Cykel tasker og rygsække

Cykel tasker og rygsække

Når du drøner rundt på din cykel eller elcykel, for eksempel til og fra arbejde eller når du handler, kan det være et forstyrrende og trættende moment at skulle transportere alle dine ting i en rygsæk. Heldigvis findes der en nem løsning på irritationen: cykeltasker. Du finder et et hav af forskellige cykeltasker til elcykler og almindelige cykler hos EBIKECENTER

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 155

Side
pr. side
 1. Ortlieb Packing Cube
  Fra 79,00  kr.  
 2. Racktime toptaske cover/overtræk
  125,00  kr.  
 3. Klickfix styradapter
  140,00  kr.  
 4. Ortlieb Dry-Bag PS10
  Fra 149,00  kr.  
 5. Ortlieb Dry-Bag PD350
  Fra 159,00  kr.  
 6. ABUS Basico ST 5200 Steltaske
  Fra 169,00  kr.  
 7. Racktime sidetaske cover/overtræk
  175,00  kr.  
 8. Ortlieb Bottle-Cage til sidetaske
  180,00  kr.  
 9. Ortlieb Mesh-Pocket
  Fra 189,00  kr.  
 10. Ortlieb Dry-Bag PS490
  Fra 199,00  kr.  
 11. Klickfix styradapter (med lås)
  200,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 155

Side
pr. side

Mange af dem kommer med smarte klik-systemer, så du tilmed nemt kan montere og afmontere dine cykeltasker, som du ønsker det. Er du den lykkelige ejer af en elcykel, er der også mange forskellige tasker, du kan vælge imellem. På denne side guider vi dig igennem de forskellige typer af cykeltasker til elcykel, så du kan finde den ideelle til dine behov.

Afdæk dit cykeltaskebehov

Før du kan finde din næste cykeltaske, er det ideelt, at du grundigt afdækker, hvilke behov for en cykeltaske til elcykel du måtte have. Det er blandt andet godt at tænke over, hvor meget plads du egentlig skal bruge i din cykeltaske. Er det derudover vigtigt, at den er 100 procent vandafvisende, og foretrækker du, at vægten sidder foran eller bag på cyklen. Det har alt sammen betydning for, hvilken cykeltaske du skal vælge. En god idé er at tage stilling til følgende krav:

 • Størrelsen: højde, bredde og kapacitet

 • Materialet: Er det slidstærkt, vandtæt osv.

 • Farve og design

 • Vægt: En let cykeltaske er som regel lettest at håndtere

 • Brugervenlighed: Nem montering og håndtering er at foretrække

 • Sikkerhed: Vælg for eksempel en cykeltaske med reflekser og lås i kliksystemet

 • Budget: Cykeltasker kommer i mange forskellige prisklasser

Har du taget stilling til ovenstående punkter, er du godt på vej til at finde din nye cykeltaske. Har du brug for lidt ekstra inspiration, kan du herunder læse meget mere om de cykeltasker til elcykel, som vi forhandler her hos EBIKECENTER. Vi sælger både cykeltasker til foran og cykeltasker til bag på elcyklen. 

Styrtasker

Styrtasker kommer i forskellige former og størrelser, og nogle er også inddelt i forskellige rum. Fælles for dem er dog, at de monteres på dit styr. Her har du altså vægten fra din bagage forrest på cyklen. Nogle foretrækker dette, da de finder det lettere at kontrollere på denne måde. En styrtaske vejer som regel ikke meget og er typisk fremstillet i vandtæt polyester. De er nemme at montere, og giver dig et konstant overblik over bagagen i tasken.  

Tasker som ’bagkurv’

En taske som bagkurv minder meget om en styrtaske i form og størrelse, men sidder i stedet bag på cyklen. Foretrækker du at have din vægt bagved, er dette derfor den bedste løsning til dig. Tasken vil være i stedet for en bagkurv, men have samme funktion. Det smarte i en sådan taske til cyklen er dog, at den som regel kan lukkes og ofte også er vandtæt. En taske bag på cyklen kommer ligeledes i forskellige størrelser, som kan dække de flestes behov. 

Sidetasker og dobbelttasker

Sidetasker til cyklen kan typisk indeholde lidt mere, da de fås i større modeller. Du kan også få dobbeltasker til elcyklen, som har to rum og således monteres henover bagagebæreren og hænger på begge sider af cyklen. De er meget populære og helt optimale, når du skal transportere meget, for eksempel når du skal på cykelferie, eller hvis du ofte handler stort ind på cyklen.

Mange foretrækker desuden sidetaskerne, fordi vægten med disse er bag på din cykel, og med en dobbelt sidetaske er der også stor ligevægt. 

Sadeltasker 

Sadeltasker monteres lige under din cykels sadel og er en sikker og nem måde at opbevare mindre ting, såsom værktøj hvis du eksempelvis skulle gå hen og få et fladt dæk, eller måske kan du opbevare din pung og dine nøgler deri. Sadeltasker til cykel fås i forskellige størrelser. På længere ture med behov for ekstra værktøj, vil du ofte have brug for en lidt større taske.

Cykler du til og fra arbejde eller skole, er en saddeltaske ideel til opbevaring af regnslag med mere. Sadeltaskerne fås desuden i forskellige modeller, afhængigt af om du ønsker en cykeltaske til elcykel, racercykel, bycykel eller andet. 

Rygsække

Foretrækker du slet ikke at have uligevægt på din cykel, så kan svaret være den gode, gamle rygsæk. Her har du altid din bagage tæt på kroppen, og rygsække kan tilmed fås i adskillige størrelser, former og i varierende kvalitet. Dertil kommer, at du nemt kan have dine ting med rundt. Mange foretrækker dog at være mere fri, når de cykler, og ønsker derfor ikke at have en taske på ryggen. 

Cykeltasker til elcykel – et populært valg

Har du en elcykel, skal du være opmærksom på, at det ikke er alle cykeltasker, som kan monteres på cyklen. Det skyldes, at batteriet er monteret under bagagebæreren. Her kan det altså være en idé at investere i en styrtaske, som nemt kan klikkes på og af og klarer transporten af det meste. Foretrækker du at have din vægt bagerst på cyklen, findes der som beskrevet ovenfor heldigvis en række forskellige måder at montere tasken bag på cyklen. Ligeledes findes der en lang række mærker, som samarbejder yderst godt med elcykler og har mange forskellige tasker til elcykler. Herunder finder du nogle af de mærker, der har cykeltasker til elcykel, som vi forhandler.

Ortlieb

Ortliebs QL3 monteringssystem er bygget til ikke at blive monteret i nærheden af elcyklens batteriområde, som typisk er det, der giver problemer, særligt ved sidetasker. Ortliebs cykeltasker til elcykel kan fås i forskellige størrelse og farver, og der er helt sikkert også en til din smag og dit behov.

Ortlieb QL3-systemet har desuden et kliksystem, som sikrer en utrolig sikker montering af din sidetaske, så du kan transportere dine ting sikkert uden frygt for, at de falder af. Beslaget med kliksystem gør det ligeledes simpelt at montere og afmontere tasken efter behov. 

Racktime

Racktime har flere forskellige cykeltasker til din elcykel med varierende former, størrelser og lækre designs. De er desuden super nemme at montere og afmontere, og de er på den måde fremstillet til at gøre din hverdag på elcykel lidt lettere. Tasken kan blandt andet nemt bruges som shoppingtaske, da den også har et flot design.

KLICKfix

KLICKfix cykeltasker til elcykel har typisk mange lommer, så de kan rumme mange forskellige genstande, og du let kan holde styr på dit inventar. Derfor egner denne type cykeltaske sig blandt andet exceptionelt godt til cykelferier og andre lange ture. KLICKfix fremstiller cykeltasker i høj kvalitet, som sidder solidt fast på din cykel.

Hvorfor investere i en cykeltaske til elcyklen?

Der er rigtig mange gode grunde til at investere i en cykeltaske til elcyklen, og ovenfor er rigtig mange af dem allerede forklaret. Kort og godt synes vi hos EBIKECENTER, at det er en fordel at investere i en cykeltaske til elcykel, fordi:

 • Det er en nem og sikker måde at transportere dine ting såsom computer eller dagligvarer

 • Du er meget fri, når du cykler, idet du ikke behøver en taske på ryggen

 • Cykeltasker er som regel mere stabile og sikre end eksempelvis cykelkurve

 • Du behøver ikke at investere i en cykelkurv, når du har en cykeltaske