Vinteropbevaring af elcykel

Vinteropbevaring af elcykel

 

Mangler du et sted at opbevare din cykel henover vinteren?

Skal elcyklen ikke bruges henover vinterperioden, og har du ikke pladsen til at opbevare din elcykel i ordentlige forhold? Så lad os passe på den for dig!

Vi tilbyder at opbevare din elcykel i vores opvarmet lokaler, i perioden november til marts hvor du ikke skal bruge den og så skal vi nok sørge for at få batteriet ned i dvaletilstand, så det ikke taber spænding mens det ikke bliver brugt. Når foråret melder sin ankomst vil du modtage en klarmelding omkring at cykelsæsonen er startet, og at du kan komme og hente din elcykel. Som en ekstra service tilbyder vi også at klargøre din elcykel og levere den på din adresse for et mindre beløb.

Hvorfor er det vigtigt at din elcykel bliver opbevaret under ordentlige forhold?

For at sikre den bedste levetid for din elcykel og dens batteri er det vigtigt at tage sig ordentligt af den når det kommer til service, samt hvordan du opbevarer den. Dette er selvfølgelig noget man skal gøre året rundt, men om vinteren er det især vigtigt at man får passet ordenligt på sin elcykel da vejrforholdene er hårdere ved din cykel end om sommeren. Det er især kulden som du skal være opmærksom på, da den kan være skyld i at dit elcykel batteri taber spænding hvis det bliver udsat for lave temperaturer. Derfor har vi her hos Ebikecenter valgt at tilbyde at du kan få din elcykel opbevaret hos os, hvis du ikke skal bruge din elcykel henover vinterperioden og du ikke har plads til at opbevare den under ordentlige forhold.

Vi passer på din elcykel og søger for den er klar til foråret

Det første vi sørger for når du overlader din elcykel til os, er at sætte batteriet i et såkaldt dvalestadie, hvor det ikke vil tabe spænding. Når du ikke skal bruge din elcykel over en længere periode, er det vigtigt at batteriet ikke bliver efterladt fuldt opladt. Dette kan måske lyde lidt mærkeligt, men det skyldes at batteriet kan tabe spænding og derved lide et større permanent kapacitetstab end hvis de blev opbevaret i dvalestadiet. Vi vil derfor sørge for at din elcykels batteri vil forblive i dette dvalestadie under hele perioden. Dvalestadiet kan variere fra producent til producent, men ligger generelt mellem 30-50%. Når vinteren så er overstået vil vi informere dig om at din elcykel er klar til at blive afhentet, men hvis du godt kunne tænke dig at vi giver din elcykel et klargørende service samt levere den på din adresse kan dette bestilles for et mindre beløb.

Hvis du er interesseret i at vi opbevarer din elcykel henover vinteren skal du skrive en mail til kontaktos@ebikecenter.dk med titlen ’Vinter opbevaring’, eller komme forbi vores showroom og tale med vores personale.

* inden for Region Hovedstadsen