COVID-19 Tiltag hos EBIKECENTER

COVID-19 Tiltag hos EBIKECENTER

Specielle COVIC19 tiltag hos EBIKECENTER

Grundet den omfattende Covid-19 situation, har vi valgt at ændre åbningstider. Det har vi gjort for at mindske potentiel smittespredning mest muligt, og for at beskytte vores personale og dig som kunde. Det er en vild skræmmende situation vi alle står i, men det er ovre "lige om lidt".

Husk at det stopper på et tidspunkt - de offentlige myndigheder & læger - forventer at Danmark er tilbage til normalen i Juni, så tænk frem - skal du bruge en elcykel når alt det her er overstået, så kan du med fordel tage en snak med os på +45 32 212 202, så kan vi i fællesskab finde den du skal have, og sørge for at den bliver klar hurtigst muligt.   

Skal du have lavet en reperation eller på værksted

Er din elcykel i stykker eller skal du aflevere en reparation, så beder vi dig om at kontakte os på telefon nummeret nedenfor for nærmere aftale. Ofte så vil du blive tilbudt at vi kommer til dig med vores dertil indrettet service vogn. Telefontid 8-16 på hverdage.

Rådgivning om køb af elcykler

Vil du have rådgivning om køb af elcykel eller vil du ud og prøve nogle af de forskellige elcykler vi har stående så kan du altid kontakte os på telefon, hvor vi vil forsøge at rådgive dig over telefonen. Ønsker du specifikke prøveture, så aftal et specifikt tidspunkt på hverdagene eller kig forbi om lørdagen, hvor vi har åbent 10-15, så længe det tillades. Alle vores kunder / besøgende har mulighed for at vaske hænder, og afprøve cykler der sprittes af efter test.

Bestilling af elcykler / varer på ebikecenter.dk

Når du bestiller elcykler eller andre varer hos os, så foregår det via vores hjemmesiden - alle ordrer vil bliver behandlet løbende, så længe situationen tillader det. Vi forsøger så hurtigt som muligt at håndtere din bestilling - men du skal nok forvente noget længere leveringstid. 

Elcykler som bestilles vil bliver leveret på din adresse efter nærmere aftale, også selvom din cykel først kommer senere - det koster ikke ekstra.

Åbningstider i Showroom fra 16/4 2020:

Mandag: 12 - 17.30, øvrigt tidsrum Book din rådgivning her

Tirsdag: 12 - 17.30, øvrigt tidsrum Book din rådgivning her

Onsdag: Lukket

Torsdag: 12 - 17.30, øvrigt tidsrum Book din rådgivning her

Fredag: 12 - 17.00, øvrigt tidsrum Book din rådgivning her

Lørdag: 10-15.

Søndag: Lukket 

Telefonen er åbent hverdage fra kl 8 til 16, samt lørdage 11-14

Telefon: +45 32 212 202

Ofte stillet spørgsmål (FAQ)

Levere i stadig cykler Ja - så snart du har bestilt den, så levere vi så hurtigt som muligt
Holder i stadig åbent Ja, på hverdage efter aftale, men du kan altid kigge forbi om lørdagen mellen 11 - 14
Levere i stadig varer Ja - så snart du har bestilt den, så levere vi så hurtigt som muligt
Min elcykel er i stykker - hvad gør jeg? Så kan du ringe på telefonen +45 32 212 202, så finder vi ud hvordan vi hjælper det nemmest og hurtigst muligt.
Hvordan jeg hjælp? Skal du bruge hjælp til at finde den rette elcykel - så kan du ringe på telefonen +45 32 212 202 mellem 8 - 16, så skal vi hjælpe dig så godt som muligt