Winther Ladcykel

Winther Ladcykel

Winther ladcykel

 

Leder du efter en god ladcykel til at transportere dine børn frem og tilbage? Hos danske Winther har de mange års erfaring i at designe sikre modeller til både børn og bagage. Derfor har vi hos Ebikecenter naturligvis håndplukket nogle af deres mest populære ladcykler. Find blandt andet en rummelig Winther Cargoo el-ladcykel eller en fleksibel Winther Kangaroo Luxe. Her venter dig luksuriøse cykler til hverdagen.


Sammenlign dimensionerne på de forskellige ladcykler, og find din ønskede model.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

9 varer

pr. side
 1. Pris
  match
  Winther Cargoo el ladcykel (baghjulsmotor)
  Fra 35.270,00  kr.  
 2. Pris
  match
  Winther Kangaroo Lite el ladcykel (baghjulsmotor)
  Fra 35.800,00  kr.  
 3. Pris
  match
  Winther Cargoo el ladcykel (Alfine / Centermotor)
  Fra 42.180,00  kr.  
 4. Pris
  match
  Winther Kangaroo Luxe el ladcykel (baghjulsmotor)
  Fra 42.500,00  kr.  
 5. Pris
  match
  Winther Kangaroo Lite el ladcykel (Alfine / Centermotor)
  Fra 42.520,00  kr.  
 6. Pris
  match
  Winther Cargoo el ladcykel (Di2 / Centermotor)
  Fra 44.180,00  kr.  
 7. Pris
  match
  Winther Kangaroo Lite el ladcykel (Di2 / Centermotor)
  Fra 44.520,00  kr.  
 8. Pris
  match
  Winther Kangaroo Luxe el ladcykel (Alfine / Centermotor)
  Fra 51.195,00  kr.  
 9. Pris
  match
  Winther Kangaroo Luxe el ladcykel (Di2 / Centermotor)
  Fra 53.195,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

9 varer

pr. side

Hvorfor en elektrisk Winther ladcykel?

Nogle gange er det bare nemmere at lade bilen stå. Særligt hvis du skal ind mod byen, hvor trafikken kan være langsom, og en ledig parkeringsplads virker umulig. Samtidig vælger flere også at udskifte bilen med et mere grønnere alternativ. Står du i en lignende situation? Så bør du helt klart overveje en elektrisk ladcykel fra Winther. Med den kan du nemlig både komme nemt og sikkert frem – samtidig med at du skåner miljøet. 

 

Siden etableringen i 1932 har den danske cykelfabrik produceret cykler i høj kvalitet til børn og voksne. Og med stor succes. Med hjælp fra dygtige industrieksperter, fysioterapeuter, forskere og designere lægger de nemlig stor vægt på at skabe ideelle køretøjer, du kan nyde at køre på. Hver dag. Hvis du vælger en ladcykel fra Winther, kan du altså være tryg ved, at der er tænkt på hver en detalje. 

 

Du bør blandt andet kigge nærmere på deres populære modeller kaldet Winther Kangaroo Lite og Luxe samt deres Winther Cargoo ladcykel. Her kan du for eksempel opleve stødafvisende og solide kabiner, specialudviklede sæder til børn og hydrauliske skivebremser, så du standser sikkert i al slags vejr.

 

Med Winther ladcykler får du dermed en bæredygtig og behagelig transport, som både du og børnene kan holde af. Netop fordi de bare fungerer.

 

Oplev slidstærk Winther Cargoo el-ladcykel

Ønsker du en nem og praktisk løsning, når du skal få børnene fra A til B? Med en Winther Cargoo ladcykel er det både bæredygtigt, let og hurtigt at fragte børn. Den er nemlig Winthers mest fleksible model – og så kan den klare helt op til 100 kg last uden at gå i stykker. Du kan derfor trygt sætte børnene i ladcyklen og køre dem afsted til børnehave, skole og fritidsaktiviteter.

 

Hos os er alle modellerne udstyret med motor. Det skyldes, at en ladcykel hurtig bliver tung uden. Hvis du bor i et kuperet område, skal du fragte tung last, eller skal du ofte køre langt, så vil du uden tvivl også blive glad for en elektrisk ladcykel. I vores udvalg kan batterierne holde op til 60 km. Når du kommer hjem igen, kan du blot lade batteriet op.

 

Til vores Winther Cargoo el-ladcykel kan der også tilkøbes forskellige sædeløsninger i den rummelige kasse lavet af holdbar ABS-plast. Som standard er der to sæder, der sidder bagtil. Men du kan også tilkøbe for eksempel et barnesæde. Er der risiko for regn eller blæst på turen? Vælg mellem den gennemsigtige panorama-kaleche eller en heldækkende kaleche. Valget er op til dig. 

