Serviceaftale til virksomheder og kommuner

Serviceaftale til virksomheder og kommuner

Har I, eller overvejer I, som virksomhed eller kommune, at anskaffe jer elcykler til jeres medarbejdere, så tilbyder EBIKECENTER serviceaftaler til virksomheder og kommuner på jeres elcykler.

Vi sammensætter sammen med jer en serviceaftale efter behov, som omfatter udkørsel, arbejdsløn og reservedele - helt uden bøvl eller overraskelser. Vores serviceordning kan både benyttes til vedligeholdelse af jeres elcykel og cykel flåde, men også som et separat tilbud til jeres medarbejdere.

Hvordan virker konceptet

Vi tager en dialog omkring hvad jeres ordning skal omfatte - og hvilke elcykler der skal indgå i aftalen og hvor ofte vi skal komme ud til jer.

Har I ikke en elcykel flåde, men ønsker at tilbyde jeres medarbejdere en elcykel ordning, så står vores professionelle personale selvfølgelig klar til at rådgive jer - helt uden at det koster ekstra. Vores elcykel sortiment omfatter ladcykler, almindelige elcykler og kompakte urban elcykler, så vi skal nok kunne finde de rigtige elcykler, der passer til jeres brug / behov. Når vi er kommet frem til den rette løsning til jer så leverer vi elcyklerne på jeres adresse, og servicerer jeres cykler og elcykler efter jeres valgte serviceordning. Nemt, overskueligt og helt uden bøvl .

I kan se hele vores store program af elcykler på EBIKECENTER.DK, Nye elcykler kan købes eller leases via vores samarbejdspartnere - er i interesseret i leasing af elcykler, så kontakt os for yderligere information.

Vores grundlæggende serviceløsninger

Succen for jeres cykel / elcykel flåde er altid at de bliver vedligeholdt - for manglende vedligeholdelse giver en lav ROI og utilfredse brugere. Vedligeholdelses af elcykel flåden kan ofte være lidt en kompliceret affære - men hos EBIKECENTER gør vi det nemt. Vi har 3 forskellige service løsninger til jer, som giver jer ro i maven - Variabel Vedligeholdelses Budget (VVB), Fuldt Budget Overblik (FBO) og Fuld Fleksibilitet (FF). 

Variabelt Vedligeholdelses Budget

Vælger I løsningen med et Variabel Vedligeholdelses Budget (VVB), så kommer vi ud til jer på faste dage, og vedligeholder jeres cykler efter behov. Vedligeholdelsen variere efter hvordan de forskellige cykler bruges og behandles. VVB-ordningen betyder at I har forskellige regninger fra gang til gang. Alle cykler får "hver sin seperate regning", så man kan altid følge med i hvad der udskiftes på de forskellige cykler.

VVB-løsningen er super velegnet til virksomheder med et fleksibelt vedligeholdelsesbudget, som bare vil have serviceret deres cykler.

Service med Fuldt Budget Overblik

Vælger I løsningen med Fuldt Budget Overblik (FBO), så er alle slid reservedele inkluderet i prisen - her kommer der ikke nogle ubehagelig overraskelser - det er samme Service løsning som vi tilbyder vores privatkunder. Fordelene er at der ikke kommer udsving i omkostningen - ulempen er at det kræver at man er mere efter elcyklerne og deres forbrug, da serviceordningen er beregnet efter KM-forbruget.

FBO-løsningen er super velegnet til få elcykler (1 til 3 styks) med faste brugere.

Service med Fuld Fleksibilitet

Vores mest populære service løsing - Fuld Fleksibilitet (FF), sætter ikke faste KM-intervaller hvor cyklerne skal serviceres - her er der grundlæggende fri km. Vi planlægger sammen med jer en månedlig dag, hvor vi kommer ud og servicerer alle elcyklerne. Vi udskifter det der skal sskiftes, og vedligeholder elcycklerne - helt uden bøvl. Fordelene er at I ikke behøver at være så meget over elcyklerne, for det klarer vi - selvfølgelig anbefaler vi at I ringer hvis der opstår behov mellem vore aftalte serviceintervaller.

FF-løsningen er super velegnet til større antal elcykler med varierende brugere og km. 

Hvilken Serviceordning er bedst?

Det afhænger af hvad I skal brruge elcyklerne til - er du i tvivl om hvad der passer jer bedst, så står vores konsulenter klar til - ud fra jeres behov og vores erfaring - at hjælpe jer med at finde den helt rigtige serviceløsning til jer.