Cykellåse og sikring

Cykellåse og sikring

38 resultater

Er du på udkig efter en ny cykellås? Så er du endt det helt rigtige sted. Her på siden kan du nemlig finde et væld af smarte cykellåse og andre former for cykelsikring, så du er godt beskyttet mod tyve. 

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 38

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 38

Side
pr. side

Hver eneste dag bliver der stjålet cirka 130 cykler i Danmark. Er du ikke forsigtig, kan du risikere, at din bliver den næste, og derfor kan det godt betale sig at investere i en god cykellås. Faktisk kan det være en idé at investere i mere end blot én. Har du flere cykellåse på din cykel, er du endnu bedre sikret.

Uanset hvilken form for cykelsikring du er interesseret i, kan du finde den helt rigtige løsning her på siden. Udvalget indeholder alt lige fra kædelåse til sporingsenheder og fastmonterede cykellåse, så der er helt sikkert også en cykellås, der matcher dine behov. Tag blot et kig på sortimentet, og sikr din cykel, inden tyven snupper den. 

Derfor skal du købe en forsikringsgodkendt cykellås 

Skulle uheldet være ude, og du får stjålet din cykel, er det ikke helt uvæsentligt, hvilken lås der har siddet på den. Vil du gøre dig nogen forhåbninger om at få erstatning fra din forsikring, skal du have haft en forsikringsgodkendt cykellås på din cykel. Er der ikke tale om en godkendt cykellås, kan dit forsikringsselskab nægte at udbetale dig den mindste form for erstatning, og det er naturligvis ærgerligt. 

En forsikringsgodkendt cykellås er godkendt af Varefakta og lever op til en lang række krav. Du kan finde de specifikke krav på deres hjemmeside, hvor du også kan se en liste over de forskellige cykellåse, der er blevet godkendt. 

Køber du en cykellås her på siden, køber du en forsikringsgodkendt cykellås. Vi forhandler udelukkende produkter fra de allerbedste brands på markedet, og det er alle sammen mærker, der lever op til de højeste standarder inden for cykellåse. Du kan altså ganske roligt sikre din cykel med låse fra vores sortiment. 

Suppler din almindelige lås med en separat kædelås 

Du skal naturligvis have en cykellås på din cykel. Det kan imidlertid også give rigtig god mening at have mere end én. Særligt hvis du har en meget dyr cykel – eksempelvis en elcykel eller en professionel racercykel – er det værd at overveje en dobbeltsikring. 

Har du i forvejen en klassisk bøjlelås på din cykel, kan du med fordel supplere denne med en kædelås til cykel. På den måde bliver det sværere for tyv at stjæle din jernhest. 

Med en kædelås kan du desuden låse din cykel fast til en fast genstand, og det gør det endnu mere besværligt for en tyv at slippe afsted med din cykel. Har du eksempelvis låst din almindelige bøjlelås og derudover låst din cykel fast til en lygtepæl ved hjælp af din kædelås til cykel, bliver det noget af et projekt for en tyv at rende med din cykel. 

Overvej at installere en sporingsenhed på din cykel 

Ud over at du kan sikre din cykel ved hjælp af en klassisk cykellås samt eventuelt en kædelås til cyklen, kan du også overveje at installere en sporingsenhed på den. Det er igen særligt oplagt for dig, der har en dyrere cykel. 

Med en sporingsenhed på din cykel ved du altid, hvor den befinder sig. Ud over at det er smart, hvis du ofte parkerer i et mylder af cykler, gør enheden det også muligt at finde din cykel igen, hvis den er blevet stjålet. Skal du melde din cykel savnet hos politiet, kan du således vise dem, hvor din cykel befinder sig, og det gør naturligvis hele processen med at skaffe den tilbage igen væsentligt nemmere. 

Desuden gælder det, at rigtig mange cykler bliver stjålet, hvorefter de bliver efterladt tilfældige steder. De bliver altså ikke nødvendigvis solgt videre, men bliver måske blot brugt som transportmiddel i en kortere periode. Er det tilfældet, kan du finde din cykel igen takket være sporingsenheden. 

Find alt i cykellåse her hos Ebikecenter

Du kan kort og godt finde alt inden for cykellåse her hos ebikecenter.dk. Uanset hvilken form for cykellås eller anden cykelsikring du foretrækker, kan du finde den helt perfekte løsning i vores sortiment. 

Vi anbefaler altid, at du sikrer din cykel med en forsikringsgodkendt cykellås, så du kan få erstatning, hvis uheldet skulle være ude, og din cykel bliver stjålet. Desuden anbefaler vi, at du overvejer at kombinere flere forskellige former for cykellåse, hvorved du gør det langt sværere for tyven at slippe afsted med din jernhest. Der er mange, der kombinerer en klassisk bøjlelås med en kædelås til cyklen, hvilket øger sikkerheden. 

Mangler du en cykellås til en elcykel, kan du naturligvis også finde sådan en her på siden. Du kan desuden finde forskellige former for gadgets, som gør det muligt for dig at tyverisikre din cykel, når den holder derhjemme. Mange cykeltyverier finder faktisk sted i folks private garager, og har du en dyrere cykel, giver det derfor god mening at tyverisikre den derhjemme.

Har du spørgsmål, så kontakt os 

Mangler du en lås til din cykel? Er du i tvivl om, hvilken udgave du skal vælge? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi har et dybdegående kendskab til alle vores produkter og de forskellige mærker, vi forhandler. Derfor kan vi naturligvis også hjælpe dig med at finde frem til den helt rette cykellås. Du kan kontakte os ved at sende en mail til kontaktos@ebikecenter.dk eller ved at ringe på 32 212 202 på hverdage mellem klokken 11 og 16. 

Det gælder, at alle produkterne i vores sortiment er godkendte cykellåse. Du behøver altså ikke at bekymre dig om, hvorvidt du nu også får en forsikringsgodkendt cykellås, når du handler her på siden, for det gør du. 

Ud over at du kan finde cykellåse i sortimentet, kan du også finde alverdens andre former for tilbehør til din cykel. Køb eksempelvis dine nye cykellygter, din nye cykelkurv eller din nye cykelhjelm her hos ebikecenter.dk. Vi har alt, hvad du har brug for, når du ønsker at blive godt kørende, så slå dig endelig løs.