Covers til Batteri, Display og motor

Covers til Batteri, Display og motor

Et vigtigt punkt i at forlænge levetiden på sin elcykel er at passe godt på cyklens batteri, motor og display. Heldigvis kan man få neopren covers til både ens batteri, motor og display hvilket sørger for at beskytte delene fra regn og kulde.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 22

Side
pr. side
 1. Fahrer Display Cover (Universal)
  100,00  kr.  
 2. Fahrer Remote Unit Cover (Universal)
  100,00  kr.  
 3. Fahrer Display Sleve
  100,00  kr.  
 4. Fahrer Electric Protection Cap (M)
  100,00  kr.  
 5. Fahrer Electric Protection Cap (L)
  100,00  kr.  
 6. Fahrer Display Sleve (Small/Kiox)
  100,00  kr.  
 7. Fahrer Display Cover (Small/Kiox)
  100,00  kr.  
 8. Fahrer Handelbar cover / transport beskyttelse
  Fra 180,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 22

Side
pr. side

Covers til batterier

For at kunne sikre at din elcykels batteri har den bedst mulige levetid, så er det vigtigt at man kan beskytte den fra vand og kulde som kan være med til at aflade batteriet eller i værste tilfælde ødelægge det. Med et neopren cover fra f.eks. Fahrer Berlin kan man forlænge batteriets kapacitet på de kolde dage samt yder beskyttelse mod skader. I efterår og vinterperioden er det en rigtig god ide at beskytte sit batteri med et cover, da en af de største syndere når det kommer til batteriets kapacitet er kulde. Derfor er det altid en god ide at købe et cover til dit batteri hvis din elcykel skal stå ude, i garagen eller i kælderen i løbet af denne periode. Kulde gør at batteriet mister kapacitet og du får derfor ikke det fulde potentiale ud af dit batteri. Hos Ebikecenter kan du både finde covers til racktimebatterier, batterier monteret på rammen eller powertube batterier.

Covers til display

Det er altid irriterende hvis ens display går hen og bliver ridset når man skal transportere sin cykel. Derfor er det en god ide at investere i et cover til dit display sådan så du undgå unødvendig slidtage på dit dyre display

Covers til motorer

Motoren er din elcykels hjerte, og derfor er den utrolig vigtig at holde vedlige. Et cover til din motor kan være med til at forlænge levetiden på din motor da din sikrer at der ikke samler sig vand eller skidt og snavs i motoren. Du gør derfor din elcykel, og dig selv, en tjeneste ved at beskytte den med et cover.