Fragt og levering med Ebikecenter

Fragt og levering med Ebikecenter

Hos EBIKECENTER sender vi elcykler og almindelige pakker til hele Skandinavien - nedenfor kan du få de vigtigeste informationer når du skal overveje dit køb.

Fragtfrit leveret i Danmark

Køber du over 500,- på EBIKECENTER.DK, så sørger vi for at din bestilling bliver afsendt FRAGTFRIT** - det er uanset om du køber tilbehør eller elcykler - bare din ordre er over 500,-. Enkelte kampagne varer er dog ikke omfattet af fragtfri-ordningen, elcykler på tilbud og restsalg. Leveringen foretages til nærmeste pakkeshop - skal du have den helt til døren, så koster det 25,- ekstra.

Køber du under 500,-, så tillægges ordren en forsendelsesudgift, der fastsættes ihenhold til pakkens vægt.


** Gratis levering for alle pakker med reservedele og udstyr. Har du bestilt en elcykel, er leveringen gratis til brofaste øer for ikke nedsatte elcykler. Er elcyklen nedsat opkræves 850,-/elcykel. Ved leveringer til ikke brofaste øer (kun ved elcykler) tillægges fragt svarende til den meromkostning EBIKECENTER måtte have i form at færge og andre afgifter. Mer omkostningen afregnes seperat før afsendelse af din bestilling.

For levering til andre adresser/lande og i andre antal, kontakt os for mere information. Alle beløb er for fragten alene - påløber der told og andre gebyrer i forbindelse med udførsel fra Danmark øges omkostningen tilsvarende.

Levering

Når vi har cyklen klar kontakter vi dig for aftale vedr. levering, som sker enten ved afhentning på vor adresse, ved afhentning hos en samarbejdspartner, eller med Fragtmand / Post Danmark. Bro/færge afgifter der måtte tillægges afregnes seperat inden afsendelse.

Leveringstiden er 5-10 arbejdsdage, med forbehold for at varen er udsolgt eller først produceres efterfølgende af vores leverandører.

For levering til ikke brofaste øer, Færøerne, Grønland og andre lande, kontakt www.ebikecenter.dk.

Er du fra et ikke EU-land og bestiller på vores hjemmeside

Ved Online-bestilling fra hvor du er bosiddende i et ikke EU-land, så fra trækkes den danske moms, så du ikke kommer til at betale både import moms og danske moms. Det er dog vigtigt at bestillingen foretages online og der vælges afsendelse. Vælger du afhentning i forretningen er vi påtvunget til at pålægge dansk moms, hvilket du kan få refunderet når du har fået fortoldet den i dit land. 

Returfragt

Skal du sende noget tilbage til EBIKECENTER., så bemærk venligst at du selv skal sørge afsendelse og omkostningen forbundet hermed. Vi kan godt hjælpe med fragtbreve/labels, men omkostningen forbundet hermed vil altid blive afholdt af kunden.