I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket


lej-en-elcykel-hos-ebikecenter.png

Lej en elcykel op til 6 måneder

Print

inkl. 25% moms
Pris ex. moms:
Elcykel model
Antal dage
Levering
Er du i tvivl? Så lej en elcykel i op til 6 måneder - vi refundere 70% af lejen ved køb af en ny elcykel - dagsleje fra 25 kr plus kørte km.
Beskrivelse

Lej en elcykel i op til 6 måneder

Er du i den mindste tvivl om du får brugt og bliver glad for en elcykel i dagligdagen? så tilbyder kan du teste en elcykel EBIKECENTER nu at du kan leje en elcykel, som du kan bruge på den rute du skal køre eller bare prøve den i nogle dage. Vi har også Mountainbikes du gerne må tage med i skoven. Du kan leje en eller flere elcykler på samme tid, lige fra 1 dag til 180 dage. Og så kan du spare penge når du køber efterfølgende bestiller en elcykel, da vi refundere op til 70% af den betalte leje hvis du køber hos EBIKECENTER.#### DA VI  LIGE NU HAR EN RIGTIG STOR EFTERSPØRGELSE PÅ LEJE ELCYKLER, SKAL DET FORVENTES AT DER GODT KAN GÅ 6-8 UGER FØR VI HAR NOGET LEDIGT IGEN ####

Hvorfor skal jeg leje en elcykel?

 • hvis du er i tvivl om du skal have en elcykel, så er det billigere at leje en periode og finde ud af om du kan bruge en elcykel - HUSK at vi delvis fratrækker lejen hvis du køber en elcykel efterfølgende.
 • hvis du er på ferie i området, og gerne vil se byen fra en anden vinkel
 • hvis din elcykel er til reparation
 • hvis din bil er til reparation
 • hvis du er ved at spare op :o)Hvad koster det?

Uanset hvor længet du lejer elcyklen, så betaler du et depositum ved afhentning. Lejer du den mere end 28 dage, vil du hver den første modtaget en regning på den forudgående måned. F.eks. lejer du en elcykel d. 10 i måneden i total 60 dage modtager du følgende:

 • den først kommende første modtager en regning på 20 dage af 30,-/dag - svarende til 600,- incl. moms
 • den næst første modtager du en regning på 30 dage af 30,-/dag svarende til 900,- incl. moms
 • Når du aflevere cyklen, modregner vi de sidste 10 dage i depositum, og afregner de kørte kilometer j.f. satsen nedenfor.

BEREGN DIN LEJEOMKOSTNING LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN - OG HUSK AT VI MODREGNER 70% AF LEJEN VED KØB INDEN FOR 2 UGER EFTER ENDT LEJEPERIODE

Skal du leje i flere dage, så skal du vælge det antal dage du forventer at bruge. F.eks. Hvis du skal bruge den i 24 dage, så skal du vælge 28 dages lejeperiode - hvor du har cyklen til rådighed - du er selvfølgelig velkommen til at komme og aflevere den efter 24 dage. Afleverer du den før udløb refunderes overskydende dage ikke - afleverer du den forsent iforhold til aftalen tillægges 50 kr pr. forsent afleveret dag.

Antal dage Dagsleje (+km sats) Samlet dagsleje v. 20km / dag
1 til 20 dage 50 kr / dag (+3,- / km) 110,- / dag
21 til 27 dage 45 kr / dag (+3,- / km) 105,- / dag
28 til 44 dage 40 kr / dag (+2,5 / km) 90,- / dag
45 til 59 dage 35 kr / dag (+2,5 / km) 85,- / dag
60 til 119 dage 30 kr / dag (+2,- / km) 70,- / dag
120 dage til 180 dage 25 kr / dag (+2,- / km) 65,- / dag

Afhenter du lørdag skal elcyklen lejes minimum 2 dage - og kan tidligst afleveres mandag. Når du henter den reserveret elcykel lægges der et depositum (Se depositummets størrelse nedenfor) eventuelt dagsleje, og det er uanset antallet af leje dage - det benytter vi til endelig afregning når du afleverer elcyklen. evt. overskydende depositum refunderes til dig.

BEMÆRK at vi ikke kører ud med leje cykler - alle cykler skal afhentes og leveres på vores adresse.

 

Beregn din omkostning når du lejer en elcykel

Når du lejer en elcykel hos EBIKECENTER kan du leje den i x antal dage til en fast dagspris plus efter hvormeget du kører - udover dagslejen og forbruget: Nedenfor kan du nemt lave en forløbet beregning af hvad din lejeomkostning bliver:
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

HUSK VI REFUNDERE 70% VED BESTILLING AF NY CYKEL INDEN FOR 2 UGER

Invalid Input

Øvrig information

Invalid Input
Invalid Input
* Forventet beregning - afhænger af faktiske antal kørte kilometer samt antal dage.

HUSK OGSÅ AT SE VORES LEJEBETINGELSER I VEDLAGTE DATABLAD.

