I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket


vintercare-combi-saet.png
VinterCare Combi Sæt | EBIKECARE | EBIKECENTER

VinterCare Combi Sæt

Print

Salesprice with discount
DKK 420,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 448,00
DKK 336,00
Variant pris modificerer:
Førpris inkl. moms: DKK 560,00
DU SPARER: DKK -140,00
DKK 84,00
Opgradering?
Pas på din cykel med vores VinterCare Combi Sæt
Beskrivelse

Pas på din cykel med vores VinterCare Combi Sæt

Med EBIKECENTER's VinterCare Combi Sæt har du nemmere ved at passe godt på din cykel eller elcykel.

VinterCare Combi Sæt består af:

  • BikeParka Stash Black cykelgarage
  • Brunox Forgaffel Spray / Deo
  • Brunox kædeolie
  • Brunox Låsespray

Om produkterne i VinterCare Combi Sæt:

BikeParka Stash Black cykelgarage

BikeParka Cykelcover / Garage er udført i et materialet der let og åndbart for elcyklen, men stadig yder en god beskyttelse mod regn, sne og is. BikeParka Cykelcover / Garage teknologien sikrer at din cykel bliver opbevaret lunt, tørt og rent, selv i det hårdeste vejr. Find BikeParka Stash enkeltvis,

Brunox Forgaffel Spray / Deo

Brunox Deo Spray / Deo til effektiv beskyttelse af affjederet forgafler, som benyttes på de fleste elcykler. Rengør gaffelbenene med en ren klud for at fjerne skidt og snavs fra selve benene. Påfør Brunox Deo Spray / Deo på de rene ben og "pump" din forgaffel ved at trykke ned i styret et par gange. Påfør gerne igen noget Brunox Deo Spray / Deo. Det anbefales at påføre din affjedret forgaffel mindst en gang / måned i forår/sommer, og mindst 2 gange / måned i den øvrige periode.

Indhold 100 ml

Brunox kædeolie

Brunox Top-Kett kædeolie er et high-tech smøremiddel til nøjagtig smøring af din kæde og andet bevægeligt som anbefales smurt. Brunox Top-Kett kædeolie holder til højbelasning fra bevægelige dele og anbefales benytttet på Cykler, rulleskøjte hjul, Skatebords, motionsapparater. Brunox Top-Kett kædeolie holder til store belastninger (såsom tryk, skidt og væde) i kædeled. Det garanterer forlængede eftersmøringsintervaller, let kædeføring, uproblematiske skift og en formindskelse af kædeudstrækning. Det anbefales at smørre din kæde mindst en gang / måned i forår/sommer, og mindst 2 gange / måned i den øvrige periode.

Indhold: 100 ml

Brunox Låsespray

Brunox Top Lock låsespray er et uundværlig smørremiddel i alle hjem. Olien kan hjælpe dig med ethvert problem med låse, beslag, hængsler og lignende, idet den kan smøre besværligheder helt ned til -54°. Du får både en gennemtrængende olie, et smøremiddel og en kontaktspray i en. Brunox Top Lock låsespray kan anvendes på f.eks. cykellåse, dørlåse eller billåse. Det anbefales at smørre din kæde mindst en gang / måned i forår/sommer, og mindst 2 gange / måned i den øvrige periode.

Indhold: 100 ml

Anbefalet tilkøb

Motip Skivebremserensespray

Motip Skivebremserensespray forhindrer slid og klæbning på dine skivebremser. Motip Skivebremserensespray er modstandsdygtig overfor kemikalier, vejrpåvirkninger, vand, salt og svage syrer og baser. Afmonter Skivebremsekalibreren for ikke at få spray på selve klodserne. Spray forsigtigt på selve skiven og tør den af med en ren klud. Gentag efter behov. HUSK IKKE AT SPRAYE PÅ SELVE SKIVEBREMSEKLODSERNE.

Indhold: 200 ml

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

 

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev