EBIKECENTER er åbent for dig | Book Personlig rådgivning

EBIKECENTER er åbent for dig | Book Personlig rådgivning

Book personlig rådgivning til elcykel køb - i vores Showroom eller hjemme hos dig

Det kræver mere end bare lige at købe en elcykel - god rådgivning til elcykel køb er alfa omega, for at du får det bedste du har brug for. Hos Ebikecenter ønsker vi altid at yde den bedst rådgivning for vores kunder når de står overfor valget af elcykel. Derfor tilbyder vi nu muligheden for at booke en af vores erfarende elcykel konsulenter enten i vores store showroom eller endda hjemme hos dig selv. Uanset om du booker en konsulent i vores showroom eller i vores udkørende showroom, så har du altid mulighed for at få en gratis prøvetur og vejledning i valget af den bedste elcykel model til dig.

Du har mulighed for at booke din personlige rådgivning til dig elcykøb på hverdage mellem 9 - 19, samt Søndag 11 - 14 - uanset om det er i vores Showroom eller hos dig.

Grundet COVID19 restriktioner har vi lukket for vores personlige rådgivning i vores Showroom eller på din adresse - du kan med fordel benytte dig af vores Virtuelle Showroom, hvor vores rådgivere står klar til at hjælpe dig med personlig rådgivning.

Personlig Rådgivning hos EBIKECENTER Personlig Rådgivning hos dig | EBIKECENTER
Book Rådgiving i vores Showroom Book Rådgivning hos dig

Vi tager udgangspunkt i hvad du har i tankerne og hvad du forventer at skulle bruge den til. Derefter så afprøver vi nogle af de forskellige motor-typer, med udgangspunkt i dine behov og ønsker - samt vores sortiment. Har du ikke din egen cykelhjelm med, så har vi selvfølgelig også nogle test cykelhjelme som du kan bruge. Til slut finder vi din størrelse - den der passer dig, og har du specielle ønsker til udstyr så hjælper vi også med det.

Forberedelse

Vær altid beredt - så før du kommer, så anbefaler vi at du:

  • Overvejer hvad du skal bruge den til - der er meget stor forskel på hvad du skal bruge når du kører 7 km / dagen kontra 20 km / dagen, og hvad en elcykel der er egnet til det ene koster frem for den anden.
  • Overvej dine behov og fortæl dem til os - så kan vi nemmere rådgive dig om hvad vi anbefaler. Husk at jo flere "krav" du har til vægt, design m.v. jo højre pris ender vi typisk på - det viser vores erfaring os ihvertfald, så skær dine "krav" til at være det mest nødvendige.
  • Vær åben for alternativer, end hvad du lige havde tænkt dig i første omgang.
  • Vær opmærksom på at jo mere du forventer at bruge din elcykel, jo oftere kræver den service - så overvej om en Serviceaftale der dækker det meste er vejen frem for dig....for servicen kommer om du vil det eller ej - spørgsmålet er bare hvornår og hvor meget. Overordnet kan man sige at det ofte er billigst at komme til mange service, for så fanger vi tingene inden de udvikler dig til store reparationer.

Book din personlige elcykel rådgivning