Triobike

Triobike

8 resultater

Med en ladcykel fra Triobike vælger du at leve livet fuldt ud – du vælger total frihed, frisk luft og masser af nye eventyr til dig og dem, du holder af. En Triobike tager jer på småture i det summende byliv, ud i de grønne skove på spontan picnic og helt i ro ved vandkantens bølgeskvulp.

Der er ingen grænser, når du vælger Triobike – du kan køre overalt og parkere, hvor du vil, uden at din frihed koster i det grønne regnskab. Så bliver det nemt at møde en ny dag med et smil og et åbent sind – klar til nye oplevelser. Sådan lever du livet ’the trio way’.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
 1. Triobike Boxter Baghjulsmotor
  Fra 33.770,00  kr.  
 2. Triobike Mono Baghjulsmotor
  Fra 35.190,00  kr.  
 3. Triobike Boxter Centermotor m. Nexus
  Fra 40.230,00  kr.  
 4. Triobike Mono Centermotor m. Nexus
  Fra 42.320,00  kr.  
 5. Triobike Boxter Centermotor m. Enviolo
  Fra 44.140,00  kr.  
 6. Triobike Mono Centermotor m. Enviolo
  Fra 46.230,00  kr.  
 7. Triobike Taxi Baghjulsmotor
  Fra 57.680,00  kr.  
 8. Triobike Taxi Centermotor m. Enviolo
  Fra 67.000,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side

Om Triobike

Innovation er Triobike's drivkraft, og de leder altid efter nye måder at dyrke deres passion for ladcykler på. Triobike eksperimenterer, og søger konstant den største perfektion i selv den mindste detalje. Triobike visioner er store – de drømmer om et liv med mindre forurening og færre trafikpropper - fyldt med cykler. Et liv, hvor du kan trække vejret frit, og cykle præcis derhen, hvor du har lyst til.

Triobike var den første danske ladcykel-virksomhed, der fik deres Triobike mono sikkerhedstestet af Forbrugerstyrelsen. Og deres Triobike ladcykel var også den første i verden, der introducerede 5-punkts selen – den sele, der er mest sikker for dine børn. Det er en selvfølglig at Triobike er ret stolte af deres innovation.

Med en intensiv kvalitetskontrol tager Triobike sig kærligt af alle deres modeller, så både du og din dyrebare last når sikkert frem, i skole, på arbejde, på tur, på besøg, på eventyr – hele vejen ud og hjem igen.