Vi modregner elcykel lejen!!

Har du lejet en elcykel for at prøve om det passer til dig, og efterfølgende køber en elcykel inden for de efterfølgende 2 uger (efter afleveringstidspunktet), så modregner vi 70% af den leje du har betalt i prisen på din nye elcykel, dog ikke på i forvejen nedsatte modeller. Har du lejet flere cykler så modregnes kun lejen for en cykel hvis du kun køber en. Leje af elcykel køb følger normale lejebetingelser uden modregning.

Kan jeg bare vælge en model?

Nej desværre ikke - vi har et begrænset antal elcykler og modeller i vores lejepogram - du kan se vores udlejningsmodeller nedenfor.

Victoria eTrekking 5.8SE
7 indvendige gear
Fodbremse og hydrauliske fælgbremser
Bosch Active m. fodbremse
Wave / Lav indstigning 48cm
8Ah batteri (op til 90km)

Depositum 2.000,-
Victoria eTrekking 5.8SE
7 indvendige gear
Fodbremse og hydrauliske fælgbremser
Bosch Active m. fodbremse
Wave / Lav indstigning 53cm
8Ah batteri (op til 90km)
Depositum 2.000,-
Victoria eTrekking 5.7SE
7 indvendige gear
Hydrauliske fælgbremser
Bosch Active
Diamant / Herre 53cm
8Ah batteri (op til 90km)
Depositum 2.000,-

 

Lej en elcykel FAQ:

 • Kan jeg leje i en længere periode? Ja det kan du godt - du kan leje en elcykel her for en længere periode.
 • Må jeg køre hvor jeg vil? Både ja og nej - Medmindre andet aftales så må du køre hvor du vil inden for Danmarks grænser - dog ikke færørerne og Grønland.
 • Sender i "Test elcyklerne"? Nej vi sender ikke test eller leje elcykler til kunder, og afhenter heller ikke. Alle elcykler skal afhentes og afleveres på vores adresse. Enhver afhentning uagtet om det er selvforskyldt eller ej vil blive afkrævet den faktuelle omkostning dog minimum 600,- i kørsel pr. elcykel.
 • Hvad hvis der skal laves service? Hvis der skal laves service så er det inkluderet i prisen - ønsker du vi foretager det på din adresse, opkræves dog vores sædvanlige udkørselsgebyr.
 • Hvad hvis elcyklen går i stykker?
 • Inden du afhenter en lejet elcykel vil den altid være klargjort (smurt, efterspændt, opladt og justeret). Skulle cyklen under din lejeperiode gå i stykker er reparationensom udgangspunkt er altid for lejers regning - dette gælder såvel reservedele som montering/arbejdsløn. Går motoren eller fælge i stykker vil det som udgangspunkt være dækket af lejen, med mindre skaden skyldes direkte misligholdelse, fejlhåndtering eller hærværk. Bemærk venligst at ved kørsel i skoven på MTB dækkes skader påført ved styrt eller brug af dig som lejer. Ved lakskader foretages der en vurdering af omfanget. Der opkræves 500,- kr pr. skade ved større lakskader - og intet ved mindre lakskader.

  Hvis elcyklen går i stykker SKAL vi altid informeres FØR reparation påbegyndes - uanset om reparationen foretages af en fagmand eller dig selv.

 • Hvad hvis elcyklen bliver stjålet? Da alle test og leje elcykler vil altid være monteret med sikkerhedsgodkendt lås og du får ligeledes udleveret en kædelås til elcyklen, anbefaler vi at du altid låser elcyklen fast til et stort skilt, cykelstativ eller en anden fastmonteret ting. Leje elcyklerne er EBIKECENTERS ejendom, og du har - som lejer - i lejeperioden det fulde ansvar for det lejede. Som led i dette ansvar er lejer forpligtet til at holde det lejede forsikringsdækket ved en sædvanlig ansvars- og indboforsikring evt. udvidet cykelforsikring på sædvanlige vilkår. Eventuel selvrisiko er os uvedkommende. Ved bortkommen elcykel, bliver værdien af elcyklen sat til elcyklens, eller en tilsvarende models, nypris.

Jeg vil godt leje en elcykel - hvordan gør jeg?

Du vælger den elcykel model du gerne vil leje, putter varen i kurven. Når vi har modtaget din bestilling tjekker vi vores "beholdning" og kontakter vi dig for nærmere aftale. Vi bestræber os på at opfylde alle dine/jeres ønsker og behov. Hvis vi mod forventing ikke kan opfylde dine ønsker/behov vil du blive forslået alternative løsninger. Bemærk venligst at vi altid prioritere motortype frem for model - der er en verden til forskel imellem de forskellige motortyper.

Husk når du afhenter elcyklen at medtage billede og adresse legitimation - husk også at se vores lejebetingelser i vedlagte datablad.

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | SHIMANO STEPS EBIKE EXPERT | SHIMANO STEPS EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev