Job hos EBIKE CENTER

I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Job hos EBIKE CENTER

Her finder du de ledige job vi har hos EBIKECENTER. Du er også velkommen til at kontakte os uopfordret, så vil du blive kontaktet, når vi har et relevant job.

EBIKECENTER er altid på jagt efter dygtige og energiske „ildsjæle", der har lyst til at bruge deres energi i en af Danmarks førende elcykel specialister.

Send os gerne en uopfordret ansøgning. Måske er det dig, vi står og mangler nu og her. Og selvom vi ikke har ledige job eller elevpladser, lige når du skriver, gemmer vi altid din ansøgning i vores jobbank – og så kan det være, vi ringer til dig, når vi har ledige job.

Service partner - Fyn/Jylland

Grundet den store efterspørgsler på elcykler fra EBIKECENTER fra Fyn & Jylland, søger vi en eller flere servicepartnere til at afhjælpe vores kunder med Service og eventuelle Reklamationer. Om du har eget fast værksted, har en udkørende forretning er lige meget - det eneste vi forventer er at du har god forståelse for cykler generelt, og meget gerne også elcykler.

Kunne du tænke dig at blive en del af EBIKECENTER som Service-freelancer, med mulighed for en fast kontrakt så kontakt Jesper på +45 51 932 937, for yderligere information.

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | SHIMANO STEPS EBIKE EXPERT | SHIMANO STEPS EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev

 

 
Start chat
1
Close chat
Hejsa! Klik på Start for at skrive med os :)

Start