EBIKECENTERS Certificeret Elcykel værksted

EBIKECENTERS Certificeret Elcykel værksted

Hos EBIKECENTER elsker vi elcykler - og alle vores medarbejdere er dedikeret til elcykler - vi har haft fingerne i rigtig mange forskellige elcykel systemer, og vi arbejder hele tiden på at blive bedre og bedre til mange af de elcykel systemer der findes. Ebikecare logo

Skal din elcykel til Service?

Skal du have din elcykel til service, så behøver du ikke længere at foretage reservation af service. Vores værksted tager dem i den rækkefølge som de kommer, og gør alt hvad de kan for at tage dem samme dag. Skulle du have givet besked om at du kommer ind med den, så er vi lidt forberedte, men det gør dog ikke at den kommer forrest i køen.

Hvornår skal du komme med cyklen?
Som udgangspunkt kan du altid komme med den inden for vores åbningstid, dog foretager vi hovedsageligt reparationer på Mandage, Onsdage og Fredage.

Kan jeg vente?
Vi kan godt forstå at du gerne vil vente, men det så vi helst ikke at du gjorde - det giver rigtig meget stress på for vores mekaniker og da vi tager cyklerne i den rækkefølge de kommer ind, så kan det godt tage et stykke tid før vi når til din elcykel - du kan med fordel leje en af vores leje elcykler, mens du venter på din er klar.

Vil du selv lave service?

Så er du selvfølgelig velkommen til det - vi anbefaler at du bruger elcykel egnet reservedel, som vi har på vores hjemmeside - find dine elcykel reservedele her. Vi anbefaler i øvrigt at du ikke piller ved de elektroniske komponenter, da det kan påvirke din garanti på din elcykel. Er du i tvivl, så kontakt os, så skal vi se om vi kan hjælpe.

Certificeret eBike Servicecenter

EBIKECENTER er certificeret i Shimano STePS- samt Bosch eBike-systemet.

 

Bosch Ebike expert

Som Certificeret eBike Servicecenter kan vores kvalificeret værksted og rådgivere udføre:

  • software opdatering af Bosch og Shimano STePS-elcykler
  • aktivere tænd/sluk lys-funktionen
  • diagnosticering, fejlfinding og reparation af systemfejl
  • udskifte batterier og bortskaffe det gamle på forsvarligvis til genbrug
  • foretage og udlevere diagnose rapport på din elcykel
  • rådgive og svare på spørgsmål om Bosch og Shimano STePS eBike Systemerne

Vi kan hjælpe dig med alle dine elcykel spørgsmål og behov - om du har spørgsmål til Bosch eller STePS-systemet, brug for hjælp til fejlsøgning, eller bare er på udkig efter en softwareopdatering - så er EBIKECENTER her for at rådgive og hjælpe dig med at finde frem til løsningen.