Ebikecenter Skovlunde

Ebikecenter Skovlunde

Kontaktoplysninger

Skovlunde Byvej 94C
DK-2740 Skovlunde

t: +45 32 212 202 
e:kontaktos@ebikecenter.dk
CVR: 40117733

Åbningstider for Showroom

Man: 12:00 - 17:30
Tirs: Lukket
Ons: 12:00 - 17:30
Tors: 12:00 - 17:30
Fre: 12:00 - 17:30
Lør: 09:00 - 14:00
Søn: Lukket
Showroomet har telefontid ovenstående hverdage fra 12:00 til 16:00 samt lørdage 10:00 - 14:00.
 
Du kan med fordel benytte dig af vores Virtuelle Showroom, hvor vores rådgivere står klar til at hjælpe dig med personlig rådgivning og prøvetur efter aftale. Du kan også benytte vores Click'n'Collect, hvor du kan bestille dine vare på hjemmesiden og hente på vores adresse eller i nærmeste GLS pakkeshop (elcykler kommer vi med).
 
Husk! At vi også tilbyder rådgivning og afprøvning efter aftale - book din aftale her.
 

Åbningstider for Værksted: 

Man: 09:00 - 17:00
Tirs: 09:00 - 17:00
Ons: 09:00 - 17:00
Tors: 09:00 - 17:00
Fre: 09:00 - 17:00
Lør: Lukket
Søn: Lukket

Værkstedet har telefontid ovenstående hverdage fra 9:00 til 11:00 og fra 15:00 til 17:00

 Du kan kontakte os på vores mailadresse kontaktos@ebikecenter.dk, hvor vi bestræber os på at besvare din mail inden for maks 2 hverdage.

Find elcykler i Skovlunde

Leder du efter en god cykelforhandler i København eller nær hovedstaden? Kom forbi vores lokalafdeling i Skovlunde, hvor du finder komfortable elcykler fra nogle af de bedste mærker. Derudover kan du gå på opdagelse i vores cykeludstyr, såsom cykelhjelme, lygter, kurve og meget mere.

Du kan blandt andet prøve populære modeller fra Riese & Müller, Winther, Centurion og flere endnu. Fælles for dem alle er, at de sigter efter høj kvalitet, god komfort og effektive batterier. Hvis du vil købe en ny cykel nær København, er vi derfor et godt sted at vælge.

Vi ligger ud til hovedvejen Skovlunde Byvej, 2740 Skovlunde, og adressen er tæt på både Herlev, Ballerup og Rødovre. Denne placering gør det let for dig at finde vej i bil samt offentlig transport, uanset hvor du kommer fra. Har du alligevel svært ved at finde vores showroom? Så er det bare om at skrive eller ringe til os.

Få en god oplevelse hos din cykelforhandler i København Når du skal købe en ny cykel – hvad enten den er med batteri eller ej – er det vigtigt, at du får den, der passer til dit formål og dine behov. Der er nemlig forskel på, hvad du skal bruge af cykel, når du kører syv km om dagen kontra 20 km om dagen. Derudover kan krav til cyklens vægt, design og lignende påvirke prisen.

Besøger du os, kan du regne med at få en god oplevelse og den rigtige rådgivning. Som professionel cykelhandler tæt på Herlev, Ballerup og Rødovre, vil vi nemlig gerne give dig den bedste service, så du kan tage herfra med et smil og cyklen, der passer til dig. Desuden har du mulighed for at prøve vores forskellige cykler. Dermed kan du bedre fornemme, hvilken cykel du har det bedst med.

Du kan også læse mere om vores personlige rådgivning her.

I vores showroom har vi også et værksted, hvor dygtige mekanikere står klar til at lave din elcykel. Vi er altså meget mere end blot en cykelforhandler tæt på København. Book service til din elcykel, og kom gerne med elcyklen dagen før og indenfor vores åbningstid. Vores dygtige specialister står klar til at hjælpe dig.

Hvorfor overhovedet købe en elcykel?

Med vores elcykler i Skovlunde kan du komme frem i god tid uden at skulle trampe alt for hårdt i pedalerne eller uden at få for meget sved på panden. Cyklerne gør nemlig en stor del af arbejdet, så du bare kan nyde turen og slippe for at tage bilen.

En elektrisk cykel er også oplagt, hvis din fysik ikke længere er, hvad den har været. Du får stadig motion, da det er dig, der kører, og du skal også træde lidt til. Med en god elcykel er det bare hurtigere, lettere og meget sjovere at cykle.

Er det første gang, du skal købe en elektrisk cykel, har vi lavet en købsguide om elcykler, som du kan få gavn af. Overvej dine behov og fortæl dem til os – så kan vi nemmere rådgive dig om, hvad vi anbefaler.

Cykelbutik i Skovlunde med eget værksted

Jo mere du forventer at bruge din elcykel, jo oftere vil den have behov for at blive vedligeholdt – både de elektroniske komponenter og de "almindelige" cykeldele.

For at minimere udgifterne til service og reparation bør du derfor bruge gode produkter til pleje og vedligeholdelse, som du for eksempel finder i vores sortiment. Du kan også tegne en EasyBike Serviceaftale, der dækker det meste eller betale løbende for service.

Desuden har vi eget cykelværksted i vores cykelbutik i Skovlunde. Det betyder, at du kan få lavet din cykel hurtigt og effektivt hos en erfaren cykelmekaniker. Hvad enten det drejer sig om et nyt batteri, ny slange i dækkene eller noget helt tredje. Imens vi reparerer din cykel, har du mulighed for at få en fri lånecykel. På den måde kan du stadig nå dagens gøremål.

Book service til din elcykel i cykelbutikken i dag.

Køber du (eller har du købt) din elcykel hos os, så tilbyder vi dig og din elcykel landsdækkende service i Jylland og på brofaste øer – både det første efterspændingstjek samt alle de andre serviceeftersyn – også når du tegner en serviceaftale. Det betyder, at god service og vedligeholdelse af din elcykel aldrig er langt væk.