 

Med Winther Cargoo el-ladcykel har du derfor mange muligheder for at skabe det perfekte transportmiddel i hverdagen. Samtidig åbner den gode cykel for, at du får en masse kvalitetstid sammen med dine børn. Nu mangler du blot noget ekstra beskyttelse i form af en god cykelhjelm. Bagefter er du og børnene klar til en tur på cykelstien.

 

Få komfort med Winther Kangaroo Luxe og Lite

Som vi tidligere nævnte, så tilbyder danske Winther ikke kun én type el-ladcykel. Derimod er modellerne Winther Kangaroo Luxe og Winther Kangaroo Lite også særdeles populære blandt børnefamilier.

 

Hos begge får du blandt andet en slagfast kabine, der er placeret over to stærke bøjler i aluminium. De hjælper med at holde kalechen på plads og beskytter børnenes hoveder. Begge modeller er desuden indrettet med reflekser foran og langs kalechen, så andre trafikanter tydeligt kan få øje på jer. Sæt et par kraftige cykellygter på i de smarte lygteholdere, som sidder på begge sidder af kassen.

 

Går du efter Winther Kangaroo Luxe, kan du forvente endnu flere fordele. Alt efter hvilken model du vælger, kan du for eksempel tilkøbe op til fire sæder med smart 5-punktssele. Vægten er stabilt er placeret. Det betyder, at du ikke pludselig tipper bagover, når du sætter dig på cyklen. Derudover giver affjedring i forhjulene god støddæmpning. På den måde får du og børnene en blød samt behagelig kørsel.

 

I vores Winther Kangaroo Lite er der bestemt heller ikke sparet på sikkerheden. Her er der nemlig også to stærke alu-bøjler under kalechen. De formstøbte sæder har fem-punkts seler, så børnene sidder trygt fastspændte. Samtidig slipper du for mange, måske tunge løft. Takket være en lav indgang kan børnene nemlig let selv stige ind og ud.

 

Se alle vores ladcykler til børn og familie her.

 

Vi tilbyder personlig rådgivning og service

Er du i tvivl om, hvilken ladcykel du skal vælge? Hos Ebikecenter tilbyder vi personlig rådgivning i vores Showroom. På stedet tager vi udgangspunkt i, hvad du har i tankerne, og hvad du forventer at bruge din cykel til. Bagefter tester vi nogle af de forskellige typer motorer samt vores sortiment. Naturligvis med dine behov og ønsker i fokus. Book tid til rådgivning af din nye elcykel.

 

Du er også velkommen til at læse vores guide om at vælge den rigtige cykel. Uanset hvilken Winther ladcykel du vælger, kan du forvente dansk design i topkvalitet. Disse cykler er nemlig kendetegnet ved blandt andet høj sikkerhed, med god plads til børnene og med fokus på komfort.

 

Har du brug for service eller reparation? Så har vi landsdækkende cykel-service, der sørger for at servicere din cykel, hvor du ønsker det. Det vil sige, vores specialist kommer og servicerer eller reparerer din ladcykel på din adresse. Så sikrer du dig, at din Winther el-ladcykel holder sig i rigtig god form.

 

Beskyt din Winther ladcykel mod tyve

De senere år er der kommet flere og flere elcykler i Danmark. Og det er med god grund. Med mærker som Winther kan du nemlig et godt og sikkert transportmiddel i mange år. Derfor vil det også være rigtig ærgerligt, hvis du en dag oplever, at ladcyklen ikke længere står der, hvor du sidst stillede den. Som med alle andre gode cykler er risiko for, at en anden også gerne vil have fat i din.

 

Hos Ebikecenter anbefaler vi derfor, at du udstyrer din Winther el-ladcykel med ekstra låse. Vi tilbyder flere slags cykellåse og sikring, så du er godt beskyttet mod tyve. Har du i forvejen en klassisk bøjlelås på din cykel? Så kan du med fordel supplere denne med en kædelås På den måde bliver det sværere for tyven at stjæle din elektriske ladcykel fra Winther.

 

Du kan også med fordel montere en GPS på jernhesten. Vi gemmer den i selve cyklen og kobler den på ladcyklens elektroniske system. På den måde kan du få varsling direkte på din mobil, hvis den pludselig flytter sig. Skal du melde din cykel savnet hos politiet, kan du også vise dem, hvor din cykel befinder sig. Det gør hele processen med at skaffe den tilbage igen en del nemmere.