Long John

Long John

Tohjulet elladcykel / Long John-elladcykel

Den tohjulede elladcykel er ofte en af de mere oversete ladcykler. Dette skyldes ikke mindst, at den kræver lidt tilvænning i starten. Men blot efter få dages brug vil du opleve, at du har fået kørestilen ind under huden. Og du har derved formentlig en af de bedste former for elladcykler. Denne type ladcykel har nemlig lidt af den traditionelle cykelfornemmelse, hvilket vil bekomme de fleste brugere vel.

Sammenlign dimensionerne på de forskellige ladcykler her

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 22

Side
pr. side
 1. Gazelle Makki Load
  Fra 39.999,00  kr.  
 2. Cube Cargo Sport Hybrid
  Fra 42.499,00  kr.  
 3. Urban Arrow Family Active Plus
  42.500,00  kr.  
 4. Urban Arrow Family Performance Essential
  Fra 46.499,00  kr.  
 5. Urban Arrow Flatbed L Performance
  Fra 48.125,00  kr.  
 6. Urban Arrow Flatbed XL Performance
  Fra 51.125,00  kr.  
 7. Urban Arrow Flatbed L Cargo Line
  Fra 52.999,00  kr.  
 8. Urban Arrow Family Cargo Line
  Fra 53.499,00  kr.  
 9. Riese & Müller Load 75 Touring
  Fra 55.200,00  kr.  
 10. Urban Arrow Flatbed XL Cargo Line
  Fra 55.625,00  kr.  
 11. Riese & Müller Packster 70 Automatic
  Fra 56.349,00  kr.  
 12. Riese & Müller Packster 70 Family
  Fra 56.349,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 22

Side
pr. side

Hvad er en Long John el ladcykel?

Kendetegnet ved Long john el landcykler er at de har 2 hjul, og deres læsserum/lastrum foran rytteren, i pladsen mellem stellet og forhjulet. På denne måde kan du altid holde øje med alt, hvad du har læsset op i din ladcykel, og på samme tid nyde den traditionelle cykelfornemmelse hvor du suser afsted hen ad cykelstien.

Afhængigt af rammen på din el ladcykel holdes tyngdepunktet ret lavt mellem de to hjul, så du kan køre normalt og dynamisk. Din el long john giver dig en mere behagelig tur og giver rigtig meget hvis man ikke vil fylde hele cykelstien i de i smalle gader.

Når du køber en Long John på el

At købe en Long John som el cykel er ikke bare lige - der er enorme forskelle fra den ene model til den anden med hensyn til at dreje radius, smidighed og håndteringsstabilitet. Fælles for en Long joh elcykel er at de alle kan noget hver for sig - men fordelen er at de er nemmere at håndtere i dagligdagen - brug støttebenet når du parkere din el long john - og skal du ofte transportere tunge ting, så kan du med fordel vælge en long john på el med lavt lad - så skal du ikke bære så meget.

Selvom du bor i storbyen eller andre steder uden bakker i syne, kan du hurtigt drage fordel af en god el ladcykel - det hele bliver bare sjovere og lettere at køre - hvilket betyder, at du bruger din El ladcykel oftere, mens du er stand til at køre hurtigere og længere. En Long John med el giver dig på samme tid mulighed for at have noget med, og stadig have gode køreegenskaber. 

Husk at overveje hvilke formål din el ladcykel skal opfylde, og køb en long John der opfylder dem. Vær opmærksom på ikke at købe for billigt, så undgår du at skulle købe 2 fordi den første ikke opfyldte dine behov. 

Pas godt på din elladcykel

Hvis du ikke har mulighed for at opbevare din el long john i et cykelskur eller et lignende sted, hvor den kan blive skærmet for vind og vejr, kan det være en fordel at investere i en helgarage eller et cykelovertræk. En helgarage er et overtræk, du kan lægge over din elladcykel, så den ikke bliver dynget til med sne eller regn. Og det er uden tvivl rarere at begive sig ud på en tør elladcykel om morgenen end en, der er våd eller beskidt på grund af vejret og omgivelserne.

Sikring af din long john

El ladcykler er dyre elcykler - så det gælder om at passe på dem. Vi anbefaler at du udstyrer din el long john med ekstra låse, som foldelåse, kædelåse eller bøjlelåse, som du med fordel kan konfigurere et komplet One-Key låsesæt til.

Du kan også med fordel montere en gps med indbygget varsling direkte til din mobil telefon. GPS sikring af din el ladcykel gemmes i selve cyklen, og kobles direkte til din el ladcykel's elektroniske system og har seperat batteri. Med en GPS Sporingsenhed har du styr på din el long john.