Udkørsel / Hente & Bringe service

Udkørsel / Hente & Bringe service

Skal du have lavet service på din elcykel, men er det lige kompliceret nok at komme til og frem til EBIKECENTER's værksted, så tilbyder vores værksted at komme til dig, og få cyklen lavet på stedet. Alternativt så kan du også aftale med EBIKECENTER's værksted at vi skal komme og hente din elcykel til service / reparation på værkstedet. Vi kan selvfølgelig også komme retur med den når den er lavet.

I en radius af 20 km. koster vores Hente/Bringe 200,- pr. vej/tur. - Ring til vores værksted for nærmere aftale.

Bor du længere væk i en radius af 20 km, så skal du benytte vores udkørselsservice. Priserne for udkørsel kan du se nedenfor.

Priser for udkørsel ved service

Priserne er aktuelle priser, og kun gældende hvis du har købt din elcykel hos EBIKECENTER.

Er du i tvivl om hvilken zone du bor i, så download den specificeret zone opdeling neden for i - her kan du se hvilke kommuner der tilhører hvilke zoner.

Bemærk at!

  • Arbejdsløn efter forbrugt tid samt reservedele lægges til udkørselssatsen - har du tegnet en serviceaftale så har du allerede betalt for arbejdsløn og reservedele i henhold til den indgåede Serviceaftale.
  • Bliver vi nødt til at tage elcyklen med retur, hvis der er tale om en reparation der ikke kan foretages på stedet - uaget om det er en garantisag eller ej, så medregnes udkørselssatsen dobbelt - både for første udkørsel samt tilbageleveringen af elcyklen.
  • Hvis vi har foretaget udkørsel grundet en henvendelse som skyldes en brugerfejl koster det standart udkørselssats, plus eventuel arbejdsløn og reservedele.
  • Det er vores egen professionelle elcykel mekaniker der kommer ud til dig, fra vores Showroom / Værksted i Skovlunde. Han kører i vores specielt indrettet service vogn, og har alt det rigtige værktøj med - på den måde opretholder vi samme standard som på vores professionelle værksted.