opmærksom på, at der findes tre forskellige slags cykelstole. Det er cykelstole til at blive monteret på bagagebæreren, til montering på fronten af din cykel og en cykelstol til montering på din cykels stel. 

Den bagagemonterede cykelstol monteres naturligvis på din cykels bagagebærer. Det er en god idé at undersøge, om din cykel er udstyret med en solid og kraftig bagagebærer, da dette – selvom det er en god løsning for en cykelstol – ikke nødvendigvis er den bedste placering for en cykelstol på netop din cykel. 

En frontmonteret cykelstol placeres, som navnet antyder, foran dig på din cykel. Mere præcis på styrstammen. Har du to børn, så kan du med fordel bruge en cykelstol på bagagebæreren og cykelstol foran på cyklen, så du kan have begge børn med på én gang, 

Den sidste cykelstol er en stelmonteret udgave, der skal monteres på cyklens stel, og denne cykelstol kan bruges på de fleste almindelige cykler. Desuden er stellet på de fleste moderne cykler designet til at aflede og minimere vibrationer. Dermed giver en placering af en cykelstol her barnet dets mest komfortable cykeltur.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en cykelstol?

Der er nogle forskellige ting, som du skal være opmærksom på, inden du investerer i en cykelstol. Selvfølgelig skal sikkerheden være din førsteprioritet. Derfor mener vi, at du bør være opmærksom på de følgende punkter:

Gå gerne efter en cykelstol, der bærer sikkerhedscertificeringen EN 14344. Dette er et bevis på, at cykelstolen har gennemgået og bestået den strengeste sikkerhedstest i EU.

Derudover er det essentielt, at en cykelstol har holdere til dit barns fødder. Disse skal desuden have midler til fastspænding af dit barns fødder, så dit barns ben holdes forsvarligt på plads.

Desuden skal du være opmærksom på, at den ønskede cykelstol har en 5-punktssele eller en 3-punktssele, da disse er de mest effektive og sikre, der findes. Er du i tvivl om, hvordan disse ser ud, så husk blot, at en 5-punktssele er formet som et H med et spænde i midten, mens en 3-punktssele er udformet som et Y – ligeledes med et spænde i midten.

Tjek altid cykelstolens maksimale belastningsgrænse. Som en hovedregel er den på 22 kg, men dette kan variere fra stol til stol. Undersøg derfor altid en given stols specifikationer.

Tag højde for dit barns alder og størrelse, da en cykelstol til montering foran på cyklen er mest ideel til mindre børn.

I forlængelse heraf skal du overveje, hvor længe du planlægger at bruge cykelstolen. En cykelstol monteret bagpå er bedre egnet til større børn. Dermed kan denne også bruges i flere år frem i tiden.

Vær opmærksom på cykelstolens plads og udformning. Sørg for at investere i en cykelstol, der tillader, at dit barn uforstyrret kan have cykelhjelm på. I samme ombæring bør du også være opmærksom på, at en cykelstol med et højt ryglæn er mere komfortabelt at sidde i – især for meget små og unge børn. 

Hvornår kan børn transporteres i en cykelstol?

Som nævnt længere oppe så skal dit barn være i stand til at kunne sidde oprejst af sig selv, før du må medbringe det i en cykelstol. Der eksisterer ikke nogen aldersmæssig lovgivning på dette punkt, da børn besidder evnen til at sidde oprejst på vidt forskellige tidspunkter. Men det er meget normalt, at dette finder sted, når barnet er omkring 9 måneder gammel. 

Har dit barn ikke kræfter nok til selv at kunne sidde oprejst i cykelstolen, så er det ikke tilladt at medbringe det i en cykelstol, da det skal kunne sidde selvstændigt og sikkert.