I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket


smorecombisetnbrtwo.png_product
Smøre Combisæt #1 | EBIKECARE | EBIKECENTER

EBIKECARE Smøre Combisæt #1

Print

Salesprice with discount
DKK 150,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 164,00
DKK 120,00
Variant pris modificerer:
Førpris inkl. moms: DKK 205,00
DU SPARER: DKK -55,00
DKK 30,00
Opgradering?
Den lille vedligeholdelsespakke
Beskrivelse

Den lille vedligeholdelsespakke

Med EBIKECENTER's Smøre Combisæt #1 har du nemmere ved at passe godt på din cykel eller elcykel.

VinterCare Combi Sæt består af:

  • Brunox Forgaffel Spray / Deo
  • Brunox Turbo-Spray
  • Brunox Låsespray

Om produkterne i Smøre Combisæt #:

Brunox Forgaffel Spray / Deo

Brunox Deo Spray / Deo til effektiv beskyttelse af affjederet forgafler, som benyttes på de fleste elcykler. Rengør gaffelbenene med en ren klud for at fjerne skidt og snavs fra selve benene. Påfør Brunox Deo Spray / Deo på de rene ben og "pump" din forgaffel ved at trykke ned i styret et par gange. Påfør gerne igen noget Brunox Deo Spray / Deo. Det anbefales at påføre din affjedret forgaffel mindst en gang / måned i forår/sommer, og mindst 2 gange / måned i den øvrige periode.

Indhold 100 ml

Brunox Turbo-Spray

Brunox Turbo-Spray er den komplette cykel-pleje!, og er enestående både i sin konsistens og filmdannelse, takket være additivet Brunox Turboline. Brunox Turboline udmærker sig ved sin bedre smøre-, indtrænings-, og korrosions-beskyttelses-virkning. Brunox Turbo-Spray kan bruges f.eks. som smøring af bevægelige dele og anbefales benytttet på Cykler, rulleskøjte hjul, Skatebords, motionsapparater. Vi anbefaler at bruge Brunox Turbo-Spray som kontaktspray på de elektriske dele - husk at rengøre kontakterne først. Det anbefales at rengøre og smørre dine stik kæde mindst en gang / måned i forår/sommer, og mindst 2 gange / måned i den øvrige periode.

Indhold: 100 ml

Brunox Låsespray

Brunox Top Lock låsespray er et uundværlig smørremiddel i alle hjem. Olien kan hjælpe dig med ethvert problem med låse, beslag, hængsler og lignende, idet den kan smøre besværligheder helt ned til -54°. Du får både en gennemtrængende olie, et smøremiddel og en kontaktspray i en. Brunox Top Lock låsespray kan anvendes på f.eks. cykellåse, dørlåse eller billåse. Det anbefales at smørre din kæde mindst en gang / måned i forår/sommer, og mindst 2 gange / måned i den øvrige periode.

Indhold: 100 ml

Anbefalet tilkøb

Motip Skivebremserensespray

Motip Skivebremserensespray forhindrer slid og klæbning på dine skivebremser. Motip Skivebremserensespray er modstandsdygtig overfor kemikalier, vejrpåvirkninger, vand, salt og svage syrer og baser. Afmonter Skivebremsekalibreren for ikke at få spray på selve klodserne. Spray forsigtigt på selve skiven og tør den af med en ren klud. Gentag efter behov. HUSK IKKE AT SPRAYE PÅ SELVE SKIVEBREMSEKLODSERNE.

Indhold: 200 ml

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

 

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev