I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Job hos EBIKECENTER

Her finder du de ledige job vi har hos EBIKECENTER. Du er også velkommen til at kontakte os uopfordret, så vil du blive kontaktet, når vi har et relevant job.

EBIKECENTER er altid på jagt efter dygtige og energiske „ildsjæle", der har lyst til at bruge deres energi i en af Danmarks førende elcykel specialister.

Send os gerne en uopfordret ansøgning. Måske er det dig, vi står og mangler nu og her. Og selvom vi ikke har ledige job eller elevpladser, lige når du skriver, gemmer vi altid din ansøgning i vores jobbank – og så kan det være, vi ringer til dig, når vi har ledige job.

El cykelmekaniker lærling / elevplads til start hurtigst muligt

Kender du det? Du bare elsker at en hverdag der sjældent står stille og du syntes at elcykler er et fantastisk produkt ? Så kan det være det er dig vi har brug for.

EBIKECENTER mangler en cykelmekaniker lærling i vores super travle hverdag. Arbejdsdagen kommer bl.a. til at byde på reparationer af el cykler, klargøring af nye el cykler, ekspedition & rådgivning af kunder, indkøb og masser af andre spændende opgaver - vi skal nok komme hele spektret rundt i læretiden.

Så hvis du er

  • mødestabil og ansvarlig
  • Imødekommende med kundeforståelse,
  • har hænderne skruet godt på,
  • og syntes elcyklen er Guds gave til cykel-folket

så du kan du blive oplært til cykelmekaniker af vores to dygtige cykelmekanikere, som kan alt inden for el cykler.

Kunne du tænke dig at blive en del af EBIKECENTER så kontakt Jesper på +45 51 932 937 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., for yderligere information.

Kommunikationsstuderende / Studiejob

Hvis du er vild med at indspirere og har helt styr på onlinekommunikation, så kan det være at det er dig vi skal bruge? Vi søger en initiativrig og udadvendt kommunikationsstuderende til et studiejob hos EBIKECENTER, hvor du skal medvirke til at kommunikere om vores virksomhedsprodukter og serviceydelser til mange forskellige målgrupper.

Du behøver ikke at have produktkendskab til elcykler eller cykling generelt, men det er bestemt en fordel - det vigtigeste er, at du kan sige ja til følgende:

Du er kommunikationsstuderende
Du har en solid erfaring i kommunikation på sociale medier (primært Facebook, Instagram og LinkedIn)
Du har en evne til at se de gode historier – og fortælle dem, så folk lytter
Du arbejder selvstændigt og har gå-på-mod
Du er villig til at afprøve dine talenter på en arbejdsplads med massevis af superspændende projekter

Studiejobbet forventes at være mellem 5 og 10 timer om ugen, med mulighed for flere timer, hvis alt går vel. Tiltrædelse snarest.

Kunne du tænke dig at blive en del af EBIKECENTER så kontakt Jesper på +45 51 932 937 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., for yderligere information.

Service partner - Fyn/Jylland

Grundet den store efterspørgsler på elcykler fra EBIKECENTER fra Fyn & Jylland, søger vi en eller flere servicepartnere til at afhjælpe vores kunder med Service og eventuelle Reklamationer. Om du har eget fast værksted, har en udkørende forretning er lige meget - det eneste vi forventer er at du har god forståelse for cykler generelt, og meget gerne også elcykler.

Kunne du tænke dig at blive en del af EBIKECENTER som Service-freelancer, med mulighed for en fast kontrakt så kontakt Jesper på +45 51 932 937, for yderligere information.

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | SHIMANO STEPS EBIKE EXPERT | SHIMANO STEPS EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev

 

 
Start chat
1
Close chat
Hejsa! Klik på Start for at skrive med os :)

Start