Book Personlig rådgivning

Book Personlig rådgivning

På jagt efter ny elcykel ? har du/i brug for hjælp til at komme igennem junglen? Så fortvivl ej hos EBIKECENTER kan du få den rette rådgivning.


Når du kommer forbi vores Showroom, så står vores professionelle medarbejdere klar til jer - og vi bestræber os for at fokusere på KUN JER.

Vi tager udgangspunkt lige der hvor i er i jeres søge process - uanset om det er om de basale pricipper inden for elcykler (hvordan den virker, understøtter o.s.v.) eller om du bare er i tvivl om hvad der vil være velegnet til dine behov.

Vi tager udgangspunkt i hvad du har i tankerne og hvad du forventer at skulle bruge den til. Derefter så afprøver vi nogle af de forskellige motor-typer, med udgangspunkt i dine behov og ønsker - samt vores sortiment. Har du ikke din egen cykelhjelm med, så har vi selvfølgelig også nogle test cykelhjelme som du kan bruge.

Til slut finder vi din størrelse - den der passer dig, og har du specielle ønsker til udstyr så hjælper vi også med det.

Hvor foregår rådgivningen?

Den kan foregå i EBIKECENTER's showroom, eller vi kan komme ud til dig - det bestemmer du helt selv, du kan nemlig bestille at vores showroom-vogn skal komme ud til dig, inden for Region Hovedstaden. Book din tid til rådgivning her.

Forberedelse

Vær altid beredt - så før du kommer, så anbefaler vi at du:

  • Overvejer hvad du skal bruge den til - der er meget stor forskel på hvad du skal bruge når du kører 7 km / dagen kontra 20 km / dagen, og hvad en elcykel der er egnet til det ene koster frem for den anden.
  • Overvej dine behov og fortæl dem til os - så kan vi nemmere rådgive dig om hvad vi anbefaler. Husk at jo flere "krav" du har til vægt, design m.v. jo højre pris ender vi typisk på - det viser vores erfaring os ihvertfald, så skær dine "krav" til at være det mest nødvendige.
  • Vær åben for alternativer, end hvad du lige havde tænkt dig i første omgang.
  • Vær opmærksom på at jo mere du forventer at bruge din elcykel, jo oftere kræver den service - så overvej om en Serviceaftale der dækker det meste er vejen frem for dig....for servicen kommer om du vil det eller ej - spørgsmålet er bare hvornår og hvor meget. Overordnet kan man sige at det ofte er billigst at komme til mange service, for så fanger vi tingene inden de udvikler dig til store reparationer.

Kan jeg stadig kommer forbi uden aftale

Ja  inden for vores åbningstid kan du bare komme forbi alternativt kan du med fordel booke en aftale.

Book din personlige elcykel rådgivning