Cykelgarager

Cykelgarager

Vil du gerne passe bedst muligt på din cykel? Så kan det være en god idé at investere i et cykelovertræk. Et cykelovertræk minder om den type overtræk, du måske i forvejen har til din grill. Det er fremstillet i et vandafvisende materiale, som holder snavs og regn væk fra din cykel. Det er altså en praktisk foranstaltning, samtidig med at det holder cyklen ren og pæn.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 14

Side
pr. side
 1. VK Cykelgarage
  Fra 175,00  kr.  
 2. BikeParka Cykelcover / Garage Small
  Fra 225,00  kr. Fra 210,00  kr.
 3. VK Cykelgarage til Tandem
  Fra 225,00  kr.  
 4. VK Cykelgarage Classic
  Fra 240,00  kr.  
 5. VK Cykelgarage til Cargo / ladcykler
  Fra 250,00  kr.  
 6. VK Cykelgarage Super
  Fra 280,00  kr.  
 7. VK Cykelgarage Duo
  Fra 300,00  kr.  
 8. BikeParka Cykelcover / Garage Stash
  Fra 325,00  kr.  
 9. BikeParka Cykelcover / Garage XL
  Fra 375,00  kr.  
 10. BikeParka Cykelcover / Garage Urban
  Fra 395,00  kr.  
 11. VK Cykelgarage eBike
  Fra 450,00  kr.  
 12. VK Cykelgarage deLuxe
  Fra 600,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 14

Side
pr. side

En cykelgarage beskytter mod vind og vejr 

Din cykel kan blive udsat for lidt af hvert, hvis den står udenfor. Det danske vejr er umiskendeligt en smule lunefuldt, og det er ikke sjældent, vi får et regnskyl eller to. Regn, slud og sne kan være med til at slide på din cykel, og vil du gerne sikre dig, at du har den mange år endnu, er det derfor fornuftigt at beskytte den med et cykelovertræk. 

Et cykelovertræk beskytter imidlertid ikke blot mod vind og vejr, men sikrer også, at din cykel ikke bliver støvet. Har du den for eksempel stående i en garage, kan den nemt komme til at samle støv, når den ikke bliver brugt i nogle dage. Vil du gerne have en præsentabel cykel, uanset hvor ofte du bruger den, er en cykelgarage derfor en fornuftig investering. 

Vælg det rette cykelovertræk til netop din cykel 

Du kan finde mange forskellige former for overtræk til din cykel her på siden. Uanset dine behov og dine personlige præferencer kan du således finde en cykelgarage, som er helt perfekt. 

Har du en elcykel, kan du eksempelvis finde en cykelgarage, som er særligt designet til den type cykel. Du kan også vælge at købe et cykelovertræk, der passer til to cykler, hvis du ofte har din cykel til at holde ved siden af din partners. 

Parkerer du ofte din cykel i et cykelstativ? Så kan du finde en cykelgarage, hvor der i bunden er ståløjer. Trækker du en kabellås gennem disse, er du sikker på, at dit cykelovertræk ikke bliver stjålet. Desuden betyder det, at dit cykelovertræk ikke kan blæse af. 

Find alt inden for cykeltilbehør her på siden 

Her hos ebikecenter.dk kan du kort og godt finde alt inden for cykeltilbehør. Er du på udkig efter nye cykellygter eller en ny bagagebærer, er du derfor landet det helt rette sted. Det samme gælder, hvis det er en ny cykellås, du står og mangler. 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, eller er du i tvivl om, hvilket overtræk til din cykel, du skal vælge? Så må du hellere end gerne kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Du kan enten sende os en mail på kontaktos@ebikecenter.dk eller ringe til os på 32 212 202. Vi har telefontid mellem klokken 11 og 16 på hverdage.