I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Fragt og levering med Ebikecenter

Hos EBIKECENTER sender vi elcykler og almindelige pakker til hele Skandinavien - nedenfor kan du få de vigtigeste informationer når du skal overveje dit køb.

 

Fragtfrit leveret

Køber du over 500,- på EBIKECENTER.DK, så sørger for at din bestilling bliver afsendt FRAGTFRIT - det er uanset om du køber tilbehør eller elcykler - bare din ordre er over 500,- incl. moms (2.000,- til leveringer til Norge). Enkelte kampagne varer er dog ikke omfattet af fragtfri-ordningen - du ser det på de individuelle varer hvor de ikke er omfattet. Leveringen foretages til nærmeste pakkeshop - skal du have den helt til døren, så koster det 25,-.

Køber du under 500,-, så tillægges ordren en forsendelsesudgift, der fastsættes ihenhold til pakkens vægt og modtager land (Danmark/Sverige/Norge) - du kan altid vælge om du vil have den hjemsendt med Post Danmark, til nærmeste Posthus/Pakkeshop:

fragtfri levering elcykel ebikecenter

 

Vægtgrænse GLS / DAO Danmark
Pakkeshop
Sverige Norge**
0 - 5 kg 50,- kr * 75,- kr 270,- kr
5 - 10 kg 70,- kr * 125,- kr 290,- kr
10 - 15 kg 100,- kr * 175,- kr 460,- kr

* Vælger du hjemmelevering tillægges der 25,- til leveringsomkostningen
** Gratis levering ved køb over 2.000,- DKK excl. dansk moms.

For levering til andre adresser/lande og i andre antal, kontakt os for mere information. Alle beløb er for fragten alene - påløber der told og andre gebyrer i forbindelse med udførsel fra Danmark øges omkostningen tilsvarende.

Levering

Når vi har cyklen klar kontakter vi dig for aftale vedr. levering, som sker enten ved afhentning på vor adresse, ved afhentning hos en samarbejdspartner, eller med Fragtmand / Post Danmark.

Leveringstiden er 5-10 arbejdsdage, med forbehold for at varen er udsolgt eller først produceres efterfølgende af vores leverandører. Vi leverer til Danmark, dog ikke Færøerne og Grønland, Sverige og Norge.

For levering til Færøerne, Grønland og andre lande, kontakt www.ebikecenter.dk.

Er du fra et ikke EU-land og bestiller på vores hjemmeside

Ved Online-bestilling fra hvor du er bosiddende i et ikke EU-land, så fra trækkes den danske moms, så du ikke kommer til at betale både import moms og danske moms. Det er dog vigtigt at bestillingen foretages online og der vælges afsendelse. Vælger du afhentning i forretningen er vi påtvunget til at pålægge dansk moms, hvilket du kan få refunderet når du har fået fortoldet den i dit land. 

Returfragt

Skal du sende noget tilbage til EBIKECENTER., så bemærk venligst at du selv skal sørge afsendelse og omkostningen forbundet hermed. Vi kan godt hjælpe med fragtbreve/labels, men omkostningen forbundet hermed vil du komme til at dække.

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | SHIMANO STEPS EBIKE EXPERT | SHIMANO STEPS EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev

 

 
Start chat
1
Close chat
Hejsa! Klik på Start for at skrive med os :)

Start