Kontaktoplysninger

I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Om EBIKECENTER

EBIKECENTER er specialister i elcykler - vi beskæftiger os ikke med andet, EBIKECENTER har et af de største udvalg af elcykler i Norden. Vi kan tilbyde elcykler til damer, elcykler til herrer, el mountainbike og kan finde den bedste el-cykel til dig - den du har brug for og ikke mere - hos os får du ren besked om din nye el-cykel og priser helt uden omsvøb. Vi vejleder og hjælper med at finde den rigtige el-cykel til lige netop dit behov.

Har du ikke mulighed for at besøge vores Showroom inden for åbningstiden (se nedenfor) eller bare gerne vil have personlig rådgivning når det passer dig, så holder vi gerne åbent for dig - book tid til rådgivning her, så sørger vi for at stå klar til dig.

EBIKECENTER

Kontakt

EBIKECENTER
Skovlunde Byvej 94
DK-2740 Skovlunde

t: +45 51 932 937
e:kontaktos@ebikecenter.dk
CVR: 32740901

Åbningstider
Man: Kl. 08:00 - 16:30 (fra kl 10 under værkstedets ferie)
Tirs: Kl. 10:00 - 18:00
Ons: Kl. 10:00 - 16:30
Tors: Kl. 10:00 - 18:00
Fre: Kl. 10:00 - 16:30
Lør: Kl. 10:00 - 14:00
(eller frem til kl. 19 samt søndage efter aftale)


Du kan kontakte os via nedenstående formular eller på vores mailadresse kontaktos@ebikecenter.dk, hvor vi bestræber os på at besvare din mail inden for maks 2 hverdage.

Send besked

Send en e-mail. Alle felter med en stjerne (*) er krævet.

Anden information

FORMÅL

EBIKECENTER har til formål at øge kendskabet og benyttelsen af el-cykler i dagligdagen. At fjerne myter omkring hvem der benytte en el-cykel og hvad den kan bruges til. Vi har nogle af de førende produkter på det Danske marked.

Priser og batterivalg

Da rigtig mange elcykler kommer med flere batteri-varianter viser vi elcykler med mindste batteri option - du kan nemt se hvilke batterivarianter der iøvrigt kan vælges til den enkelte elcykel, med specifikationer og pris. På den måde kan du nemmere få et overblik over hvad du betaler, for at tage denne faktor med i dine overvejelser når du skal vælge den rigtige elcykel. Prisen på batterierne er prissat ved løssalgs køb og vi forbeholder os ret til løbende at opdatere priserne. Elcyklerne kan ikke bestilles uden batteri, medmindre andet er aftalt.

Priserne er alle vist med moms, medmindre andet er angivet.

Hvem leverer cyklen og foretager Service efter køb

EBIKECENTER har eget værksted, hvor du altid kan komme og få lavet din el-cykel - vores erfarne personale ved hvad de har med at gøre, hvilket gør at du forhåbentlig ikke kommer til at undvære din elcykel i alt for langtid. Læs om vores EBIKECARE-servicekoncept i "Ny elcykel" menuen.

Annoncering

Der kan ikke foretages annoncering på ebikecenter.dk, medmindre produkterne er direkte relateret til el-cykler og selve ebikecenter.dk. Kontakt os for yderligere informationer.

Ophavsret

Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, på denne side, stammer fra ebikecenter.dk. ebikecenter.dk har ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Pressemeddelser eller andre artikler som ikke er forfattet af ebikecenter.dk angives med tydelig kildeangivelse.

Kopiering m.v.

Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på ebikecenter.dk website stilles til rådighed for visning/læsning.  Du må gerne udprinte enkelte kopier til egen privat brug.  Denne adgang gælder alene fysiske personer.  En virksomhed må således ikke udprinte artikler medmindre der er indgået en seperat aftale herom
Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.

Links

Du må gerne henvise til forsiden af vores hjemmeside – www.ebikecenter.dk – med tydelig kildeangivelse. Til gengæld accepterer vi ikke gentagne og systematisk brug af dybe links direkte til underliggende materiale på hjemmesiden. Der må heller ikke linkes på en måde, så ebikecenter.dk kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemmeside, medmindre der er indgået aftale med os.
Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse. ebikecenter.dk er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som ebikecenter.dk linker til.

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | SHIMANO STEPS EBIKE EXPERT | SHIMANO STEPS EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev