Returnering og Ombytning

Returnering og Ombytning

Ønsker du at returnere eller ombytte dit køb på EBIKECENTER.DK, så har du 14 dagens fortrydelses-/returret for dine køb på EBIKECENTER.DK. Du kan med fordel benytte vores returportal til køb af din pakke label find returportalen nedenfor

-------> FIND VORES RETURPORTAL HER <-------

Bemærk at returportalen kun kan benyttes til små pakke op til 10 kg - er det en elcykel du vil returnere så kontakt EBIKECENTER for aftale omkring afhentning af elcyklen.

Husk også at læse vores Handelsbetingelser når du returnere.

Sådan returnere du

Det kræver kun 3 trin og så er du klar til at sende din pakke retur til  EBIKECENTER.DK

Trin 1: Udfyld felterne på vores returportal og betal for din returpakkelabel til kun 60,- kr. ved brug af betalingskort eller Mobile Pay.
Når betalingen er gennemført kommer du ind på "Print-siden".

Trin 2: På "Print-siden" kan du hente/printe din bestilte returpakkelabel og returformularen.

Trin 3: Indlever pakken i en GLS Pakke-Shop.

Når vi har modtaget din returpakke vil vi behandle den hurtigst muligt og typisk er det indenfor 3-7 hverdage.

For at sikre en hurtig behandling af din returpakke, så anbefaler vi at du udfylder en returseddel, som lægges i kassen sammen med den eller de varer du sender retur. En returseddel betyder at vores lager kan se hvorfor tøjet er kommet retur og om det skal byttes eller returneres. Du kan printe en returseddel samtidig med at du printer en pakkelabel og dernæst udfylder du den i hånden.

Alternativt kan du downloade vores returseddel her og vedlægge den de varer du returnere - returseddlen kan også bruges når du returnere elcykler, men husk at udfylde hele returseddlen.

Returportalen kan anvendes af kunder som sender fra adresse i Danmark.

-------> FIND VORES RETURPORTAL HER <-------

Sørger du selv for at sende din pakke retur kan den sendes til:

EBIKECENTER 
Skovlunde Byvej 94
DK-2740 Skovlunde 

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Varens stand når du fortryder

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger svarende til den leveringsomkostning du har betalt ved bestillingen på vores hjemmeside, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling ved overførsel til din bankkonto eller med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for elcykler. Udgiften for returnering afhænger af hvor i du bor - for en reduceret pris anbefaler vi at i kontakter os for arrangering af afhentning. Sørger vi for transport på bærer du stadig risikoen for varen fra varens levering, og er ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.