Sadler

Sadler

At vælge en cykelsadel er næsten lige så stor videnskab som at vælge en elcykel, da du kan få mange forskellige cykelsadler, som alle har hver deres fordel (& bagdel), alt efter hvilket anvendelsesformål, der er tale om.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side

Cykelsadler med forskellige funktioner til forskellige formål

Når du vælger en cykelsaddel, så er det lige før kørestillingen og bredden betyder mere for komforten end hvor blød den er - du skal derfor være meget opmærksom på hvilken størrelse den sadel du bruger er - den må ikke være for stor eller for lille - for så risikere du - at den ikke støtter korrekt.

Mange elcykler er designet & bygget til lidt mere oprejst siddestilling en på typisk sportscykel, så din cykelsadel skal typisk være mere egnet til en neutral siddestilling end en agressiv siddestilling. En cykelsadel kan ligeledes være designet til kvinder, mænd eller er decideret “kønsneutrale” cykelsadler.

Sid godt mens du cykler

Det vigtigeste er at du vælger en cykel sadel du sidder godt på - det kan være at din cykelsadel er med gel eller læder - bare du vælger den bedste cykel sadel til dig og din m.. du er den der kan sige om den er god. Hos EBIKECENTER kan vi hjælpe dig et godt stykke hen af vejen ved hjælp vores elektroniske “røv-måler” - den fortæller simpelhen hvilken størrelse cykel saddel du bør køre med - alt afhængig af hvilken sidestilling du har på din elcykel

Skulle du være i tvivl om hvilken cykelsadel, du skal vælge, så er du meget velkommen til at kigge forbi vores Showroom og prøve vores “røv-måler” - det er gratis ved køb af din nye sadel hos EBIKECENTER. Har vi ikke din drømme sadel, så finder vi den til dig - vi har både Selle Royal cykel sadler, Brooks lædersadler og de lækre Ergon cykelsadler.

HUSK OGSÅ AT JUSTERE DIN CYKEL SADEL.

Ud over at højden kan justeres, så kan du også justere placeringen af din cykel sadel på sadelpinden og selve vinklen på din cykel sadel. Ved at ændre placeringen på din cykel sadel, så kan du "hente" op til 1 1/2 cm i afstanden fra din sadel til dit styr - en forskel som kan betyde en markant forbedret sidestilling. Hertil så kan vinklen på cykel sadlen - om den tipper frem eller tilbage også give en bedre eller dårligere tur. Kort sagt: sidder du og "falder" frem, så hælder vinklen på din cykelsadel for meget fremad, og du kan med fordel jsutere den lidt op i fronten. Sover dit skridt, så skal du justere fronten ned. Justeringen af vinklen/afstanden af din cykel sadel kræver et par ture på din elcykel, så du kan med fordel have forberedt dine første ture med en unbraco nøgle i lommen.