Job hos EBIKECENTER

Job hos EBIKECENTER

Her finder du vores åbne stillinger. Er der ikke lige en stilling der interessere dig, så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Uopfordrede ansøgninger vil blive vurderet i henhold til de aktuelt ledige stillinger. Vi opbevarer dine data i op til seks måneder, og hvis din profil matcher vores krav til en ny jobåbning, vil vi kontakte dig for at arrangere en samtale.

 

Uopfordret ansøgninger og CV sendes til job@ebikecenter.dk

Vi søger lige nu:

Butikschef/ daglig leder til Ebikecenter 

Danmarks førende elcykel specialist 

Om jobbet 

Vi søger en sælger (daglig leder), som er resultatskabende og serviceminded, og som har lyst til at være med i opstarten af en ny el- cykelforretning i Storkøbenhavn

 

Vi er i rivende udvikling med ny el-cykelforretning under etablering i Storkøbenhavn, hvorfor vi nu søger en sælger til at lede butikken.   

Cykelsport og motion er i en kraftig vækst for tiden, og sammen med denne trend er der en kraftigt øget interesse for at cykle – ikke mindst på elcykler. Eksisterende el cykelforretning med veldrevne butikker og værksted i Skovlunde og Lyngby, ønsker nu at etablere butik i Storkøbenhavn, som næste step i vores vækstplan.

Som sælger (daglig leder), vil du få en spændende hverdag i en nyetableret forretning, som du selv vil være med til at præge. Her vil du stå i spidsen for butikken og sørge for at sætte retningen for butikkens udvikling. På sigt vil du have mulighed for at blive medejer af butikken.

Der tilbydes:

 • Drive og videreudvikle egen butik med P/L ansvar for salget, driften og på sigt personaleledelse. 
 • Et tæt samarbejde med ejerne og øvrige kollegaer fra de øvrige forretninger
 • At være en del af en forretning med et professionelt set up
 • Faglig oplæring efter behov.
 • Mulighed for medejerskab på sigt, såfremt dette har interesse
 • Løn og ansættelsesforhold efter kvalifikationer

Der forventes at:

 • Du har et godt drive, idet dette er en betingelse for succes for forretningen
 • Du er en god sælger, og forstår at sætte kunden i centrum for at sikre den gode kundeoplevelse
 • Udadvendt og klar til at opsøge leads og kunder både private og erhvervsdrivende
 • Du har mod på at lære at lave mindre reparations opgaver mm. såfremt dette ikke allerede er en af dine kompetencer
 • Du er troværdig med et godt og smittende humør
 • Du er indstillet på at bosætte dig i byen, hvis ikke dette allerede er tilfældet

Vi opfordrer kandidater til at søge stillingen hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

 

Ebikecenter er en af landets førende elcykel specialister siden 2012, med hovedkontor, værksted og showroom i Skovlunde samt med nyopstartet fillial i Lyngby. Vi er et mindre team af elcykel nørder, som sætter samarbejde og godt humør i højsædet. Med en højt til loftet og en uformel tone er der plads til at sætte sit præg på forretningen med kunden i fokus.  

 

Kan du se dig selv i denne stilling, er du velkommen til at sende en motiveret ansøgning samt CV sbs@ebikecenter.dk.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Simon Birch Skou på sbs@ebikecenter.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Ebikecenter 

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en mindre dynamisk organisation med engagerede, kompetente og passionerede kollegaer. Grundet vores lille organisation er der en uformel tone og højt til loftet med mulighed for at præge egen udvikling og hverdag. Vores moderne showroom og hovedkontor er beliggende i Skovlunde tæt på offentlig transport og hovedvejsnettet i hovedstaden.