Ebikecenter Lyngby

Ebikecenter Lyngby

Kontaktoplysninger

Lyngby Hovedgade 10B
DK-2800 Lyngby


t: +45 32 212 202 
e:kontaktos@ebikecenter.dk
CVR: 40117733

Åbningstider for Showroom

Man: 12:00 - 17:30
Tirs: Lukket
Ons: Lukket
Tors: 12:00 - 17:30
Fre: 12:00 - 17:30
Lør: 09:00 - 14:00
Søn: Lukket
 
Showroomet har telefontid ovenstående hverdage fra 12:00 til 16:00 samt lørdage 10:00 - 14:00.
 
Du kan med fordel benytte dig af vores Virtuelle Showroom, hvor vores rådgivere står klar til at hjælpe dig med personlig rådgivning og prøvetur efter aftale. Du kan også benytte vores Click'n'Collect, hvor du kan bestille dine vare på hjemmesiden og hente på vores adresse eller i nærmeste GLS pakkeshop (elcykler kommer vi med).
 
Husk! At vi også tilbyder rådgivning og afprøvning efter aftale - book din aftale her.
 

Besøg vores professionelle cykelbutik i Lyngby

Mangler du en ny cykel, eller trænger din nuværende model til en overhaling? Kom forbi vores showroom og cykelbutik i Lyngby. Hos Ebikecenter er vi eksperter i at finde og reparere elcykler til forskellige behov, og vi har et stort udvalg, som du kan prøve.
 
Vi har blandt andet populære, elektriske mountainbikes, gode ladcykler, racercykler og mange klassiske elcykler samt citybikes med et moderne og sporty look. Det brede udvalg betyder, at du har gode muligheder for at finde den perfekte elcykel til dig.
 
Vores showroom og cykelbutik ligger på Lyngby Hovedgade 10B, 2800 Lyngby. Adressen er tæt på Lyngby Storcenter, hvor du har mange parkeringsmuligheder, så du kan komme langvejs fra. Bliv inspireret af udvalget, og få hjælp til at finde den helt rigtige cykel hos os.
 

Få den rigtige rådgivning om din cykel

 
En god cykelbutik i Lyngby er meget mere end bare et bredt udvalg af cykler. Det mener vi hos Ebikecenter, for der er mange krav og behov, som du skal tage hensyn til, når du skal udpege en ny cykel. Derfor står vores personale naturligvis klar med personlig rådgivning og kyndig vejledning, så du kan finde den model, der passer bedst til dig og din pengepung.
 
Du skal blandt andet tænke over, hvor langt du forventer at cykle hver dag. Der er nemlig forskel på, om du forventer at cykle 5 eller 20 km om dagen. Derudover bør du tænke over cyklens vægt, design, type af motor og funktioner. På den måde får du et praj om, hvilken elcykel der er den rette for dig.
 
Uanset hvad du har af ønsker og krav, så har vi kun cykler og cykeludstyr af høj kvalitet. I butikken kan du finde populære modeller fra blandt andet Riese & Müller, Winther, Centurion og flere endnu. Fælles for alle mærkerne er, at de sigter efter holdbare materialer, god komfort og effektive batterier. Hvis du vil købe en ny cykel i Lyngby, du kan få glæde af i mange år, er vi derfor et godt sted at vælge.