Cykelkurve

Cykelkurve

Her hos ebikecenter.dk forhandler vi alt til cykler. Kort og godt. Du kan derfor også finde en ny cykelkurv i vores udvalg, hvis det er sådan en, du er på udkig efter. Alle cykelkurvene i vores sortiment har en høj kvalitet, så du kan roligt regne med, at de kan holde til noget. Vi er passionerede omkring cykler, og derfor forhandler vi naturligvis også kun produkter fra nogle af de absolut bedste brands på markedet. 

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 40

Side
pr. side
 1. Sikkerhedsnet til kurv
  Fra 50,00  kr.  
 2. Refleks Cover / Overtræk til bagkurv
  Fra 100,00  kr.  
 3. Atran Velo Bagagerem til bagkurv
  Fra 125,00  kr.  
 4. Bikepartner Refleks Cover / Overtræk til forkurv
  Fra 125,00  kr.  
 5. Klickfix styradapter
  140,00  kr.  
 6. Atran Velo AVS Adapter/Beslag
  150,00  kr.  
 7. Basil Cento bagkurv
  Fra 150,00  kr.  
 8. Basil MIK beslag / adapter
  150,00  kr.  
 9. Klickfix Overtræk til cykelkurv
  150,00  kr.  
 10. Bikepartner Refleks Cover / Overtræk til bagkurv
  Fra 150,00  kr.  
 11. Racktime Snap-it beslag/adapter
  175,00  kr.  
 12. Basil MIK bagagebærer plade
  175,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 40

Side
pr. side

Mangler du en ny cykelkurv, så tag et kig på udvalget her på siden. Der er cykelkurve til ethvert behov og for enhver smag. Hvad enten du foretrækker en frontkurv eller en bagkurv, og om du vil have en fastmonteret model eller en klikbar udgave, kan du finde den rette løsning i vores brede sortiment. Designmæssigt er der noget for enhver smag, så uanset dine personlige præferencer, kan du helt sikkert finde din nye cykelkurv her på siden. 

Kom langt omkring med alle dine sager 

En cykelkurv er en helt igennem genial opfindelse, som gør det nemt for dig at have alle dine sager med dig på cyklen. Særligt hvis du bruger din cykel som dit primære transportmiddel, kan du helt sikkert nikke genkendende til, at det er nødvendigt med god bagageplads på jernhesten. Når der skal handles ind, eller når du skal have din computer med dig på farten, er en cykelkurv nærmest uundværlig. 

Når du har en cykelkurv, er du fri for at have en tung taske på ryggen eller indkøbsposer hængende på styret. Alting kan smides i kurven, hvilket er praktisk og nemt. Derudover giver det dig mulighed for at have mere bagage med dig, hvis du eksempelvis skal have weekendtaske og sovepose fragtet til toget. Mulighederne er næsten uendelige med en cykelkurv på cyklen. 

Ud over at du kan få glæde af en cykelkurv, hvis du gerne vil have masser af plads til bagage, kan du også overveje at investere i cykeltasker. De er især ideelle til dig, der ofte cykler længere ture og gerne vil have rigtig god plads til dine sager. 

En fastmonteret cykelkurv eller en klikbar udgave? 

Der findes i dag et helt væld af forskellige cykelkurve. Grundlæggende kan de deles op i to forskellige kategorier: de fastmonterede udgaver og de klikbare modeller. 

Det ligger lidt i navnet, at en fastmonteret cykelkurv sidder fast på cyklen, mens en klikbar model kan sættes på efter behov. Fordelen ved den sidstnævnte udgave er naturligvis, at du med en sådan kun har cykelkurven med, når du faktisk har brug for den. Du kan altså have kurven til at ligge i gangen og så blot tage den med, når du kan se, at du har brug for mere plads. 

Det ”farlige” ved denne løsning er, at du skal være klar over, om du har brug for cykelkurven eller ej. Vælger du spontant at handle ind på vej hjem fra arbejde, nytter det ikke meget, at du har en cykelkurv til at ligge derhjemme. Med en fastmonteret udgave har du altid cykelkurven med dig, og dermed er der altid plads til oppakning. 

På udkig efter en cykelkurv til elcykel? 

Står du og mangler en cykelkurv til en elcykel? Så kan du naturligvis også finde en sådan her på siden. Generelt kan langt de fleste kurve bruges til almindelige cykler og til elcykler, så det er bestemt ikke noget problem at finde en cykelkurv til elcyklen. 

Selvom langt de fleste cykelkurve kan bruges til elcykler, kan der dog alligevel være modeller, som ikke egner sig til det. Det gælder, hvis du gerne vil have en cykelkurv bag på cyklen. Er det tilfældet, gør du altså klogt i at tjekke op på, om den kurv, du har udset dig, kan bruges på din elcykel. Er du i tvivl om, hvorvidt en specifik kurv passer til din elcykel, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Cykelkurve i alverdens forskellige design

Ud over at du skal have de helt lavpraktiske ting for øje, når du køber din cykelkurv, bør du naturligvis også kigge på de forskellige cykelkurves design. Har du været ude at investere i en lækker cykel, du kan drøne rundt på, skal din kurv naturligvis ikke ødelægge cyklens udseende. Tværtimod. 

Du kan her hos ebikecenter.dk finde kurve i mange forskellige design. Nogle cykelkurve er fremstillet i klassisk pileflet, mens andre er fremstillet i aluminium eller rattan. Nogle kurve er runde i det, og andre er mere firkantede. Desuden er der naturligvis forskel på størrelsen af de forskellige kurve, samt om de er skabt til at sidde foran eller bagpå.

Uanset hvad du foretrækker rent designmæssigt, kan du finde en cykelkurv i vores sortiment, som er helt perfekt. Om din kurv skal monteres på en klassisk damecykel, eller om du har brug for en cykelkurv på din moderne herrecykel, kan du finde en model i vores sortiment, som er lige i øjet. 

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål 

Her hos ebikecenter.dk har vi specialiseret os i cykler og tilbehør til disse. Du kan derfor finde alt, hvad du har brug for til din cykel. Hvad enten du mangler nye cykellygter, en ny bagagebærer eller måske en ny cykellås, er du endt det rette sted. 

Er du i tvivl om, hvilket tilbehør – herunder hvilken cykelkurv – der er den absolut bedste løsning for dig? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi har et gennemgribende kendskab til vores produkter, de forskellige producenter og til cykler generelt. Derfor er der også særdeles gode chancer for, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette løsning – vi vil i hvert fald meget gerne prøve. 

Du kan kontakte os ved at sende en mail til kontaktos@ebikecenter.dk eller ved at ringe på 32 212 202. Vi har telefontid fra klokken 11 til 16 alle hverdage, så giv os endelig et kald, så vi i fællesskab kan gøre din cykel endnu mere fantastisk.