Cykelholder

Cykelholder

12 resultater

Cykelholder - Skal cyklen med på ferie?

EBIKECENTER har fundet nogle af de bedste bud på foldbare cykelholdere fra flere populære og anerkendte mærker som Atera, Buzzrack, Elite, Uebler, Thule og Westfalia - alle velegnet til elcykler, så du nemmere kan overskue, hvad der er værd at købe.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
 1. Fahrer Handelbar cover / transport beskyttelse
  Fra 180,00  kr.  
 2. Uebler X21 S cykelholder
  5.000,00  kr.  
 3. Uebler X31 S cykelholder
  5.800,00  kr.  
 4. Uebler I31 cykelholder
  6.600,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side

Har vi andre holdere? Ja - vi har også mulighed for at tilbyde de traditionelle ikke-foldbare cykelholdere - også dem til 3 og 4 cykler. Reservedele og ekstraudstyr er heller ikke noget problem.

Kort sagt - mangler vi noget - så kontakt os, så skal vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig. Flere af modellerne i vores sortiment har en smart vippefunktion, der gør det nemt for dig at komme til bag i bilens bagagerum, selvom du har en eller flere cykler monteret bag på din bil. Derudover har de fleste nye cykelholdere mulighed for individuel tilpasning, så du kan bruge dem med såvel store som små cykler.

Værd at vide om cykelholdere

Hos EBIKECENTER finder du et stort udvalg af cykelholdere, der lader dig montere en eller flere cykler bag på din bil. Skal du have en cykelholder til brug bag på din bil, så kan dette både være en cykelholder, der placeres på anhængertrækket, eller en cykelholder, der ikke behøver anhængertræk.

Cykelholder til din bils anhængertræk

Har du et anhængertræk på din bil, så er der flere gode typer af cykelholdere, som du kan vælge imellem. Den mindste og billigste cykelholder er den klassiske saksemodel, der kan monteres på din bils anhængertræk, men som også kan gemmes væk og opbevares i bilens bagagerum, når du ikke skal bruge den. Den er rigtig fin at have med i bilen, hvis du til tider skal have en cykel med hjem eller med dig et sted hen, hvor det ikke er nødvendigt at have cyklen med den anden vej.

Derudover findes der flere større udgaver af cykelholdere, som skal monteres på din bils anhængertræk. Disse er som regel mere stabile at køre med og derfor mere sikre. Og dette er helt optimalt, hvis du kører meget eller kører langt, og du skal have en eller flere cykler med. Det kunne f.eks. være, hvis du skal på køreferie og gerne vil have cyklen med. Her anbefaler vi, at du overvejer en cykelholder med vippefunktion, der nemt lader dig komme til bilens bagagerum, uden at du skal tage cyklerne eller cykelholderen af.

Vær dog altid opmærksom på, hvad dit – eller din families – behov er, inden du investerer i en cykelholder. Måske er det en fordel at overveje en cykelholder, der har plads til mere end én cykel, også selvom du til dagligt kun skal transportere en enkelt cykel. Det kan jo nemt ske, at der opstår en situation, hvor det ville være praktisk at kunne have plads til flere cykler, hvis man f.eks. skal på ferie. Desuden er det værd at overveje, om cykelholderen skal have plads til, at der kan monteres en barnevogn på den, så denne nemt kan tages med rundt omkring.

Cykelholder til din bil, der ikke skal monteres på et anhængertræk

Hvis du har en bil uden anhængertræk, så har det i mange år ikke været muligt at bruge en cykelholder, der skulle monteres bag på bilen, da disse blev monteret på anhængertrækket. Efter noget tid begyndte der så småt at komme modeller på markedet, der tillod montering bag på din bil uden brug af anhængertræk, men disse var i mange tilfælde ikke særligt gode eller særligt nemme at bruge. Og det betød, at det i mange år kun var muligt at montere en cykelholder på taget, hvis man ikke havde anhængertræk på bilen. Det har heldigvis ændret sig nu.

Der findes i dag rigtig mange løsninger til cykelholdere, der kan monteres bag på din bil, uden at det kræver et anhængertræk. Dette gøres gerne via bagklappen, og det er lige så sikkert og stabilt at bruge, som hvis cykelholderen var monteret på anhængertrækket. Dog kan det være svært at komme til i bilens bagagerummet på denne måde.

Som før nævnt så er det også muligt at placere en cykelholder på taget af din bil, og dette er lige så sikkert og stabilt som at placere en cykelholder bag på din bil. Med sådan en cykelholder er det nemt at placere cyklerne og tage dem ned igen, og så fylder cykelholderen til taget ikke særlig meget, når den ikke er i brug. Vær dog opmærksom på, at en cykelholder af denne type kræver en vis frihøjde over din bil, for at cyklerne nemt kan placeres og tages af igen. Og så kan det være svært at få plads til at parkere i en parkeringskælder og lignende steder.

Vær opmærksom på følgende lovkrav

Der er visse lovkrav, som du skal være opmærksom på i forbindelse med brugen af en cykelholder – især til montering bag på din bil.

Cykelholderen og de monterede cykler må ikke dække for udsynet til din nummerplade eller for reflekser og lygter. Da dette ikke kan undgås, kommer en moderne cykelholder med en lygtebom, der har alle lovpligtige lygter og reflekser, og hvorpå man sikkert kan montere en synlig nummerplade.

Pas på cyklen på din cykelholder

Hos EBIKECENTER anbefaler vi dig på det kraftigste at købe en cykelholder med integreret lås til at låse din cykel og din cykelholder fast med. Det er nemlig desværre ikke ualmindeligt at få stjålet cykler fra en cykelholder eller at få stjålet hele cykelholderen.