EasyEbike - elcykel på den nemme måde

EasyEbike - elcykel på den nemme måde

At købe en ny elcykel behøver ikke længere være en stor økonomisk investering. Hos Ebikecenter har vi lavet konceptet EasyEbike, som gør drømmen om at eje din drømme elcykel meget nemmere. Med EasyEbike får du en ny elcykel til en fast lav månedlig ydelse inklusiv fuld service, og hvis du efter to år ser en ny lækker elcykel som du forelsker dig i, kan vi tilbyde dig at købe din gamle elcykel tilbage så du kan købe den nye elcykel du har fået et godt øje til. 

Ingen bekymringer med EasyEbike

Som en del af EasyEbike har du mulighed for at få serviceret din elcykel kvit og frit, skulle den begynde at knirke og knage. Med EasyEbike slipper du for bekymringerne omkring at skulle tømme sparekassen når du køber en ny elcykel, samt uforudsete udgifter på servicering da vi nok skal sørge for at din elcykel er top-tunet så du ikke skal bekymre dig om andet end at nyde cykelturen.  Det kalder vi elcykel på den nemme måde.

Ny elcykel til fast lavt beløb

Vi tror på det skal være nemt og overskueligt at købe en ny elcykel, og derfor tilbyder vi muligheden for at købe en elcykel til en fast lav månedlig ydelse.

Via EasyEbike kan du f.eks få din næste elcykel til blot 399,- om måneden. Eksempel. (Kreditbeløb: 19.999 kr. Månedlig afdrag: 399 kr. Oprettelsesgebyr: 399 kr. opkræves sammen med 1. afdrag. Løbetid: 56 måneder. Debitorrente: 0%. ÅOP: 4,21%. Samlet kreditomkostning: 2.023 kr. Samlet beløb til betaling 22.022 kr. Delbetalingen har 14 dages fortrydelsesret og tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.)

Service er inkluderet

En elcykel er et stykke højteknologisk mekanik og vi vil gerne have at glæden ved din elcykel varer ved i mange år, når du køber din nye elcykel med EasyEbike. Derfor har vi inkluderet en serviceaftale (op til 4500km årligt) i prisen når du køber via EasyEbike. Denne service aftale kalder vi Ebikecare PLUS. Denne serviceaftale vil tage udgangspunkt i hvor meget du cykler sådan så vi kan nå at opfange slidtage før det bliver for slemt. Du slipper derfor for at få beskidte fingre når cyklen trænger til en kærlig hånd, eller skulle bekymre dig om prisen når cyklen skal til service. Med EasyEbike kan du vælge om aftalen skal indeholde 1 eller 2 års service. Serviceaftalen omfatter løbende service, i henhold til den Anbefalet Serviceplan, software opdatering af systemer, reservedele i henhold til den anbefalet serviceplan samt arbejdsløn i forbindelse med udskiftning af de slid reservedele, der måtte være nødvendige at udskifte i henhold til den anbefalet serviceplan.

En serviceaftale med EasyEbike omfatter følgende: 

 • Bremsekloder / skiver forklinger / Tandhjul. 
 • Bagklinger / Tandhjul
 • Gear- og bremsekabler, både inder- og yderkabler herunder til hydrauliske bremser
 • Kæde / Tandrem
 • Udskiftning af dækslanger
 • Opdatering af elektroniske dele (hvor det er muligt)
 • Kontrollerende service
 • Smøring af kæde og gaffelben på affjedret forgafler og dæmper
 • Udskiftning af ovenstående dele i forbindelse med almindelig slid (som kræves udskiftet grundet almindelig brug. Ved misligholdelse, skade eller anden årsag til at komponenterne er ødelagt og kræver udskiftning afregnes dette separat) 
 • 25% på alle udkørsler på vores landsdækkende service
 • 10% rabat på øvrige reparationer

Det forudsættes at du som bruger selv er opmærksom på, og kontrollerer alle løsdelene på din elcykel. Herunder dæk, kæde, bremser og forgaffel. Dæk skal tjekkes og pumpes regelmæssigt. Forgaflen og kæden skal aftørres og smøres med egnet smøre middel.

Vælg frit imellem et stort udvalg af elcykler

Hos Ebikecenter har vi et bredt udvalg af kvalitets elcykler som du kan købe med EasyEbike. Du vil have rig mulighed for at finde lige præcis hvad du går og leder efter med kvalitetsmærker såsom Gazelle, Riese & Müller, Kriedler, Moustache, Raleigh og Winther. Falder du over en cykel på vores hjemmeside eller butik som umiddelbart ikke står tilgængelig med EasyEbike så skal du ikke fortvivle.

Du kan altid tage kontakt til en af vores ekspedienter i vores butik, og så kan vi se på en eventuel løsning.

Læs de ofte stillet spørgsmål til Easy Ebike her

Kæden trænger til at blive spændt. Skal jeg betale for det ? Nej alt service til vedligeholdelse af din cykel er inkluderet i prisen. Er uheldet ude og din cykel trænger til service, så skal du blot bestille en tid til service og komme forbi med din cykel. Så tager vi os af resten kvit og frit
Hvor lang tid gælder servicen med EasyEbike? Din Elcykel er dækket af vores service ordning i 24 måneder efter du har taget dit første tråd med maks 4500 km årligt. Trænger din cykel til at blive serviceret så kan du indenfor den givne periode bestille service kvit og frit.
Hvor ofte kan jeg bestille service ? EasyEbike er baseret på vores Anbefalet Serviceplan med serviceintervaller af 1500 km - men du kan bestille service lige så ofte du vil indenfor de 24 måneder som serviceaftalen gælder.
Vil i købe min nuværende elcykel så jeg kan købe en ny med EasyEbike? Vi tilbyder kun at tilbagekøbe elcykler som er købt med EasyEbike ordningen.
Tilbagekøb af min elcykel, hvordan fungerer det ? Helt unikt for EasyEbike kunder tilbyder vi tilbagekøbe din elcykel efter 2 år, så du kan købe en ny. Hvis du har overholdt alle serviceeftersyn og ikke misligholdt din elcykel så tilbyder vi at købe din elcykel så du kan købe en ny elcykel med EasyEbike og alle servicefordelene som du allerede har stiftet kendskab til
Kan jeg købe andre cykler med EasyEbike?

Skulle den cykel du havde udset dig ikke være en del af det EasyEbike sortiment som vi har udvalgt, så råder vi dig til at tage kontakt til vores personale for at tale om hvad der kan lade sig gøre