I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Handelsbetingelser ved køb

Virksomhedsoplysninger

EBIKECENTER

Skovlunde Byvej 94C

DK-2740 Skovlunde

T.: +45 51 932 937

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cvr.: 32 74 09 01

Forhandler & Serviceeftersyn

Du kan altid få lavet din el-cykel hos EBIKECENTER eller en af vores servicepartnere - kontakt os for nærmere oplysninger

Bestilling

På www.ebikecenter.dk kan du kun bestille varer der er vist på websitet. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Når du handler med www.ebikecenter.dk indgås alle aftaler på Dansk.
Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, beder vi dig sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller logge ind og finde den via menu-punktet "Om Os->Dine Konto", hvor du også kan foretage betaling af selve ordren, ved at trykke på "Betal nu" inde på ordren.

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på www.ebikecenter.dk skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
4. Godkend vores forretningsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

Betaling

På www.ebikecenter.dk pålægges der gebyr ved betaling med:

Dankort & Visa Dankort (v. køb 0-50, 50,01-100,00, >100,- kr pålægges henholdsvis 0,70 / 1,10 / 1,39 af transaktionsbeløbet)
Visa (1,5% af transaktionsbeløbet)
Mastercard (1,5% af transaktionsbeløbet)
Maestro (1,5% af transaktionsbeløbet)

Indløser er PBS A/S. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.ebikecenter.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ved bankoverførsel pålægges et gebyr på 25,-. Bankoverførsel er ikke omfattet af indsigelsesordningen.

Finansiering

Ved finansiering henvises til vore finanseringspartneres hjemmeside for optagelse af finansering. www.ebikecenter.dk har ikke indflydelse på kreditvurdering eller de dertil relaterede omkostninger i forbindelse med de finansierede beløb. Finansiering kan ikke benyttes ved køb af nedsatte varer.

Læs mere om vores finansiering her

Annullering af ordre inden levering

Har du valgt en elcykel, som vi specifikt har bestilt til dig, som du ønsker at annullere din bestilling på og har foretaget indbetaling af depositum, forbeholder vi os ret til at helt eller delvist at beholde det indbetalte depositum. Depositumet ligger mellem 1.000,- og 5.000,- alt afhængigt af hvor speciel en model du har bestilt - typisk ligger det på 2-3.000,- i butikken. Kan vi nå at annullere din bestilling så får du selvfølgelig dit fulde depositum tilbage, eller hvis vi vurdere at cyklen kan sælges uden at påføre os tab.

Leasing

Ved indgåelse af en leasingaftale henvises til seperat afsnit omkring leasingaftalen senere i vores handels- og leasingbetingelser. www.ebikecenter.dk har ikke indflydelse på kreditvurdering eller de dertil relaterede omkostninger i forbindelse med leasing indgåelse. Leasing af elcykler kan kun foretages på de varer, hvor det er angivet.
Bemærk at der for leasing aftaler er seperate betingelser for annullering, fortrydelse og betaling.

Fragt

Forsendelsesudgiften fastsættes ihenhold til pakkens vægt og modtager land (Danmark/Sverige/Norge):

  • 0-5 kg. kr. 50,-/75,-/130,-
  • 5-10 kg. kr. 70,-/125,-/280,-
  • 10-15 kg. kr. 100,-/175,-/460,-
  • 15 - 30 kg. kr. 450,-/650,-/1.100,- (også svarende til 1 elcykel)
  • 30 - 60 kg. kr. 900,-/1.300,-/2.200,- (også svarende til 2 elcykler)
  • 60 - 90 kg. kr. 1.250,-/1.750,-/3.000,- (også svarende til 3 elcykler)

For levering til andre adresser og i andre antal, kontakt os for mere information. Alle beløb er for fragten alene - påløber der told og andre gebyrer i forbindelse med udførsel fra Danmark øges omkostningen tilsvarende.

Fragten er dog gratis ved ordrer over 500,- incl. moms.

Levering

Når vi har cyklen klar kontakter vi dig for aftale vedr. levering, som sker enten ved afhentning på vor adresse, ved afhentning hos en samarbejdspartner, eller med Fragtmand eller Post Danmark. Leveringstiden er 5-10 arbejdsdage, med forbehold for at varen er udsolgt eller først produceres efterfølgende af vores leverandører. Vi leverer til Danmark, dog ikke Færøerne og Grønland.
For levering til Sverige, Norge, Færøerne, Grønland og andre lande uden for Danmark, kontakt www.ebikecenter.dk.

Fortrydelsesret ved køb

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
1. har modtaget din vare
2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Du finder standartfortrydelsesformularen her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Fortrydelsesretten kan ikke benyttes for varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået tydelige personlige præg, iht. Forbrugeraftaleloven §18, stk. 2, nr. 3.

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Varen skal sendes til:

EBIKECENTER
Skovlunde Byvej 94C
2740 Skovlunde

For fortrydelsesret vedr. Leasing - henvises til seperat afsnit omkring leasingaftalen senere i vores handels- og leasingbetingelser:

Varens stand når du fortryder

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

For elcykler reduceres det refunderet beløb

Kørte km Reduktion
0 - 10 0,-/km
10 - 50 25,-/km
50 -> 30,-/km

Returneres elcyklen med ridser, andre skader og generelt forringet stand, kan der påregnes yderligere reduktion i det refunderet. 

Ved køb af tilbehør og andet udstyr er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur når du fortryder købet. Manglende emballage kan udgøre en værdiforringelse, som du hæfter for.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger svarende til den leveringsomkostning du har betalt ved bestillingen på vores hjemmeside, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling ved overførsel til din bankkonto eller med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for elcykler. Udgiften for returnering afhænger af hvor i du bor - for en reduceret pris anbefaler vi at i kontakter os for arrangering af afhentning. Sørger vi for transport på bærer du stadig risikoen for varen fra varens levering, og er ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

 

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret / Mangelsregler

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Når du handler på www.ebikecenter.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette er selvfølgelig betinget af, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse:

EBIKECENTER
Skovlunde Byvej 94C
2740 Skovlunde

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende

• Beskrivelse af fejlen
• Købsdato og evt. ordre

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Forskellige producenter af elcykler yder forskellige garantier - du finder den til enhvertid gældende oversigt her.

Klageinstans

Hos EBIKECENTER er vi glade for glader kunder, men skulle du mod forventning have en klage som vi ikke kan løse i mindelighed, så henviser vi til:

 

Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby

Tlf. 70 13 13 30 - kl. 9-12, torsdag tillige 15-19

www.forbrug.dk.

Eller du kan benytte EU's Online Dispute Resolution løsning: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Persondatapolitik

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes ”session cookies” – de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. ”Session cookies” gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren. Den anden type cookie kaldes ”permanent cookie”, og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En ”permanent cookie” er med til, at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website.

På www.ebikecenter.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Generelt” -> ”Browserdata/Slet cookies”.

Logstatistik Logstatistik bruges på www.ebikecenter.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
På www.ebikecenter.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en online aftale med www.ebikecenter.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos EBIKECENTER og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og webadministratoren for EBIKECENTER ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.ebikecenter.dk er Adm. Direktør Jesper Hedegaard.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.ebikecenter.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos EBIKECENTER har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til EBIKECENTER via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | SHIMANO STEPS EBIKE EXPERT | SHIMANO STEPS EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev