Navigation / smartphone løsninger

Navigation / smartphone løsninger

For rigtig mange anses elcyklen såvel som den almindelige cykel udelukkende som et funktionelt transportmiddel, der skal transportere dig fra A til B i dagligdagen. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Faktisk tværtimod. 

 

I dag har den teknologiske udvikling på feltet nemlig muliggjort, at du som cyklist eller motionist ved hjælp af en smartteknologisk cykelcomputer og navigationssystem rent faktisk kan transformere den almindelige cykeltur til en sjov og anderledes oplevelse i verdensklasse – skræddersyet nøjagtig efter dine behov.

 

Netop denne multioplevelse kan du opnå med en teknisk avanceret cykelcomputer eller cykel-GPS fra Eikecenter. Som førende specialister i elcykler og ikke mindst officielt autoriseret og certificeret Bosch eBike Expert kan vi bryste os af at have et af landets mest velassorterede og opdaterede udvalg af basis-cykelcomputere og navigationssystemer til elcykler og almindelige cykler.

 

Tag et kig på det flotte sortiment nedenfor, og find netop den cykelcomputer med GPS, der matcher dine behov, ambitioner og smagspræferencer.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 18

Side
pr. side
 1. Bosch Micro USB Kabel til Cobi.Bike
  75,00  kr.  
 2. Teasi Fix Stand autobeslag
  200,00  kr.  
 3. Ortlieb Safe-It
  Fra 249,00  kr.  
 4. sale
  Klickfix Phonebag S
  Fra 360,00  kr. Fra 300,00  kr.
 5. Bosch Cobi iPhone Case
  300,00  kr.  
 6. sale
  Klickfix Phonebag Light M
  Fra 400,00  kr. Fra 325,00  kr.
 7. sale
  Klickfix Phonebag light S
  Fra 400,00  kr. Fra 325,00  kr.
 8. sale
  Klickfix Phonebag S Duratex
  Fra 440,00  kr. Fra 370,00  kr.
 9. Bosch Cobi.Bike Universal Mount
  400,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 18

Side
pr. side

Cykelcomputer og cykel-GPS – intelligente ”all in one”-løsninger til alle brugsbehov 


Prøv at forestille dig en cykeloplevelse, der på selve turen kombinerer både praktisk ruteplanlægning, stemmebaseret rutevejledning og træfsikker navigationsbestemmelse præsenteret i 2- og 3D-format. Og prøv så at forestille dig alt dette blive toppet yderligere med smartteknologiske funktioner, der betjenes nemt og bekvemt via direkte forbindelse til din smartphone. 

Lyder det som en drøm og lidt for godt til at være sandt? Det forstår vi såmænd godt. Men nu behøver du ikke at drømme længere. For netop denne cykeloplevelse er lige præcis, hvad vores brede sortiment af hyperintelligente cykelcomputere og cykel-GPS’er kan skabe for dig.

Cykelcomputerne leverer gnidningsfri drift og ubesværet assistance på alle tænkelige strækninger og ruter, og de utallige GPS-baserede tracking-funktioner og -egenskaber er samlet i ét og samme device, der fungerer som ”kommandocentral” og simpel ”all in one”-løsning.

Samtlige produkter i vores online sortiment er produceret i slidstærke og modstandsdygtige kvalitetsmaterialer, hvilket betyder, at de er vandresistente og egnede til udendørs brug – uafhængig af vind, vejr og temperaturforhold. Alt væsentlig elektronik er ved de fleste modeller direkte integrerede, så du ikke skal bøvle med diverse ledninger eller udvendig elektronik, som kan kortslutte eller skabe komplikationer på cykelturen. 

Kort sagt: Med en cykelcomputer eller GPS til cyklen fra EBIKECENTER får du et teknisk avanceret, pålideligt og langtidsholdbart system, der kan tage din cykeloplevelse til nye og usete højder.

Trådløse cykelcomputere til nem og praktisk navigation – lige ved hånden

En gennemgående fællesnævner for vores forskellige typer af cykelcomputere med GPS er, at de alle er udviklet ud fra en ambition om at gøre navigationen og betjeningen så brugervenlig og lige til som overhovedet muligt – selv på farten. 

Dette har resulteret i en stribe af kvalitetsprodukter, der på hver deres måde og i forskellig udstrækning tilbyder cyklisten super brugervenlige designs, der blandt andet dækker over:

Smarte LCD-displays i farve og en trykfølsom skærm, der gør det nemt at læse og afkode informationer undervejs.
 

Intuitive og simpelt opbyggede kontrolpaneler og controllers, der er placeret lige ved cyklens hånd, og således gør det nemt at betjene din cykelcomputer.
 

Nemme på- og afmonteringssystemer.
 

Derudover er alle cykelcomputere udstyret med ekstremt stærke batterier med høj kapacitet og ydeevne, der kan holde længe og giver dig mange kilometer i benene – uden at det bliver på bekostning af den pålidelige og præcise navigation og/eller tracking. Batteriets kapacitet kan desuden ved mange modeller aflæses direkte på et letlæseligt display, så du konstant har vished om den tilbageværende rækkevidde ved den pågældende assistance-niveau.

Med en trådløs cykelcomputer får du altså perfekte betingelser for nem, smart og brugervenlig navigation og betjening på farten – bogstaveligt talt lige ved hånden. 

Få styr på cykelruten, track din træning, mål på farten og meget andet – på samme tid

En cykelcomputer eller cykel-GPS giver dig ikke bare et nøjeregnende navigationssystem, der kan vejlede dig på ruten og kan analysere sporets udvikling og guide dig sikkert i mål til den ønskede slutdestination.

Flere af vores modeller giver dig nemlig også en lang række tracking-funktioner, der gør det muligt at monitorere og måle på forskellige værdier såsom rækkevidde, distance, rutelængde, gennemsnitshastighed, maksimal hastighed, hjulenes tilstand, gear og meget mere. Det vil sige alle de informationer, du skal bruge for at have 100 % styr på din cykeloplevelse.

Men tracking-mulighederne stopper langt fra her, da visse cykelcomputere også kan facilitere fitness-tracking, så du kan måle på eksempelvis kalorieforbrug og modstand samt i visse tilfælde tilkobling af pulsmålere. På den måde kan du nemt kontrollere din præstations- og ydeevne og sætte nye mål for dig selv, som gør den almindelige cykeltur eller motionen meget sjovere og mere udfordrende.

 

Multifunktionelle og designrigtige cykelcomputere – på den smartteknologiske måde

Selvom alle vores cykelcomputere og typer af GPS til cykel afspejler avanceret teknologi og multifunktioner, bliver det aldrig på bekostning af det æstetisk flotte og strømlinede design.

Vores produkter er udviklet med øje for det enkle, lette og moderne look – med sans for den smarte detalje og finish. En kompakt cykelcomputer kan som nævnt ubesværet monteres efter behov og er typisk solidt fastgjort direkte på stellet via kompatible holdere. Du behøver således aldrig frygte for, at din cykel-GPS falder af i forbindelse med kørslen.

Er du typen, der elsker gadgets og smartteknologi på et lidt højere niveau, kan du desuden finde en række cykelcomputere i vores sortiment, der fungerer via direkte tilkobling til din smartphone. Dette sker eksempelvis ved hjælp af et simpelt USB-kabel, der nemt og hurtigt kan integrere din smartphone med cykelcomputerens operative system, så du for eksempel kan modtage opkald, beskeder og Facebook-meddelelser samt betjene musik fra din smartphone.

Og hvis du ikke kan få nok af de smartteknologiske løsninger til din elcykel, bør du også tage et kig på vores udvalg af intelligente antityveri-GPS-systemer, der kan spore din elcykel eller almindelige cykel i det tilfælde, at den skulle blive stjålet eller blive væk.

 

Find mange forskellige cykelcomputere med GPS hos Ebikecenter


Er du på jagt efter en pålidelig, (multi)funktionel og samtidig simpel cykelcomputer eller cykel-GPS til din elcykel, der kan gøre det både sjovere, nemmere og smartere at transportere dig selv fra A til B i dagligdagen? I så fald er EBIKECENTER den helt rette løsning for dig.

Vi forhandler et flot og opdateret udvalg af kvalitetsorienterede cykelcomputere og navigationssystemer til alle typer af brugsbehov og alle tekniske niveauer. Uanset om du mangler en praktisk og funktionsdygtig GPS til cyklen, der kan lede dig sikkert rundt i landet, eller om du er på udkig efter en avanceret og smartteknologisk cykelcomputer til at tracke dine cykelpræstationer på landevejene, er vi leveringsdygtige med en løsning, der matcher dine behov. 

Her på siden kan du finde en cykelcomputer til konkurrencedygtige og favorable priser samt gode tilbud på billige cykelcomputere og cykel-GPS’er med alle de funktioner, som du kan forvente af en cykelcomputer. Kort sagt produkter til alle typer af pengepunge uafhængig af tykkelsen.

Køb din nye cykelcomputer online hos os allerede i dag, og gør den almindelige cykeltur helt ekstraordinær. Vi ekspederer dine ordrer med ekspresfart og leverer hurtigt og sikkert lige til din privatadresse eller nærmeste posthus/Pakkeshop efter ønske. Og du får tilmed ganske fri fragt ved bestillinger på over 500 kroner.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller via vores online kontaktformular, hvis du skulle ligge inde med tvivlsspørgsmål vedrørende vores produkter eller bestilling.